12 αποτελεσματικές διαδικασίες για την αναζωογόνηση του προσώπου

αποτελεσματική αναζωογόνηση του δέρματος

Κάθε γυναίκα αργά ή γρήγορα αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα: το δέρμα του προσώπου χάνει την ελαστικότητά του, γίνεται θαμπό, εμφανίζονται ρυτίδες πάνω του. Η σύγχρονη κοσμετολογία γνωρίζει πολλούς τρόπους για να απαλλαγεί από αυτές τις δυσάρεστες διαδικασίες και η χειρουργική επέμβαση δεν είναι καθόλου απαραίτητη.

Επαγγελματικές επεμβάσεις καλλυντικών, αισθητικής και ιατρικής κοσμετολογίας - ανακαλύψαμε ποιες διαδικασίες για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου προσφέρονται από τα σαλόνια ομορφιάς.

Θεραπείες αναζωογόνησης προσώπου

Φωτοανάπλαση

Η φωτοανάπλαση είναι ένας τρόπος για να αναζωογονήσετε το δέρμα του προσώπου και να βελτιώσετε το χρώμα του χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η ελαστικότητα του δέρματος μετά τη φωτοανάπλαση βελτιώνεται σημαντικά, τα διεσταλμένα αιμοφόρα αγγεία στενεύουν, το δέρμα συσφίγγεται και φωτίζεται.

Η φωτοαναζωογόνηση επιτρέπει όχι μόνο να δώσει στο δέρμα μια νεότερη όψη, αλλά αφαιρεί επίσης κηλίδες ηλικίας, ερυθρότητα (συμπεριλαμβανομένου ενός δικτύου αιμοφόρων αγγείων), ελαττώματα του δέρματος που έχουν προκύψει μετά την επανόρθωση με λέιζερ και άλλους τύπους θεραπείας.

Η διαδικασία διαρκεί λίγο χρόνο, είναι ανώδυνη και δεν προκαλεί ενόχληση.

Το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη διαδικασία. Η μέγιστη ποσότητα κολλαγόνου που παράγεται από το δέρμα μετά τη φωτοανάπλαση επιτυγχάνεται περίπου μετά την πέμπτη κατά σειρά διαδικασία. Το πλήρες μάθημα είναι από 4 έως 6 συνεδρίες, οι οποίες συνιστώνται 1-2 φορές το μήνα.

Βιοαναζωογόνηση με λέιζερ

Η βιοαναζωογόνηση με λέιζερ είναι μια μέθοδος που βοηθά στη ριζική επίλυση προβλημάτων όπως η απώλεια ελαστικότητας του δέρματος, οι λεπτές ρυτίδες, η θαμπή επιδερμίδα, η ξηρότητα και το σφίξιμο του δέρματος του προσώπου και του λαιμού.

Ταυτόχρονα, η περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ αποκαθίσταται με τη βοήθεια ψυχρού θεραπευτικού λέιζερ.

Προφανή πλεονεκτήματα της διαδικασίας:

 • έντονο αποτέλεσμα, το οποίο είναι αισθητό μετά την πρώτη διαδικασία.
 • απόλυτη ανώδυνη και άνεση της διαδικασίας.
 • ο ελάχιστος αριθμός αντενδείξεων ·
 • χωρίς παρενέργειες, πρήξιμο και ερεθισμό.

Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, αλλά αυτή η διαδικασία συνιστάται ιδιαίτερα την άνοιξη, όταν το δέρμα έχει έλλειψη βιταμινών. Η πορεία καθορίζεται μετά από συνεννόηση με έναν κοσμετολόγο και εξαρτάται από την αρχική κατάσταση του δέρματος.

Ανύψωση RF με Thermo C

Η ανύψωση ραδιοσυχνοτήτων πραγματοποιείται με τη χρήση της συσκευής Thermo C, που δημιουργήθηκε με βάση τη σύνθετη επίδραση της διπολικής ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων, του βαθύ μασάζ κενού, της κόκκινης φωτοχρωμοθεραπείας και της κρυοθεραπείας. Ο συνδυασμός αυτών των τεσσάρων συστατικών δίνει ένα ισχυρό αποτέλεσμα: οι ρυτίδες και οι πτυχές εξομαλύνονται, ο τόνος του δέρματος και η σφριγηλότητα βελτιώνονται. Το αποτέλεσμα είναι αισθητό ήδη μετά την πρώτη διαδικασία και διαρκεί από 2 έως 7 ημέρες και δύο έως τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη του μαθήματος, εμφανίζεται ένα καθυστερημένο αποτέλεσμα ανύψωσης, το οποίο αυξάνεται με κάθε επόμενη διαδικασία.

