Συσκευές για αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα να παραμείνει νέα καιαναζωογόνηση δέρματος προσώπου υλικούόμορφη όσο το δυνατόν περισσότερο. Σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών διαδικασιών που βοηθούν τις κυρίες να είναι πάντα στην κορυφή. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι το χρόνο να πάνε σε αισθητικές κλινικές ή ινστιτούτα ομορφιάς, γι 'αυτό εφευρέθηκαν φορητές μηχανές λέιζερ για οικιακή χρήση. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των συστημάτων λέιζερ στις κλινικές και στις επιλογές στο σπίτι; Ποιο είναι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό; Θα το αναλύσουμε στο άρθρο μας.

Πως δουλεύει?

Η θετική επίδραση του λέιζερ στο δέρμα είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Πολλές κλινικές χρησιμοποιούν μηχανές λέιζερ για αναζωογόνηση, διόρθωση ρυτίδων, αφαίρεση χρωστικών ουσιών, λίφτινγκ και πολλά άλλα. Η αρχή της λειτουργίας του λέιζερ είναι η διείσδυση στα βαθιά στρώματα του δέρματος και η επίδραση στα κύτταρα, ενεργοποιώντας την εργασία τους. Ξεκινά η ενεργή παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, λόγω της οποίας το δέρμα αναζωογονείται. Δημιουργείται ένα πιο ανθεκτικό πλαίσιο και σφίγγεται το turgor.

Οι συσκευές για αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ στο σπίτι λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Μόνο είναι πολύ μικρότερες, ταιριάζουν εύκολα στο χέρι και μπορούν να μεταφερθούν μαζί σας στο πορτοφόλι σας.

Τα πιο δημοφιλή μοντέλα, τα οποία έχουν ήδη αποδειχθεί στην αγορά και έχουν θετικές κριτικές, έχουν μια σειρά χαρακτηριστικών και ενσωματωμένων λειτουργιών, τα οποία θα συζητήσουμε παρακάτω.

Μηχανές αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ στο σπίτι

Πρόκειται για συσκευές νέας γενιάς, προορίζονται για προσωπική χρήση στο σπίτι. Συνδυάζουν ταυτόχρονα τις λειτουργίες του επαγγελματικού εξοπλισμού και την ευκολία χρήσης, σαφείς οδηγίες και μια προσιτή διεπαφή.

Οι φορητές συσκευές προσαρμόζονται εύκολα στις μεμονωμένες παραμέτρους του χρήστη. Τις περισσότερες φορές έχουν διάφορους τρόπους χρήσης για διαφορετικές ζώνες. Επίσης, σχεδόν όλες οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με προστασία από εγκαύματα και προστασία από παιδιά. Η ασφάλεια είναι ένας από τους κύριους στόχους των κατασκευαστών.

Πολλά προϊόντα λέιζερ έχουν λειτουργία κλειδώματος που δείχνει ότι η συσκευή δεν είναι ακόμη έτοιμη για χρήση. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα που ειδοποιεί για το τέλος της περιόδου λειτουργίας, το επίπεδο φόρτισης και έντασης (από χαμηλό σε υψηλό). Όταν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή λέιζερ για πρώτη φορά, αξίζει, αρχικά, να κάνετε μια δοκιμή σε μια μικρή και δυσδιάκριτη περιοχή του δέρματος με ελάχιστη επίδραση.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και ακολουθήστε τις διαδικασίες όπως περιγράφεται. Για παράδειγμα, ένας από τους γνωστούς κατασκευαστές συνιστά την ακόλουθη διαδικασία βήμα προς βήμα για την αναζωογόνηση στο σπίτι με λέιζερ:

 1. Πρώτον, πρέπει να εφαρμόσετε ένα τζελ που θα παρέχει καλύτερη επαφή της συσκευής με το δέρμα και θα βοηθήσει το λέιζερ να λειτουργεί πιο ομοιόμορφα στην περιοχή που αντιμετωπίζεται.
 2. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη συσκευή σύμφωνα με τις οδηγίες.
 3. Στο τέλος της συνεδρίας, απλώστε μια υποαλλεργική κρέμα στο δέρμα, σχεδιασμένη να ενυδατώνει, να μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος και να ενοποιεί το αποτέλεσμα.

Η μηχανή αναζωογόνησης με λέιζερ είναι κατάλληλη για το δέρμα του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ, των χεριών και για την περιοχή από τον αγκώνα έως τον καρπό. Οι συσκευές λέιζερ δεν χρησιμοποιούνται για τα βλέφαρα και τα χείλη, καθώς και για τις παλάμες.

