Μια αξιόλογη εναλλακτική λύση στην πλαστική χειρουργική - κλασματική ανύψωση RF

Η κλασματική ανύψωση προσώπου RF είναι μία από τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία καλλυντικών. Η αρχή αυτής της αναζωογονητικής διαδικασίας βασίζεται στην επίδραση των ραδιοκυμάτων μικροσυχνότητας, τα οποία διεισδύουν σε ένα ορισμένο βάθος των υποδόριων δομών και δημιουργούν τεχνητά ερεθισμό, λόγω του οποίου βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην προβληματική περιοχή, η σύνθεση των ινοβλαστών που είναι υπεύθυνες για την ελαστικότητα του δέρματος ενεργοποιείται και οι ίνες κολλαγόνου μειώνονται. Η ανύψωση RF σάς επιτρέπει να σφίξετε το δέρμα, να του δώσετε μια φρέσκια, υγιή εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα να αποφύγετε τυχόν τραύματα και συναφείς συνέπειες.

Χαρακτηριστικά της κλασματικής ανύψωσης δέρματος του προσώπου RF

Η ανύψωση RF είναι μια διαδικασία υλικού που εκτελείται σε ειδικές συσκευές εξοπλισμένες με εξαρτήματα μικροφώνου. Κατά τη διαδικασία διείσδυσης στο δέρμα, οι βελόνες εκπέμπουν ραδιοκύματα, τα οποία θερμαίνουν την κατεργασμένη περιοχή στους 45-60 μοίρες, γεγονός που παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αναγέννησης. Αυτό ξυπνά το φυσικό δυναμικό του δέρματος, ακολουθούμενο από την ανεξάρτητη παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι:

 • σφίξιμο και σύσφιξη του χαλάρωσης του δέρματος.
 • βελτίωση των περιγραμμάτων του προσώπου.
 • εξάλειψη της βαρυτικής ptosis?
 • ευθυγράμμιση της ανακούφισης της επιφάνειας του δέρματος.
 • ανανέωση και αναγέννηση του δέρματος σε βαθύ επίπεδο.

Οι συσκευές κλασματικής μικροβελόνας είναι σε θέση να παρέχουν ευεργετικό αποτέλεσμα ακόμη και με ελάχιστη διείσδυση και επίσης παρέχουν ομοιόμορφη θέρμανση των υποδόριων στρωμάτων.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της τεχνικής περιλαμβάνουν:

 • αποδεκτό, σε σύγκριση με άλλες μεθόδους αναζωογόνησης στο σαλόνι, κόστος ·
 • γρήγορο αποτέλεσμα, το οποίο σημειώνεται μετά την πρώτη συνεδρία.
 • έλλειψη έντονου πόνου (κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, χρησιμοποιούνται τοπικά αναισθητικά).
 • μικρή διάρκεια ανεπιθύμητων ενεργειών
 • χαμηλός κίνδυνος επιπλοκών
 • τη δυνατότητα συνδυασμού με άλλες διαδικασίες ·
 • χωρίς περιορισμούς ηλικίας
 • τη δυνατότητα χρήσης με οποιονδήποτε τύπο δέρματος φωτογραφιών ·
 • ένα μικρό χρονικό διάστημα - μια συνεδρία διαρκεί έως 25 λεπτά, ενώ ένας ειδικός μπορεί να θεραπεύσει πολλές ζώνες ταυτόχρονα.
προετοιμασία προσώπου για κλασματική αναζωογόνηση του δέρματος

Ένα άλλο πλεονέκτημα της ανύψωσης μικρο βελόνων είναι η διάρκεια της επίδρασης, η οποία εξαρτάται από τον βαθμό θέρμανσης και τον αριθμό των συνεδριών. Κατά μέσο όρο, η διατήρηση του αποτελέσματος παρατηρείται για 1-3 χρόνια, μετά τα οποία η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί.