Ενδείξεις χρήσης:

 • διπλό πηγούνι?
 • σακούλες και ρυτίδες γύρω από τα μάτια.
 • Χαλαρότητα δέρματος, μειωμένη στρέβλωση.
 • πορώδες δέρματος?
 • κατάσταση μετά την ακμή - ατροφικές ουλές, στάσιμα σημεία.
 • πλαδαριότητα του δέρματος στο λαιμό και το ντεκολτέ, στα χέρια.

Το μάθημα αποτελείται από 5-8 διαδικασίες με συχνότητα μία έως δύο φορές την εβδομάδα.

Θεραπεία πλάσματος PRGF-Endoret

Η θεραπεία πλάσματος Endoret είναι μια φυσική και μη τραυματική τεχνική αναζωογόνησης που βασίζεται σε ενέσεις του πλάσματος του ίδιου του αίματος εμπλουτισμένου με αυξητικούς παράγοντες.

Η διαδικασία, χωρίς κανένα επιθετικό αποτέλεσμα, ξεκινά τη διαδικασία αναγέννησης, αποκατάστασης, αναζωογόνησης, διεγείρει την παραγωγή υαλουρονικού οξέος και κολλαγόνου.

Ενδείξεις:

 • Αντιγηραντική θεραπεία
 • θεραπεία ακμής
 • Μείωση ουλών και ραγάδων
 • Περιποίηση μαλλιών

Για να επιτευχθεί ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα, συνήθως γίνεται μια πορεία 3 διαδικασιών με μεσοδιάστημα 3-4 εβδομάδων.

Για περιποίηση μαλλιών, συνιστάται να επισκέπτεστε μία φορά κάθε 3 έως 4 εβδομάδες με μια πορεία 3 έως 5 συνεδριών.

Gel Plasmolifting

Gel Plasmoliftingείναι ένα βιολογικό πληρωτικό που λαμβάνεται από το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς. Το τζελ εγχέεται στους ιστούς στην περιοχή των ρυτίδων, γεμίζοντας τους. Βοηθά στην αποκατάσταση του χαμένου όγκου των ιστών και στην εξάλειψη των βαθιών ρυτίδων, των ουλών ακμής και της «χαλαρώματος» του προσώπου με τον ασφαλέστερο τρόπο. Όχι μόνο «υποστηρίζει το πρόσωπο», αλλά διεγείρει και την αναγέννηση των ιστών, έτσι ακόμα και μετά το τέλος του filler, το αναζωογονητικό αποτέλεσμα θα παραμείνει και θα λειτουργήσει από μέσα, προάγοντας την ανανέωση του δέρματος και αποτρέποντας την εμφάνιση νέων ρυτίδων.

Ενδείξεις:

 • Αλλαγές του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία.
 • Πλαδότητα του δέρματος;
 • Απώλεια όγκου ιστού.
 • Ουλές μετά την ακμή.

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία- μια διαδικασία ένεσης, η ουσία της οποίας είναι η εισαγωγή ενός "κοκτέιλ" κορεσμένου με βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, συνένζυμα και υαλουρονικό οξύ στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Αυτά τα σκευάσματα ενυδατώνουν καλά το δέρμα, αυξάνουν την ελαστικότητά του, δίνουν στο δέρμα λάμψη.

Ενδείξεις:

 • ρυτίδες?
 • ξεθώριασμα, πλαδαρό, "κουρασμένο" δέρμα.
 • σακούλες, κύκλοι κάτω από τα μάτια.
 • "δέρμα του καπνιστή", άλλες αλλαγές στο χρώμα του.
 • πορώδες, λιπαρό ή ξηρό δέρμα.
 • ακμή (εκτός έξαρσης)?
 • ουλές?
 • σκοτεινά σημεία.

Το μάθημα αποτελείται από έξι έως οκτώ διαδικασίες, ανάλογα με τα αισθητικά προβλήματα που επιλύονται. Η μεσοθεραπεία πραγματοποιείται μία φορά κάθε επτά με δέκα ημέρες.

