Αναζωογονητικές και θρεπτικές μάσκες προσώπου

Μάσκες, κρέμες, γαλακτώματα για το πρόσωπο - όλα αυτά είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του δέρματος σε καλή κατάσταση. Χωρίς βοηθήματα, θα ήταν αδύνατο να σταματήσει η πρόωρη γήρανση του δέρματος, να καταπραΰνει το ευαίσθητο χόριο και να πραγματοποιήσει άλλες διαδικασίες απαραίτητες για την ομαλοποίηση της επιδερμίδας. Η αναζωογόνηση του προσώπου είναι η πιο απαιτητική κατεύθυνση, καθώς η γήρανση είναι αναπόφευκτη.

γήρανση του δέρματος του προσώπου στις γυναίκες

Αιτίες γήρανσης του δέρματος

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το δέρμα αρχίζει να γερνάει. Η λίστα περιλαμβάνει τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς παράγοντες. Είναι γενικά αποδεκτό ότι υπάρχει συνδυασμός παραγόντων. Δηλαδή, τα πρόσωπα των ανθρώπων αλλάζουν για διάφορους λόγους. Είναι απαραίτητο να διαπιστωθεί η βασική αιτία των παραμορφώσεων, μόνο σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να επιλεγούν οι βέλτιστες μάσκες προσώπου, δίνοντας αντιγηραντικά αποτελέσματα. Το θρεπτικό συστατικό συμβάλλει στην παράταση της νεανικότητας του δέρματος. Η συστηματική χρήση είναι το κλειδί για την τέλεια επιδερμίδα του προσώπου.

Τώρα ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι ακριβώς προκαλεί αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Στην πρώτη θέση είναι η έλλειψη ειδικών πρωτεϊνών της νεότητας. Δηλαδή εμφανίζεται μια ρυτίδα στο πρόσωπο λόγω του ότι το ίδιο το σώμα παράγει σημαντικά λιγότερα ένζυμα από πριν. Εξαιτίας αυτού, το δέρμα υφίσταται αλλαγές γνωστές σε πολλούς. Σε αυτή την περίπτωση, μια αναζωογονητική μάσκα κολλαγόνου βοηθά.

Εναλλακτικά, η αιτία μπορεί να είναι εξωτερικοί παράγοντες. Για παράδειγμα, οι ακτίνες του ήλιου προκαλούν φωτογήρανση. Επομένως, χρειάζονται αντιγηραντικές μάσκες με υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τότε μπορείτε να βασιστείτε στην επέκταση της νεότητας. Υπάρχουν ειδικές μάσκες για να αντέχουν στην κακή περιβαλλοντική κατάσταση, που είναι μια εξαιρετικά σημαντική αιτία αλλαγής.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι ενεργές εκφράσεις του προσώπου μπορούν να επιταχύνουν σημαντικά τη διαδικασία εμφάνισης ειδικών ρυτίδων, οι οποίες ονομάζονται ρυτίδες προσώπου. Στην αρχή είναι πολύ μικρά, αλλά ο ρυθμός αύξησης του βάθους είναι εξαιρετικά υψηλός.

Τύποι δέρματος και τύποι μασκών

Ας δούμε την επόμενη ερώτηση. Ποιες μάσκες προσώπου είναι κατάλληλες για εσάς; Η ουσία είναι ότι το δέρμα είναι ατομικό. Ωστόσο, οι ειδικοί κατάφεραν να αναγνωρίσουν πολλές ομάδες που ενώνονταν από ένα χαρακτηριστικό. Επομένως, όταν αγοράζετε μάσκες αντιγήρανσης, πρέπει να προσέχετε για ποιον τύπο δέρματος προορίζονται:

 • κανονικός;
 • ξηρός;
 • ελαιώδης;
 • σε συνδυασμό.

Αυτοί είναι οι 4 κύριοι εκπρόσωποι. Υπάρχουν επίσης παραλλαγές όπως «ευαίσθητο», «προβληματικό» κ. ο. κ. Θα εστιάσουμε όμως σε τέσσερις ακριβώς τύπους προσώπων.