Η κλασματική ανύψωση RF χαρακτηρίζεται από μια σύντομη πορεία συνεδριών. Ο ασθενής πρέπει να επισκέπτεται το γιατρό 1-2 φορές την εβδομάδα, ενώ το διάστημα μεταξύ των χειρισμών είναι ένα μήνα ή λίγο περισσότερο.

Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ο χαμηλός αντίκτυπος του κλασματικού εξοπλισμού σε λεπτό, ξηρό δέρμα - στην περίπτωση αυτή, πρακτικά δεν υπάρχει ορατό θετικό αποτέλεσμα.

Ενδείξεις για αναζωογόνηση κλασματικής ραδιοσυχνότητας

Η εφαρμογή της τεχνικής μπορεί να συνιστάται για τα ακόλουθα ελαττώματα του δέρματος του προσώπου:

 • φυσικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, οι οποίες περιλαμβάνουν αφθονία ή αραίωση, εμφάνιση ρυτίδων ή πτυχών, ptosis.
 • πρόωρη γήρανση, η οποία εκδηλώνεται από την επιδείνωση του χρώματος του δέρματος, την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων.
 • "Τα πόδια του Crow";
 • πρήξιμο ή προεξοχή των βλεφάρων
 • μαύροι κύκλοι ή σακούλες κάτω από τα μάτια.
 • την παρουσία ραγάδων, ουλών ή ουλών ·
 • ακμή, μετά την ακμή
 • διογκωμένοι πόροι
 • σκοτεινά σημεία;
 • σχηματισμός διπλού πηγουνιού.

Η κλασματική ανύψωση RF μπορεί επίσης να βελτιώσει την κατάσταση του σώματος. Η διαδικασία βοηθά στην καταπολέμηση της υπερβολικής εφίδρωσης, χαλάρωσης του δέρματος της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των βραχιόνων, προάγει τη διάσπαση των λιπαρών αποθέσεων και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Αντενδείξεις ανύψωσης RF

Απαγορεύεται η ανύψωση κλασματικών ραδιοκυμάτων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή κατά τη διάρκεια του θηλασμού, με ατομική ευαισθησία στις επιδράσεις του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και με τις ακόλουθες παθολογίες:

 • διαταραχές πήξης του αίματος
 • ογκολογία;
 • δερματολογικές παθήσεις
 • Διαβήτης;
 • ψυχικές διαταραχές;
 • επιληψία;
 • σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα
 • οξείες μολυσματικές διεργασίες.

Η άρνηση διεξαγωγής της διαδικασίας περιμένει τους ασθενείς στο σώμα του οποίου υπάρχουν όλα τα είδη εμφυτευμάτων, βηματοδότη ή τιράντες.

Πώς πραγματοποιείται η ανύψωση κλασματικών ραδιοκυμάτων;

Η κλασματική αναζωογόνηση RF περιλαμβάνει:

 1. Το προπαρασκευαστικό στάδιο, κατά το οποίο το δέρμα της προβληματικής περιοχής καθαρίζεται σχολαστικά με σαπούνι και νερό ή ειδικά μέσα για την εξάλειψη των υπολειμμάτων καλλυντικών, του υπερβολικού σμήγματος, της σκόνης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται εξωτερικά αναισθητικά φάρμακα, τα οποία ξεπλένονται με διαλύματα αλκοόλης αμέσως μετά την εμφάνιση αίσθησης μούδιασμα. Για ομοιόμορφη κάλυψη με ραδιοκύματα, ο γιατρός μπορεί να εφαρμόσει ειδικά σημάδια. Ανάλογα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, χρησιμοποιείται μια γέλη που χρησιμεύει ως φράγμα μεταξύ του δέρματος και του άκρου της συσκευής, ή ένα επίθεμα τοποθετείται κάτω από την πλάτη ή την κοιλιά του ασθενούς για να εξασφαλιστεί η γείωση.
 2. Εκτελώντας τη διαδικασία. Ο ειδικός οδηγεί το άκρο της συσκευής πάνω από την στοχευμένη περιοχή, ως αποτέλεσμα της οποίας συμβαίνει μια σταδιακή θέρμανση της επιφάνειας του δέρματος, η οποία είναι απαραίτητη για την επίτευξη περαιτέρω θετικών αλλαγών που θα προχωρήσουν. Το μέγιστο αποτέλεσμα της διαδικασίας εμφανίζεται αρκετούς μήνες μετά το τέλος του μαθήματος.
 3. Το τελικό στάδιο περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας καταπραϋντικής γέλης και περαιτέρω ιατρικές συμβουλές.
 4. Η περίοδος αποκατάστασης. Η διαδικασία δεν απαιτεί αλλαγές στον συνηθισμένο τρόπο ζωής. Το μόνο πράγμα που μπορεί να συνταγογραφήσει ο γιατρός είναι να αποφύγει διάφορους χειρισμούς φροντίδας στην περιοχή θεραπείας για 3 ημέρες, εντατική ενυδάτωση του δέρματος, καθώς και λήψη αποσυμφορητικών και θεραπευτικών παραγόντων, εάν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες.