Τα ακόλουθα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με φορητά λέιζερ:

 • ανύψωση δέρματος
 • εξάλειψη των ρυτίδων
 • εξάλειψη της χαλάρωσης του δέρματος.
 • επιστροφή στον φυσικό τόνο του δέρματος.
 • επιστροφή της απαλότητας και της ευαισθησίας στο δέρμα.
 • γενική αναζωογόνηση.
προσώπου πριν και μετά την αναζωογόνηση δέρματος υλικού

Τις περισσότερες φορές, η πορεία θεραπείας με μια τέτοια συσκευή είναι από 2 εβδομάδες έως 3 μήνες. Πριν από τη χρήση, πρέπει να διαβάσετε σίγουρα τις οδηγίες και τις αντενδείξεις. Εάν έχετε σοβαρά προβλήματα υγείας, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

Κριτικές για συσκευές οικιακής χρήσης:

«Έκανα τις διαδικασίες για περίπου δύο μήνες, έκανα θεραπεία με το πρόσωπο και το ντεκολτέ. Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών, το δέρμα μυρίζει λίγο, αλλά είναι ανεκτό. Μου άρεσε πολύ το τζελ που πρέπει να εφαρμοστεί μετά τη διαδικασία, ενυδατώνει το δέρμα πολύ καλά και απαλύνει τις ρυτίδες. "

«Δανείστηκα τη συσκευή από μια φίλη, την επαίνεσε πάρα πολύ. Στην αρχή δεν παρατήρησα σημαντικές αλλαγές. Όμως συνέχισε το μάθημα όπως συνιστάται για 8 εβδομάδες. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, συγκρίθηκα με παλιές φωτογραφίες και συνειδητοποίησα ότι άρχισα να φαίνομαι καλύτερα. Το δέρμα έχει φρεσκάρει και σφίγγει αισθητά. "

Συσκευές λέιζερ για αναζωογόνηση προσώπου σε κλινικές

Παρά το γεγονός ότι σήμερα οι φορητές συσκευές λέιζερ είναι ευρέως διαθέσιμες στους αγοραστές, μπορούν να αγοραστούν τόσο σε καταστήματα όσο και στο Διαδίκτυο, οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές. Επιπλέον, είναι σημαντικό να θυμάστε σχετικά με τις προφυλάξεις, εάν χρησιμοποιείτε εσφαλμένα τη συσκευή, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγκαύματα ή υπερχρωματισμό. Οι γιατροί συνιστούν να προσπαθήσετε πρώτα να υποβληθείτε σε διαδικασίες αναζωογόνησης λέιζερ σε κλινικές, υπό την επίβλεψη έμπειρων γιατρών. Οι ειδικοί θα μπορούν να επιλέξουν μεμονωμένα ένα λέιζερ, να ορίσουν το βέλτιστο επίπεδο έκθεσης και να υπολογίσουν πόσες διαδικασίες θα απαιτηθούν. Είναι πολύ πιο ασφαλές και πιο οικονομικό.

διεξαγωγή της διαδικασίας αναζωογόνησης του υλικού του δέρματος

Στην κλινική μας, χρησιμοποιούνται μόνο σύγχρονα συστήματα λέιζερ, τα οποία έχουν διάφορα εξαρτήματα και χρησιμοποιούνται όχι μόνο για την αναζωογόνηση του δέρματος, αλλά και για την αφαίρεση τατουάζ, ουλών, μελάγχρωσης, ακμής, φλεβών αραχνών και ροδόχρου ακμής. Έχουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργικότητας.

Εάν ο ασθενής έρθει στην κλινική με απόφαση να αφαιρέσει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο πρόσωπο, τότε ο γιατρός θα καθοδηγήσει τον ασθενή από την αρχή έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπό την επίβλεψη ενός γιατρού, δεν πρέπει να ανησυχείτε για εγκαύματα ή υπερβολική έκθεση σε λέιζερ. Σε σύγχρονες συσκευές για κλινικές, παρέχεται η λειτουργία συντήρησης κάρτας ασθενούς, η οποία υποδεικνύει τι τύπο λέιζερ και ποια ισχύς χρησιμοποιήθηκε. Έτσι, ο γιατρός δεν θα κάνει λάθος.