Το δέρμα, ή μάλλον ο τύπος του, υπαγορεύει τους κανόνες φροντίδας. Πρακτικά δεν υπάρχουν περιορισμοί για έναν κανονικό τύπο. Οι θρεπτικές κρέμες είναι μια καλή επιλογή. Το κύριο πράγμα είναι να τηρείτε τον κανόνα ότι η ενυδάτωση έρχεται πρώτα, ακολουθούμενη από την τόνωση, την ενυδάτωση και μετά τη διατροφή.

Τα θρεπτικά συστατικά είναι επίσης ευεργετικά για άλλους τύπους δέρματος. Αλλά με τις ενυδατικές, καθαριστικές και τονωτικές λύσεις, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το ξηρό χόριο δεν πρέπει να ξηραίνεται υπερβολικά, καθώς είναι ευαίσθητο. Επιλέγουμε αντιγηραντικά σκευάσματα αυτού του τύπου ώστε να μην περιέχουν επιθετικά μέσα και να μην μπορούν να απορροφήσουν την υγρασία.

Ο τολμηρός τύπος, από την άλλη, απαιτεί λίγο στέγνωμα. Δηλαδή η βασική προϋπόθεση είναι η στένωση των πόρων και η ρύθμιση των σμηγματογόνων αδένων. Το καθήκον είναι να τα κάνουμε να εκκρίνουν ελάχιστο σμήγμα.

Το συνδυαστικό χόριο είναι μια διασταύρωση λιπαρού και ξηρού. Σε γενικές γραμμές, το πρόσωπο χωρίζεται σε πολλές ζώνες. Κάθε ένα από αυτά έχει τις δικές του ελλείψεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Ωστόσο, υπάρχουν ειδικά εργαλεία για το συγκεκριμένο είδος.

Αντιγηραντικές μάσκες

Με βάση όσα ειπώθηκαν νωρίτερα, για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο, πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες. Δεν βγαίνουμε έξω χωρίς προστασία από τον ήλιο ή το κρύο, προσπαθούμε να μην κάνουμε μορφασμούς και προσέχουμε προσεκτικά τον τύπο του χόριου μας.

Με τον καιρό, το δέρμα χάνει αναπόφευκτα την ελαστικότητά του. Επομένως, κάθε γυναίκα προσπαθεί να βρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να αντιμετωπίσει αυτές τις μεταμορφώσεις. Οι αντιγηραντικές θρεπτικές μάσκες είναι η καλύτερη λύση. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω κολλαγόνου, ελαστίνης ή υαλουρονικού οξέος. Όλα αυτά έχουν θετική επίδραση στη διακοπή των μετασχηματισμών που σχετίζονται με την ηλικία. Ας ρωτήσουμε έναν ειδικό ποια μάσκα θεωρείται η καλύτερη.

Μια επιλογή από τα πέντε πιο επιτυχημένα προϊόντα από έτοιμες μάσκες:

 • με κόκκους ιτιάς και κακάο, μια αναζωογονητική μάσκα θα είναι ένα εξαιρετικό τέλος σε μια κουραστική μέρα.
 • με ίριδα και γιασεμί, είναι τονωτικό, λοσιόν και ουσία σε ένα μπουκάλι.
 • με μπλε αγαύη και λωτό, που θα επιτρέψουν στο δέρμα να αποκτήσει μια αξέχαστη χαλάρωση.
 • μια μάσκα ειδικά για την περιοχή γύρω από τα μάτια, αφαιρεί ιδανικά τα πόδια της χήνας.
 • μια μάσκα που είναι κατάλληλη για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος.

Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Αλλά προτείνω να αξιολογήσετε κάθε προϊόν, γιατί είναι όλα μοναδικά και δίνουν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Μερικές θέσεις είναι πιο θρεπτικές και κάποιες διορθώνουν τις ελλείψεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Ας συμπληρώσουμε τα λόγια του ειδικού. Οι αναγραφόμενες θέσεις αντιγήρανσης είναι κατάλληλες για σχεδόν κάθε τύπο προσώπου, γεγονός που τις κάνει ακόμα πιο ελκυστικές.