Προφυλάξεις και πιθανές συνέπειες μετά τη διαδικασία

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες της ανύψωσης ραδιοκυμάτων περιλαμβάνουν ερυθρότητα και πρήξιμο και σύσφιξη του δέρματος σε σημεία έκθεσης υλικού. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα αποτελέσματα εξαφανίζονται μετά από μερικές ημέρες, αλλά μερικές φορές επιμένουν για έως και μια εβδομάδα. Άτομα με υπερβολικά ευαίσθητο δέρμα μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα δερματίτιδας (εξάνθημα, κνησμός). Μια πιο σοβαρή επιπλοκή είναι η εμφάνιση κοιλώματος ή νεροχύτη. Τέτοια ελαττώματα σχετίζονται με υπερθέρμανση των υποδόριων δομών και την επακόλουθη κατάθλιψή τους. Τέτοιες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν με χαμηλό επίπεδο προσόντων ενός κοσμετολόγου ή με τη χρήση εξοπλισμού χαμηλής ποιότητας.

Για να μειώσετε την πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών και να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα λίγες ημέρες πριν από τη χειραγώγηση και για δύο εβδομάδες μετά από αυτό, συνιστάται να αρνηθείτε την επίσκεψη στο σολάριουμ, τα λουτρά, τις σάουνες, να περιορίσετε το χρόνο που αφιερώνεται στο ανοιχτό ηλιακό φως και επίσης να προσπαθήσετε μείωση της σωματικής δραστηριότητας. Είναι πολύ ανεπιθύμητο να συνδυαστεί αυτή η αντιγηραντική τεχνική με τη χρήση στεροειδών φαρμάκων.

Παρά την καλή συμβατότητα της κλασματικής ανύψωσης RF με βιοαναζωογόνηση, πλάσμα και μεσοθεραπεία κάτω από τα μάτια, συνιστάται να εκτελέσετε αυτές τις διαδικασίες το αργότερο 3 εβδομάδες πριν από την έκθεση σε ραδιοκύματα.

συμπέρασμα

 1. Η ανύψωση RF είναι μια ήπια, ασφαλής τεχνολογία αναζωογόνησης που είναι πιο κατάλληλη για άτομα ηλικίας από 35 έως 40 ετών - σε αυτήν την ηλικία, με την κατάλληλη διέγερση, το δικό του κολλαγόνο μπορεί να παραχθεί σε επαρκείς ποσότητες.
 2. Ο εξοπλισμός ανύψωσης ραδιοσυχνοτήτων σάς επιτρέπει να ελέγχετε και να αλλάζετε το βάθος της θέρμανσης των ιστών, η οποία παρέχει μια ατομική προσέγγιση, ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος κάθε ασθενούς.
 3. Ο κατάλογος των αντενδείξεων ουσιαστικά δεν διαφέρει από τους περιορισμούς σε άλλες ελάχιστα επεμβατικές αισθητικές επεμβάσεις.
 4. Παρά την απλότητα της διαδικασίας, μόνο αξιόπιστοι γιατροί που εργάζονται σε πιστοποιημένες συσκευές είναι αξιόπιστοι.