Αναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια

Μια γυναίκα που θέλει να διατηρήσει την ομορφιά και τη νεολαίααναζωογόνηση του δέρματος γύρω από τα μάτια μιας γυναίκαςτο πρόσωπό σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε την ανάγκη αναζωογόνησης του δέρματος γύρω από τα μάτια πριν από οποιοδήποτε άλλο καλλυντικό πρόβλημα. Αυτό οφείλεται στις ιδιαιτερότητες του δέρματος σε αυτήν την περιοχή.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι 5 φορές πιο λεπτό από ό, τι σε άλλες περιοχές του προσώπου και ουσιαστικά δεν υπάρχει λιπαρός ιστός κάτω από αυτό. Υπάρχουν επίσης πολύ λίγοι σμηγματογόνοι αδένες σε αυτήν την περιοχή. Η έλλειψη της φυσικής προστατευτικής επίστρωσης που παράγει κάνει το δέρμα ιδιαίτερα ευάλωτο εδώ. Όμως, η παροχή αίματος στο δέρμα της περιφερικής περιοχής συνεχίζεται εντατικά, με αποτέλεσμα να επιταχύνονται οι μεταβολικές διεργασίες, πράγμα που σημαίνει ότι οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία επηρεάζουν εδώ πολύ γρήγορα. Τέλος, αυτή η ζώνη περιέχει τους ενεργούς οφθαλμοκινητικούς και μυς του προσώπου. Ένα ξύπνημα κινείται συνεχώς και εστιάζει τα μάτια του. Οποιαδήποτε έκφραση συναισθημάτων απαιτεί τη συμμετοχή των μυών του προσώπου. Συνήθως δεν παρατηρούμε αυτό το μυϊκό φορτίο, και στην πραγματικότητα μόνο αναβοσβήνει τουλάχιστον 10. 000 φορές την ημέρα. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα κινείται συνεχώς, τεντώνοντας . . .

Δέρμα γύρω από τα μάτια: καλλυντικά προβλήματα

Από την ηλικία των 25 ετών, στην περιγεννητική περιοχή, ενδέχεται να εμφανιστούν τα ακόλουθα:

  • ξηρό δέρμα και πρώτες ρυτίδες που προκαλούνται από αφυδάτωση ιστών.
  • μιμείται τις ρυτίδες στις γωνίες των ματιών (τα λεγόμενα "πόδια του κοράκι").
  • μώλωπες (μαύροι κύκλοι) κάτω από τα μάτια λόγω φλεβικής συμφόρησης.

Από την ηλικία των 35 ετών, προβλήματα που σχετίζονται με την ηλικία μπορούν να προστεθούν σε αυτό:

  • χαλάρωση του δέρματος (το αποτέλεσμα της σημαντικής απώλειας υγρασίας)
  • έντονος χαρακτήρας της ρινογασικής αυλάκωσης. Αυτό το αυλάκι τρέχει από τη γωνία του ματιού λοξά κατά μήκος του μάγουλου. Εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της χαλάρωσης και της μετατόπισης προς τα κάτω υπό την επίδραση της βαρύτητας των ιστών που έχουν χάσει τη φυσική τους ελαστικότητα.
  • ροδόχρου ακμή (αιμορραγία του τριχοειδούς δικτύου) και σημεία ηλικίας.

Μέθοδοι αναζωογόνησης του δέρματος γύρω από τα μάτια

δέρμα γύρω από τα μάτια πριν και μετά την αναζωογόνηση

Βιο-αναζωογόνηση- η εισαγωγή φαρμάκων με βάση το υαλουρονικό οξύ. Παρέχει υγρασία στο δέρμα. Το δέρμα αποκτά μια υγιή εμφάνιση, γίνεται πιο ελαστικό, οι ρυτίδες εξομαλύνονται, το δέρμα σφίγγεται.

Πλαστικό περίγραμμα- εισάγονται γέλες με βάση το υαλουρονικό οξύ. Με τη βοήθεια πληρωτικών, ο ελλειπόμενος όγκος ιστού αναπληρώνεται. Η μέθοδος είναι αποτελεσματική για τη διόρθωση του nasolacrimal sulcus, εξαλείφοντας τις ρυτίδες.

Φροντίδα του δέρματοςδ - έως 30 ετών για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του δέρματος γύρω από τα μάτια, κατά κανόνα, αρκεί η φροντίδα με τη βοήθεια καλλυντικών. Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να επωφεληθείτε από διαδικασίες όπως χαλαρωτικές, ενυδατικές και θρεπτικές μάσκες, καλλυντικά και λεμφικά μασάζ αποστράγγισης, ξεφλούδισμα με οξέα φρούτων.

Μεσοθεραπεία, άλλοι τύποι φλούδων, θεραπεία αλλαντίασης και μερικές άλλες μέθοδοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν. Συμβουλευτείτε τον αισθητικό σας ποια μέθοδο αναζωογόνησης του δέρματος γύρω από τα μάτια είναι καλύτερη για εσάς.