αντιγηραντικές μάσκες προσώπου

Θρεπτικές μάσκες

Αν μιλάμε για θρεπτικά συστατικά, τότε υπάρχει ένας σημαντικός κανόνας - τακτική χρήση. Μόνο μια συστηματική προσέγγιση σάς επιτρέπει να έχετε ένα διαρκές αποτέλεσμα. Και μην ξεχνάτε ότι το δέρμα πρέπει να προετοιμαστεί για τις επερχόμενες διαδικασίες. Ας μάθουμε ποιες θρεπτικές μάσκες προσφέρονται για χρήση από ειδικούς στον τομέα της γυναικείας ομορφιάς.

Μαρίνα:

Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε κρέμα θα κάνει εξαιρετική δουλειά. Αλλά το δέρμα του προσώπου σίγουρα θα σας ευχαριστήσει αν επιλέξετε μία από τις παρακάτω θέσεις. Μπορείτε να αγοράσετε ένα θρεπτικό πακέτο προσώπου με γιαούρτι blueberry ή με φράουλες και κρέμα. Η μπανάνα με βανίλια θα είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα λύση, η μυρωδιά είναι απλά υπέροχη! Εάν απαιτούνται αντιγηραντικά αποτελέσματα, τότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν συνδυασμό μπαμπού με αγγούρι ή με νερό καρύδας και λίτσι. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου. Μπορεί να σας αρέσει κάτι άλλο, αλλά σας προτείνουν να ξεκινήσετε με αυτά.

Μετά από εντατική θρέψη, το δέρμα του προσώπου ανακτά τη χαμένη ελαστικότητα, σαν να απορροφά ζωτική ενέργεια. Ετσι οπως ειναι. Το πρόσωπο μεταμορφώνεται, αποκτώντας μια υγιή φυσική λάμψη. Τα αντιγηραντικά αποτελέσματα είναι επίσης πολύ αισθητά. Ο ομοιόμορφος τόνος και η απαλότητα πάντα μιλούν για τη νεανικότητα του δέρματος. Χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους αντιγηραντικούς παράγοντες, μπορείτε να διαγράψετε περισσότερο από ένα χρόνο από τον εαυτό σας, κάτι που είναι σίγουρα σημαντικό για μια γυναίκα στην ακμή της. Όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε τη σωστή περιποίηση, τόσο πιο υγιής θα φαίνεστε. Προσπαθήστε λοιπόν να βρείτε κάτι νέο.

Αντιρυτιδικές μάσκες προσώπου

Η εμφάνιση των πρώτων μικρών πτυχών στο δέρμα είναι ήδη μια τραγωδία. Ακόμα κι αν προκλήθηκαν από υπερβολικά ενεργές εκφράσεις του προσώπου. Σε αυτό το σημείο, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε ειδικά αντιγηραντικά συστατικά. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε και τις θρεπτικές μάσκες. Είναι καλό όταν τα καλλυντικά είναι ικανά να παράγουν και τα δύο αποτελέσματα. Υπάρχουν τέτοιες στάσεις για το πρόσωπο;

Αλίνα:

«Σήμερα μπορείτε να βρείτε εντελώς διαφορετικές μάσκες σχεδιασμένες για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Γι' αυτό συχνά συνδυάζονται αντιγηραντικά και θρεπτικά συστατικά. Μπορούν να προσφέρουν ένα προϊόν όπως μια μάσκα προσώπου με «οξέα φρούτων». Σας επιτρέπει να έχετε ένα διαρκές αποτέλεσμα ανύψωσης, αισθητό μετά την πρώτη εφαρμογή. Δεν συνιστώ να κάνετε συχνά τέτοιες μάσκες αντιγήρανσης. Μια δυο φορές το μήνα θα είναι αρκετές».