«Μεταξωτό» ανύψωση

Η ανύψωση "μετάξι" πραγματοποιείται με χρήση ισραηλινών καλλυντικών. Ένα από τα συστατικά των καλλυντικών είναι οι ίνες του μεταξοσκώληκα που διεισδύουν στην επιδερμίδα, αποκαθιστούν και ενισχύουν την κατεστραμμένη δομή των ινών κολλαγόνου, ενισχύουν και αποκαθιστούν τον εσωτερικό μηχανισμό «δέσμευσης». Διατηρούν την υγρασία στο δέρμα, διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία και εμπλουτίζουν τη μεσοκυττάρια ουσία. Οι ίνες μεταξιού εξομαλύνουν τις ρυτίδες από το εξωτερικό και το εσωτερικό, προάγουν την αναζωογόνηση του δέρματος.

Τα σκευάσματα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα παραδοσιακά στην κοσμετολογία, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνουν το πρήξιμο και τον ερεθισμό του δέρματος.

Οι ίνες μεταξιού βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας, διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία της μεσοκυτταρικής ουσίας.

Ενδείξεις:

 • Μιμητικές ρυτίδες.
 • Ξηρό ή φλεγμονώδες δέρμα.

Το μέγιστο αποτέλεσμα εμφανίζεται τη δεύτερη ή την τρίτη ημέρα μετά τη διαδικασία. Σε 3 μήνες οι λεπτές ρυτίδες μειώνονται κατά 35%.

Απολέπιση αερίου-υγρού χωρίς επαφή στη συσκευή

Η διαδικασία συνίσταται σε θεραπεία του δέρματος χωρίς επαφή με πίδακα αερίου-υγρού.Με τη βοήθεια μιας συσκευής και ενός ακροφυσίου με μικροστόμιο πίδακα, το συμπιεσμένο αέριο επιταχύνεται σε υπερηχητική ταχύτητα 200-300 m/s. Τα σταγονίδια που πετούν σε μια ροή αερίου-υγρού έχουν υψηλή κινητική ενέργεια. Η κίνηση των ρεμάτων δημιουργεί συνθήκες για την εκτόξευση των αποφλοιωμένων κυττάρων από το φρεάτιο στο δέρμα.

Μετά τη διαδικασία, υπάρχει μια απαλή και ομοιόμορφη αποκατάσταση του δέρματος χωρίς υπεραιμία, εγκαύματα, ξεφλούδισμα.

Ενδείξεις χρήσης:

 • Επιφανειακό και μέσο ξεφλούδισμα.
 • Ακμή (ακμή και μετά την ακμή);
 • Αλλαγές του δέρματος που σχετίζονται με την ηλικία (ρυτίδες, ξηρότητα, μειωμένη ώθηση και ελαστικότητα).
 • Διαδικασία "Στιγμιαία ομορφιά";
 • Ουλές διαφόρων τύπων.

Το αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά την πρώτη διαδικασία. Η πορεία του peeling χωρίς επαφή με αέριο-υγρό αποτελείται από 6-10 διαδικασίες, οι οποίες συνιστώνται να γίνονται μία φορά κάθε επτά έως δέκα ημέρες.

Ανύψωση RF στη συσκευή

Ανύψωση ραδιοσυχνοτήτων (RF - ραδιοσυχνότητες - ραδιοσυχνότητες) - μια διαδικασία για τη θέρμανση του δέρματος και του υποδόριου λίπους με τη διέλευση ενός ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής συχνότητας προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλλυντικό αποτέλεσμα.

Η μοναδικότητα της συσκευής έγκειται στη σύνθετη επίδραση τεσσάρων φυσικών παραγόντων: διπολική ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων, υπέρυθρη ακτινοβολία, σπηλαίωση υπερήχων νέας γενιάς και μασάζ με κυλίνδρους κενού.

Το RF lifting είναι εξίσου αποτελεσματικό στην καταπολέμηση των λεπτών, μεσαίων και βαθιών ρυτίδων, της χαλάρωσης του δέρματος, αντιμετωπίζει προβλήματα όπως χαλάρωση του δέρματος των μάγουλων, απώλεια διαύγειας του περιγράμματος του προσώπου, μιμητικές ρυτίδες γύρω από τα μάτια.

Το τοπικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο διαρκεί 15 λεπτά, στην περιοχή των ματιών επίσης 15 λεπτά.

Ήδη μετά την πρώτη διαδικασία, ξεκινά μια παρατεταμένη διαδικασία αποκατάστασης των ινών κολλαγόνου με αυξανόμενο αποτέλεσμα.

