Πώς να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο;

όμορφο δέρμα του σώματος μετά την αναζωογόνηση

Οι διαδικασίες που αποσκοπούν στην αναζωογόνηση του δέρματος και στην εξάλειψη των σημείων γήρανσης είναι πολύ δημοφιλείς στη σύγχρονη κοσμετολογία. Σήμερα υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών που στοχεύουν στην αποτελεσματική επίλυση αυτών των προβλημάτων. Τα πιο δημοφιλή είναι το περίγραμμα προσώπου και η βιοαναζωογόνηση με λέιζερ. Τι πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις διαδικασίες;

Κάθε μέρα, το δέρμα εκτίθεται στις δυσμενείς επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων που προκαλούν τη γήρανσή του. Με την πάροδο του χρόνου, η ποσότητα του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος μειώνεται, το δέρμα χάνει την προηγούμενη εμφάνισή του και εμφανίζονται ρυτίδες.

Πώς να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται νέο;

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και διατηρεί νερό σε αυτό. Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται σε παρασκευάσματα για διαδικασίες αναζωογόνησης του δέρματος.

  1. Με την ηλικία, η ποσότητα του παραγόμενου οξέος μειώνεται σταδιακά, αυτό συνοδεύεται από απώλεια ελαστικότητας και ξηρότητας του δέρματος. Το περίγραμμα είναι η ένεση αυτού του οξέος στο δέρμα.
  2. Οι γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν το περίγραμμα των χειλιών ή να προσθέσουν όγκο σε αυτά μπορούν να το κάνουν με ευκολία με τη βοήθεια της διαδικασίας περιγράμματος.
  3. Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε στο περίγραμμα του προσώπου σας ένα γοητευτικό σχήμα και να διορθώσετε προβληματικές περιοχές.
  4. Η βιοαναζωογόνηση με λέιζερ είναι επίσης μια εναλλακτική μέθοδος πλαστικής χειρουργικής.
  5. Η διαδικασία συνίσταται στη δράση ενός λέιζερ και ενός ειδικού τζελ με βάση το υαλουρονικό οξύ. Κατά τη διάρκεια αυτής της μεθόδου, το υαλουρονικό οξύ μεταφέρεται υπό την επίδραση της ακτινοβολίας λέιζερ.
  6. Στο δέρμα, υπό την επίδραση της ακτινοβολίας, ενεργοποιούνται μεταβολικές ουσίες, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  7. Εκτός από τις αντιγηραντικές θεραπείες, αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική στη θεραπεία ουλών, εγκαυμάτων, ακμής και δερματίτιδας.

Με αυτές τις διαδικασίες, μπορείτε να φανείτε νέοι και ελκυστικοί χωρίς την παρέμβαση πλαστικών χειρουργών.