Το υαλουρονικό οξύ είναι συχνά το κύριο συστατικό σε τέτοιες καλλυντικές συνθέσεις. Κυριολεκτικά γεμίζει τα κενά που δημιουργούνται από το πάσο. Ως εκ τούτου, οι ρυτίδες λειαίνονται γρήγορα και φτάνουν στο μηδέν. Δημιουργείται ένα ελαφρύ λίφτινγκ προσώπου. Αλλά χωρίς βοηθητικά εξαρτήματα, αυτή η διαδικασία δεν θα ήταν δυνατή. Συχνός θαμώνας της σύνθεσης είναι ο χυμός αλόης βέρα, που πραγματικά βοηθάει το δέρμα. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό φυτό που μπορεί να θρέψει το χόριο με υγρασία, να ανακουφίσει τη φλεγμονή και γενικά να μαλακώσει το ανώτερο στρώμα. Ο σπόρος σταφυλιού είναι επίσης το μυστικό όπλο για την ανακούφιση του δέρματος του προσώπου. Οι εκπληκτικές του ιδιότητες είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Ο σπόρος του σταφυλιού δεν θα χάσει ποτέ τη σημασία του στην κοσμετολογία.

αντιρυτιδική μάσκα προσώπου

Πώς να παρατείνετε τη νεότητα

Αμέσως σημειώνουμε το γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητο να τριγυρνάτε συνεχώς στην αισθητικό για να γίνει το δέρμα τέλειο. Οι σπιτικές θρεπτικές θεραπείες είναι εξίσου καλές για το πρόσωπο με τις ακριβές θεραπείες ομορφιάς. Το κύριο πράγμα είναι να γνωρίζουμε τα μικρά κόλπα. Θα μας πει η δημοφιλής κοσμετολόγος Όλγα για αυτό.

Όλγα:

«Το μυστικό της νεότητας δεν ήταν μυστικό εδώ και πολύ καιρό. Είναι αδύνατο να αποκτήσετε ένα υψηλής ποιότητας αντιγηραντικό αποτέλεσμα εάν μια μάσκα είναι ο μόνος βοηθός. Πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τη διατροφή σας. Είστε αυτό που τρώτε! Επομένως, μια σοκολάτα που τρώγεται το βράδυ σίγουρα θα θυμίζει τον εαυτό της με εξάνθημα στο δέρμα το πρωί. Η θρεπτική κρέμα είναι ο καλύτερός σας φίλος στον αγώνα για τη νεολαία. Μόνο με μια ικανή και συστηματική προσέγγιση το δέρμα του προσώπου θα είναι για πάντα νέο και όμορφο. Αγάπα τον εαυτό σου! "

Οποιοδήποτε άγχος είναι μια νέα ρυτίδα στο πρόσωπο. Όλες οι εμπειρίες θα αντικατοπτρίζονται στο δέρμα. Επομένως, τα άτομα που βρίσκονται συνεχώς σε στρεσογόνες καταστάσεις θα χρειαστούν μια μάσκα αναζωογόνησης πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης.

Θυμηθείτε να τρώτε σωστά. Το γρήγορο φαγητό σίγουρα δεν θα οδηγήσει σε ένα υγιές χόριο. Το πρωινό πρέπει να είναι θρεπτικό, εμπλουτισμένο με διάφορες βιταμίνες. Το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο πρέπει επίσης να τηρούν τους καθορισμένους κανόνες.

Το μασάζ προσώπου είναι εξίσου σημαντικό με τις ειδικές αντιγηραντικές ή θρεπτικές μάσκες. Μπορεί να γίνει στο σπίτι. Αρκεί να μάθετε για ειδικά σημεία και να εργαστείτε μόνο με αυτά. Χωρίς όμως φανατισμό. Για τις κοκκινίλες και τις ραγάδες, καμία μάσκα δεν θα βοηθήσει. Κι όμως, μην ξεχνάτε ότι και ο λαιμός γερνάει. Δώστε τη δέουσα προσοχή και σε αυτήν.

συνταγές για αντιγηραντικές μάσκες προσώπου

Συνταγές αντιγηραντικής μάσκας

Για να είναι το δέρμα υγιές και όμορφο, δεν χρειάζεται να αγοράζετε αντιγηραντικές ή θρεπτικές μάσκες. Πιο συγκεκριμένα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα επαγγελματικά καλλυντικά για το πρόσωπο πολλές φορές το μήνα. Τον υπόλοιπο χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σπιτικές συνταγές. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές αποδεδειγμένες ιδέες στο διαδίκτυο.