Ενδείξεις χρήσης:

 • εξάλειψη των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια?
 • μείωση των ρυτίδων και "σακούλες" κάτω από τα μάτια?
 • ανύψωση του άνω βλεφάρου.

DROT - οπτική θερμόλυση δερματικών ραδιοκυμάτων

Η διαδικασία Δερματικής Ραδιοοπτικής Θερμόλυσης (DROT) είναι μια ευρωπαϊκή τεχνολογία ολικής αναζωογόνησης του δέρματος. Στη σύγχρονη κοσμετολογία, αυτή είναι η μόνη διαδικασία που σας επιτρέπει να ανυψώσετε το δέρμα, συμπεριλαμβανομένων των γύρω από τα μάτια, χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Η διαδικασία DROT μπορεί να θεωρηθεί ως μια ήπια εναλλακτική λύση στα μεσαία ή βαθιά χημικά peeling με υψηλότερη αποτελεσματικότητα.

Η πιο αποτελεσματική αυτή τη στιγμή είναι η διαδικασία της δερματικής ραδιοοπτικής θερμόλυσης στη συσκευή. Το καινοτόμο σύστημα λέιζερ του συνδυάζει τη δράση ενός κλασματικού λέιζερ CO2 και ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων. Η ταυτόχρονη δράση των δύο πιο αποτελεσματικών τεχνικών που συνδυάζονται σε μία διαδικασία σας επιτρέπει να επιτύχετε ορατά αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ενδείξεις:

 • ρυτίδες?
 • Χρωματισμός;
 • Διευρυμένοι πόροι;
 • Ουλές.

Αναζωογονητικές θεραπείες ομορφιάς

Η διαδικασία περιλαμβάνει καλλυντικά σκευάσματα που περιλαμβάνουν ενεργά συστατικά υψηλής τεχνολογίας, όπως: πρωτεΐνες φυτικής και θαλάσσιας προέλευσης, βιταμίνες, μέταλλα, ολιγοστοιχεία, αντιοξειδωτικά, οξέα φρούτων, φυτικά εκχυλίσματα. Αυτή η σειρά σκευασμάτων προστατεύει και ενισχύει τα δερματικά συστήματα «κουρασμένα» από περιβαλλοντικές βλάβες, ένταση, στρες, φυσικές βιολογικές και ορμονικές αλλαγές. Δίνει στο δέρμα «ώθηση» στην αυτοβελτίωση, το κάνει να «χτίζει» τα κύτταρα δυνατά και υγιή, το προμηθεύει με τα απαραίτητα προϊόντα για μια φυσιολογική ύπαρξη.

Οι καλλυντικές θεραπείες είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος και συνιστώνται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Όλα τα προϊόντα έχουν λεπτή υφή και ευχάριστη μυρωδιά, μη φαγεσωρογόνο.

Mesothreads - άμεση αναζωογόνηση

Το Mesothreads (threadlifting) είναι μια σύγχρονη εξέλιξη των κοσμετολόγων, η οποία έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση. Αυτή η τεχνική βασίζεται στην εισαγωγή των πιο λεπτών νημάτων πολυγαλακτικού οξέος κάτω από το δέρμα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ένα πλήρως απορροφήσιμο, υποαλλεργικό και ανθεκτικό υλικό που έχει 100% βιοσυμβατότητα με το δέρμα.

Μόνο μια διαδικασία με μεσοκλωστές θα εξαλείψει τις λεπτές και βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο, θα διαμορφώσει τη θέση των φρυδιών, τις γωνίες των χειλιών και του λαιμού και επίσης θα αναζωογονήσει το πρόσωπο για αρκετά χρόνια.

Η διαδικασία αναζωογόνησης με τη βοήθεια τρισδιάστατων μεσοκλωστών έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα:

 • έλλειψη περιόδου αποκατάστασης ·
 • διαρκές αποτέλεσμα για 1-2 χρόνια.
 • άμεσο αποτέλεσμα?
 • αποδεδειγμένη ασφάλεια.

Ενδείξεις:

 • Ρυτίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών ("πόδια της χήνας").
 • Έντονες ρινοχειλικές πτυχές.
 • πεσμένα φρύδια?
 • Κάθετες και οριζόντιες μετωπικές πτυχές.
 • Πτώση του μέσου και του κάτω τρίτου του προσώπου.
 • Ρυτίδες στο λαιμό και στο στήθος.