Πλεονεκτήματα της θεραπείας προσώπου με συσκευές λέιζερ στην κλινική:

 • Ασφάλεια;
 • Παρακολούθηση αλλαγών στο δέρμα από έναν ειδικό και, εάν είναι απαραίτητο, συνταγογράφηση άλλου λέιζερ ή άλλης ισχύος.
 • Γρήγορο αποτέλεσμα - η πορεία της θεραπείας στην κλινική είναι συνήθως 3-5 συνεδρίες.
 • Αξιοσημείωτες αλλαγές μετά την πρώτη διαδικασία.
 • Τα λέιζερ υψηλής ισχύος σας επιτρέπουν να αναζωογονήσετε το δέρμα για 5 χρόνια.
 • Η αυξανόμενη επίδραση της αναζωογόνησης μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Πώς πραγματοποιείται η διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ στην κλινική;

Μετά από εξέταση πρόσωπο με πρόσωπο από έναν κοσμετολόγο και διευκρίνιση των προβλημάτων που ο ασθενής θα ήθελε να αφαιρέσει, ξεκινά η προετοιμασία για τη διαδικασία.

 • Αφαίρεση μακιγιάζ και καθαρισμός προσώπου.
 • Εφαρμογή ειδικής γέλης αναισθητικού στο πρόσωπο.
 • Έλεγχος της λειτουργίας του λέιζερ σε μια μικρή περιοχή του δέρματος. Επιπλέον, εάν ο ασθενής δεν έχει πόνο ή δυσφορία, ο γιατρός συνεχίζει να θεραπεύει ολόκληρη την περιοχή του δέρματος. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 10 έως 30 λεπτά. Κανονικά, ο ασθενής πρέπει να αισθάνεται μόνο μια ελαφριά αίσθηση μυρμηγκιάσματος και ζεστασιάς από το λέιζερ.
 • Ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η εφαρμογή υποαλλεργικής γέλης στο δέρμα βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας και προστατεύει το δέρμα από εξωτερικές επιδράσεις. Συνιστάται στον ασθενή να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά μετά τη συνεδρία αναζωογόνησης.
αποτέλεσμα της αναζωογόνησης του δέρματος με λέιζερ

Για τις πρώτες ώρες, το δέρμα μπορεί να παραμείνει κοκκινωμένο. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, αυτή είναι μια προσωρινή αντίδραση. Μετά τη διαδικασία, μπορείτε να επιστρέψετε στον συνηθισμένο ρυθμό της ζωής σας. Το κύριο πράγμα είναι να ακολουθείτε τις συστάσεις του γιατρού σας για τη φροντίδα του δέρματος. Φυσικά, το αποτέλεσμα μιας φορητής συσκευής λέιζερ και λέιζερ που χρησιμοποιείται στην κλινική είναι σημαντικά διαφορετικό. Εάν ο ασθενής θέλει ορατή αναζωογόνηση, τότε είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο αισθητή. Εάν ο ασθενής χρειάζεται μόνο να διατηρήσει την καλή κατάσταση του δέρματος, τότε είναι κατάλληλη μια φορητή συσκευή λέιζερ για οικιακή χρήση.

Κριτικές για την αναζωογόνηση με λέιζερ στην κλινική:

«Έκανα μια πορεία αναζωογόνησης με λέιζερ στην κλινική, είχα 5 διαδικασίες, με ένα διάλειμμα 3 εβδομάδων. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Έχω γίνει 5-6 ετών νεότερος, ακόμη και οι γνωστοί μου δεν θα με αναγνωρίσουν. Όλοι ρωτούν το μυστικό της νεολαίας μου. Είναι πολύ ωραίο να ακούτε φιλοφρονήσεις από άλλους. "

«Πήγα στην κλινική για να σφίξω το οβάλ του προσώπου μου και να αφαιρέσω τις μιμικές ρυτίδες. Ο γιατρός με συμβούλεψε να το κάνω με λέιζερ, με την κατάσταση του δέρματος μου ήταν η καλύτερη επιλογή. Έκανα αρκετές διαδικασίες, μετά από τις οποίες άρχισα να βλέπω ένα όμορφο και νεαρό πρόσωπο στον καθρέφτη. Ήμουν τυχερός τόσο με τον γιατρό όσο και με την κλινική! Στο μέλλον, θέλω να υποστηρίξω αυτό το αποτέλεσμα. "

Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες λέιζερ και στις δύο περιπτώσεις, αξίζει να θυμάστε ότι υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για την αναζωογόνηση με λέιζερ:

 • εγκυμοσύνη και γαλουχία
 • βλάβες, τραύματα, γρατζουνιές και εγκαύματα στο δέρμα.
 • καρδιακή ασθένεια;
 • ογκολογικές ασθένειες
 • την παρουσία καλλυντικών νημάτων στις περιοχές επεξεργασίας ·
 • τάση σχηματισμού χηλοειδών ουλών.