 1. Χρησιμοποιούμε αλόη. Η προετοιμασία μιας αναζωογονητικής μάσκας δεν είναι δύσκολη ακόμη και για όσους το συναντούν για πρώτη φορά. Βάζουμε τα κομμένα φύλλα του φυτού στο ψυγείο για δύο εβδομάδες. Μετά από αυτό, ζυμώστε τα φύλλα, θα πρέπει να πάρετε περίπου μια κουταλιά της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό. Το δέρμα θα χρειαστεί επίσης την ίδια ποσότητα ελαιολάδου και θρεπτική κρέμα. Όλα αυτά τα ανακατεύουμε και τα μοιράζουμε στο πρόσωπο. Το κρατάμε για 10 λεπτά και αποκτάμε λείανση ρυτίδων και ομοιόμορφο τόνο.
 2. Το μέλι πρέπει να λιώσει σε υγρή σύσταση και να κρυώσει. Μετά από αυτό, η προκύπτουσα μάζα εφαρμόζεται στο πρόσωπο. Αυτό θα προσθέσει ελαστικότητα και ζωντάνια στο χόριο.
 3. Ο πηλός είναι ένα δημοφιλές συστατικό σε πολλά προϊόντα. Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας άργιλο με ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και ξινή κρέμα. Συνιστάται για χρήση σε πρόσωπο και λαιμό. Το αποτέλεσμα είναι ένα καλό αντιγηραντικό αποτέλεσμα.
 4. Η ζελατίνη περιέχει ενεργά σωματίδια κολλαγόνου που συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Για να προετοιμάσετε τη μάσκα, θα χρειαστείτε μια κουταλιά της σούπας από αυτό το συστατικό αναμεμειγμένο με νερό. Είναι απαραίτητο να περιμένετε μέχρι το μείγμα να στεγνώσει τελείως στο δέρμα.
 5. Ανακατέψτε το ακτινίδιο και το τυρί κότατζ σε αναλογία ένα προς ένα. Εφαρμόστε τη σύνθεση για 20-30 λεπτά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει. Είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα.

Υπάρχουν πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες συνταγές που μπορείτε να βρείτε. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς λύσεις για το δέρμα του προσώπου.

Συνταγές για θρεπτικές μάσκες

Έχουμε ήδη συζητήσει τις δυνατότητες των σπιτικών θεραπειών κατά της γήρανσης για το δέρμα του προσώπου. Τώρα αξίζει να εξετάσετε το διατροφικό προφίλ.

 1. Η μπανάνα προσφέρει καλή θρέψη και ενυδάτωση καθώς και αντιγηραντική δράση. Είναι καλύτερο να ανακατεύετε τα φρούτα με μέλι και κρόκο αυγού (κουταλάκι του γλυκού το καθένα). Το κρατάμε για περίπου 20-30 λεπτά και το ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
 2. Με βάση το τυρί cottage, λαμβάνεται μια εξαιρετική θρεπτική μάσκα προσώπου. Αρκεί να ανακατέψετε 3 κ. σ. κουταλιές του προϊόντος με ένα αυγό κοτόπουλου, κ. σ. ελαιόλαδο, αγγούρι και μια σταγόνα λεμόνι. Το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό. Είναι σαν να βγήκες από ένα σαλόνι ομορφιάς.
 3. Το δέρμα τρέφεται τέλεια με μαύρο ραπανάκι. Ένα μικρό κομμάτι λαχανικού θρυμματίζεται στον τρίφτη, προστίθεται λίγο μέλι και ξινή κρέμα στη μάζα (είναι καλύτερα να επιλέξετε μια περιεκτικότητα σε λίπος κάπου στο 15-20%).
 4. Το πλιγούρι βρώμης αναμεμειγμένο με κρόκο αυγού, μέλι και ελαιόλαδο δεν είναι μόνο θρεπτική, αλλά και αναζωογονητική και ενυδατική μάσκα.
 5. Για ώριμα δέρματα προτείνεται η παρακάτω συνταγή. Παίρνουμε τον κόνδυλο, βράζουμε και ζυμώνουμε με ένα πιρούνι. Προσθέστε κρέμα γάλακτος και λιναρόσπορο ή ελαιόλαδο (μία κουταλιά της σούπας το καθένα), πρέπει επίσης να προσθέσετε κρόκο αυγού. Ανακατεύουμε το μείγμα και το απλώνουμε στο πρόσωπο. Αφήστε για 20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

