Σαλόνι στο σπίτι. Επιλέγοντας μια συσκευή για περιποίηση προσώπου

Φυσικά, η χρήση οικιακών συσκευών για τη φροντίδα του προσώπου δεν υποκαθιστά το να πηγαίνεις σε έναν αισθητικό,συσκευή για την αναζωογόνηση του δέρματοςαλλά από την άλλη πλευρά, θα σας επιτρέψει να επισκέπτεστε αυτόν τον ειδικό πολύ λιγότερο συχνά, και στα διαστήματα μεταξύ των επισκέψεων - για να διατηρήσετε μια ιδανική εμφάνιση.

Παραγγείλατε την παράδοση;

Με τη βοήθεια μιας υπερηχητικής συσκευής, μπορείτε να κάνετε ξεφλούδισμα, καθαρισμό και μασάζ, καθώς το υπερηχητικό κύμα βοηθά τόσο τον καθαρισμό των πόρων όσο και την παροχή χρήσιμων μικροστοιχείων στο δέρμα. Το κύριο πράγμα είναι ότι το πρόσωπο είναι υγρό - έτσι τα κύματα διεισδύουν βαθύτερα στα βάθη καλύτερα. Οι συσκευές είναι συνήθως εξοπλισμένες με καμπύλο εξάρτημα σπάτουλας, το οποίο λειτουργεί σαν ξύστρα στην περίπτωση απολέπισης και παρέχει καλύτερη επαφή με το δέρμα κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Αλλά μόνο μια συσκευή με συχνότητα υπερηχητικών δονήσεων τουλάχιστον 20-25 kHz μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματική. Αυτή η συχνότητα πολλαπλασιάζει τη διαπερατότητα του δέρματος. Η τακτική χρήση μιας συσκευής υπερήχων θα βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση του δέρματος και θα μειώσει τον αριθμό των επισκέψεων στον αισθητικό.

Τα Mesoscooters εμπλέκονται επίσης στην παροχή θρεπτικών ουσιών στο δέρμα (μια εναλλακτική λύση στη μεσοθεραπεία στο σαλόνι). Είναι ένας περιστρεφόμενος κύλινδρος, διασκορπισμένος με πολλές μικροσκοπικές βελόνες από ιατρικό χάλυβα (αν και υπάρχουν επίσης ασήμι, χρυσός, πλατίνα). Η διάτρηση του δέρματος βελτιώνει το μεταβολισμό, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και βοηθά το δέρμα να επουλωθεί. Επιπλέον, χρήσιμα στοιχεία των εφαρμοσμένων παρασκευασμάτων διεισδύουν καλύτερα στις οπές των ενέσεων (παρεμπιπτόντως, τα συνήθη καλλυντικά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αυτήν την περίπτωση - μόνο ειδικά). Το mesoscooter πρέπει απαραιτήτως να είναι αντικείμενο για ατομική χρήση (ακόμη και αν έχει απολυμανθεί). Η πορεία της χρήσης του είναι τουλάχιστον 10 διαδικασίες με διάστημα 4-7 ημερών. Επιτρέπεται η διεξαγωγή τουλάχιστον 2 μαθημάτων ανά έτος. Διαφορετικά, η αναγέννηση θα επιδεινωθεί. Η υπερβολική χρήση του mesoscooter εμποδίζει το δέρμα να ξεκουραστεί και μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Μια άλλη απαλλαγή!

Η darsonval συσκευή λειτουργεί σε παλμικά ρεύματα υψηλής συχνότητας, αλλά χαμηλής αντοχής. Μερικές φορές με έλεγχο αφής και με αντικαταστάσιμα ακροφύσια-ηλεκτρόδια. Το Darsonval βελτιώνει τον αγγειακό τόνο και την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει την εκροή φλεβικού αίματος, περίσσεια υγρού και λέμφου, ανακουφίζοντας έτσι το οίδημα.

Μια τέτοια φροντίδα είναι απαραίτητη τόσο για το νεαρό πρόβλημα του δέρματος όσο και για τη γήρανση, ξεθώριασμα. Όταν χρησιμοποιείτε το darsonval, πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα μεταλλικά αντικείμενα από τον εαυτό σας: φουρκέτες, αλυσίδες, σκουλαρίκια. Το δέρμα πρέπει να είναι εντελώς στεγνό.

Άρση σε 5 λεπτά;

Δεν δικαιολογούν όλες οι συσκευές θαύματος τις διαφημιστικές αξιώσεις των κατασκευαστών τους. Για παράδειγμα, είναι μάλλον αφελές να περιμένουμε ότι η μυοδιέγερση στην καμπίνα μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί από μια φορητή οικιακή συσκευή.

Το ίδιο ισχύει και για συσκευές θεραπείας μικρορευμάτων, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό από τη βιομηχανία ομορφιάς. Αλλά αυτές οι συμπαγείς συσκευές που δρουν στο δέρμα και τους μύες του προσώπου με παλμούς μικρής ισχύος δεν μπορούν να συγκριθούν με τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί ότι η επίδραση των μικρορευμάτων σε μια οικιακή συσκευή είναι εντελώς άχρηστη. Εάν εκτελείτε τακτικά τις διαδικασίες, μπορείτε να σφίξετε λίγο το δέρμα και να βελτιώσετε την εμφάνισή του. Αλλά για να σφίξετε το πρόσωπο - δυστυχώς! - δεν.

Και εγένετο φως!

Το λέιζερ και η φωτοθεραπεία στην κοσμετολογία χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό και με διάφορους τρόπους. Με τη βοήθειά τους, για παράδειγμα, αφαιρούν τα ανεπιθύμητα μαλλιά και αναζωογονούν το δέρμα. Αλλά για αρκετό καιρό τώρα κατέστη δυνατή η χρήση λέιζερ στο σπίτι. Για παράδειγμα, για να απαλλαγείτε από την υπερβολική τρίχα (αλλά όχι πολύ λεπτά, γκρίζα ή ανοιχτά). Οι οικιακές συσκευές λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο με τις εγκαταστάσεις κομμωτηρίου. Με λέιζερ και φωτοαποστολή, η ενέργεια με τη μορφή θερμότητας μεταφέρεται κατά μήκος του άξονα της τρίχας στο θυλάκιο και την καταστρέφει. Για να απαλλαγείτε εντελώς από την υπερβολική τρίχα, απαιτούνται αρκετές διαδικασίες.

Σπουδαίος!

Πριν αγοράσετε μια "συσκευή ομορφιάς", φροντίστε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Απαγορεύονται πολλές συσκευές όταν:

  • εγκυμοσύνη;
  • φλεγμονώδεις διαδικασίες
  • πολυάριθμα γραμμομόρια
  • έρπης;
  • καλοήθεις και κακοήθεις όγκοι
  • ΗΠΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.