Μπορείτε να φτιάξετε εντελώς διαφορετικές διατροφικές μάσκες. Ο βασικός κανόνας για τη διατροφή είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένα λιπαρό συστατικό στη βάση. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το τυρί cottage ή η ξινή κρέμα είναι τα καλύτερα.

Συμβουλή αισθητικού

Οι μάσκες αντιγήρανσης πρέπει να χρησιμοποιούνται τακτικά. Τις περισσότερες φορές, η διαδικασία αποτελείται από πολλά μαθήματα με μικρά διαλείμματα. Συνιστάται η περιοδική αλλαγή της σύνθεσης. Τότε το δέρμα του προσώπου δεν θα συνηθίσει σε ορισμένα συστατικά. Ο εθισμός λιπαίνει κάπως τη συνολική αποτελεσματικότητα.

Διαβάστε προσεκτικά τα συστατικά που περιλαμβάνουν αντιγηραντικές συνθέσεις. Η λίστα πρέπει να περιέχει στοιχεία όπως:

 • υαλουρονικό οξύ;
 • κολλαγόνο ή ελαστίνη?
 • σπόροι σταφυλιού?
 • γλυκογελικό οξύ.

Εάν απουσιάζουν, τότε σίγουρα δεν θα πάρετε καμία αναζωογόνηση. Μέγιστες - θρεπτικές επιδράσεις στο δέρμα.

Αποφύγετε προϊόντα με αλκοόλ στις πρώτες θέσεις. Είναι εξαιρετικά επιβλαβές για το πρόσωπο. Ξηραίνει υπερβολικά και μόνο επιδεινώνει τους δείκτες γήρανσης όπως οι ρυτίδες. Ας ακούσουμε τη γνώμη ενός ειδικού.

Αλίνα:

«Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ξεκάθαρα ότι η μάσκα δεν θα διορθώσει τις βαθιές ρυτίδες. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να ελπίζουμε σε ένα θαύμα. Γραμμές έκφρασης, ελαφρές ρυτίδες, ρινοχειλικές καμπύλες - ναι, οι μάσκες θα τις μειώσουν. Επίσης, η επιδερμίδα του προσώπου σίγουρα θα αποκτήσει ευχάριστη απόχρωση, υγιή λάμψη και γενικότερα ευχάριστη όψη. Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Το πιο σημαντικό, αγαπήστε τον εαυτό σας. Εάν μπορείτε, η αποτελεσματικότητα των κεφαλαίων θα αυξηθεί σημαντικά».

Εναλλάξτε τα αντιγηραντικά και θρεπτικά προϊόντα ομορφιάς και μην ξεχνάτε τα προϊόντα όπως ο καθαρισμός και η ενυδάτωση. Είναι αδύνατο να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα χωρίς αυτά.

συμβουλές αισθητικού για την περιποίηση προσώπου

Αντενδείξεις

Τα καλλυντικά προϊόντα, όπως και τα φάρμακα, έχουν τις δικές τους αντενδείξεις. Επομένως, μελετήστε προσεκτικά τις συνθέσεις των αντιγηραντικών και θρεπτικών μασκών. Οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι το πιο κοινό πρόβλημα. Διάφορα εξανθήματα και γενική ευερεθιστότητα σίγουρα δεν θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Μόνο ένα συμπαγές αρνητικό, που σίγουρα θα αντανακλάται στο δέρμα του προσώπου.

Είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μπορεί να είναι μια αισθητικός που σίγουρα θα συμβουλεύει για καλές αντιγηραντικές μάσκες. Ή ένας δερματολόγος που μπορεί να βρει ορισμένα προβλήματα στο πρόσωπο που θα επηρεάσουν το σωστό αποτέλεσμα των διαδικασιών. Συχνά υπάρχει ένας ειδικός που συνδυάζει τους δύο ενδεικνυόμενους ιατρικούς τομείς. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Η ασυνέπεια της μάσκας με τον τύπο της επιδερμίδας μπορεί επίσης να αποτελεί αντένδειξη. Για παράδειγμα, η χρήση προϊόντων για λιπαρό χόριο σε ξηρές περιοχές θα επιδεινώσει την κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, ο χρήστης λαμβάνει αποκλειστικά απομειώσεις. Επομένως, και πάλι, η καλύτερη διέξοδος από την κατάσταση είναι να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό. Θα είναι σε θέση να προσδιορίσει γρήγορα τον τύπο του δέρματος.

Τα κριτήρια ηλικίας είναι ομοίως η πιο σημαντική αντένδειξη. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να ξεκινήσετε θεραπείες αντιγήρανσης χωρίς εμφανή σημάδια γήρανσης. Χρησιμοποιώντας τα σκευάσματα, εισάγετε ορισμένα συστατικά στο χόριο που παράγονται φυσικά. Αντίστοιχα, με την περίσσεια τους, η αυτοπαραγωγή επιβραδύνεται. Ως αποτέλεσμα, αφού σταματήσετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα αντιγήρανσης, οι ρυτίδες θα αρχίσουν να εμφανίζονται ενεργά. Τα διατροφικά συγκροτήματα έχουν και ηλικιακούς περιορισμούς. Κάθε σειρά χρησιμοποιεί τα δικά της συστατικά.

συμπεράσματα

Λοιπόν, ας συνοψίσουμε. Από όσα γράφτηκαν νωρίτερα, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Ας τα απαριθμήσουμε με τη μορφή λίστας με κουκκίδες για να γίνει πιο εύκολη η αντίληψη των πληροφοριών που λαμβάνονται.

 • Οι αντιγηραντικές μάσκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εάν υπάρχει ένδειξη για αυτό. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο κριτήριο για την ηλικία, μόνο κατά προσέγγιση, μετά τα 25 χρόνια. Αλλά αν οι μιμικές ρυτίδες εμφανίστηκαν νωρίτερα, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία καταπολέμησης των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία.
 • Θρεπτικές μάσκες και άλλα καλλυντικά σκευάσματα πρέπει να χρησιμοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του δέρματος του προσώπου. Δηλαδή διαβάζουμε πιο προσεκτικά τη συσκευασία. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε εκείνα τα πράγματα που δεν σας ταιριάζουν, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν εναλλακτικές στο κατάστημα. Είναι καλύτερα να παραμείνετε χωρίς φροντίδα ή να κάνετε τη σύνθεση μόνοι σας από φυσικά προϊόντα παρά να εφαρμόσετε δεν είναι σαφές τι.
 • Το αναζωογονητικό αποτέλεσμα δεν είναι απεριόριστο. Μην περιμένετε να διορθωθούν με αυτόν τον τρόπο οι βαθιές ρινοχειλικές πτυχές ή οι μιμούμενοι μετασχηματισμοί του δέρματος. Οι μάσκες λειτουργούν μόνο με ελαφρά ελαττώματα, μέγιστο - μεσαίο.
 • Το δέρμα πρέπει να καθαριστεί πριν από την έναρξη της διαδικασίας. Είναι καλύτερο να πλένετε το πρόσωπό σας με νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Χρησιμοποιήστε βραστό νερό για μέγιστο αποτέλεσμα.
 • Το πρόσωπο είναι μια αντανάκλαση της διατροφής. Εάν λείπουν ορισμένα θρεπτικά συστατικά, τότε θα εμφανιστούν ελαττώματα στο χόριο. Παρακολουθήστε προσεκτικά τη διατροφή σας. Μόνο τότε το δέρμα του προσώπου θα είναι τέλειο.
νεανικό και υγιές δέρμα

Το πιο σημαντικό. Αγάπα τον εαυτό σου. Η αρνητικότητα και η έλλειψη αρμονίας βλάπτουν την εμφάνισή σας.