Hardware κοσμετολογία για αναζωογόνηση

Η επιθυμία να είναι όμορφα και νέα είναι φυσική για όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα απλά καλλυντικά περιποίησης του δέρματος δεν αρκούν πλέον για αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, η αναζωογόνηση του προσώπου από hardware έρχεται στη διάσωση. Για παράδειγμα, η διαδικασία για την επανεμφάνιση με λέιζερ DOT. Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε πώς διεξάγεται αυτή η διαδικασία, κάτω από ποιες ατέλειες του δέρματος θα εμφανιστεί, εάν έχει αντενδείξεις και ποια εναλλακτική λύση σε αυτήν τη διαδικασία είναι έτοιμη να προσφέρει η σύγχρονη κοσμετολογία.

περιποίηση δέρματος μετά την ανανέωση υλικού με λέιζερ

Ανανέωση υλικού

Η αναζωογόνηση υλικού ονομάζεται έτσι επειδή πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής. Μία από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες ανανέωσης υλικού είναι το λέιζερ. Το DOT είναι ένα από αυτά.

Έτσι, το DOT είναι μια διαδικασία λέιζερ που στοχεύει στην αναζωογόνηση και την επούλωση του δέρματος. Το DOT είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει Δερματική Οπτική Θερμόλυση.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ανανέωσης υλικού DOT, ένα πλέγμα μικροακτίνων προβάλλεται πάνω στο δέρμα, οι οποίες τοποθετούνται με μια συγκεκριμένη σειρά. Έτσι, επιτυγχάνεται η βέλτιστη απόσταση μεταξύ των δοκών και αυξάνεται η περιοχή επεξεργασίας ανά πέρασμα. Στο σημείο της έκθεσης σχηματίζονται ζώνες μικροθερμικής επεξεργασίας (MLZ) - ελεγχόμενα εγκαύματα, η διάμετρος των οποίων είναι μικρότερη από τη διάμετρο μιας ανθρώπινης τρίχας. Σε τέτοιες περιοχές, τα μεμονωμένα κύτταρα του δέρματος καταστρέφονται και οι υγιείς ιστοί του δέρματος που παραμένουν γύρω ενεργοποιούν τις αναγεννητικές διαδικασίες, κατά τις οποίες τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος αντικαθίστανται από νέα. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι το δέρμα ανανεώνεται από μέσα. Επιπλέον, μετά τη διαδικασία, ενεργοποιείται και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Λόγω αυτού, το δέρμα συσφίγγεται και οι ρυτίδες εξομαλύνονται.

Το DOT αναφέρεται σε αφαιρετικές διαδικασίες. Αυτό σημαίνει ότι η δέσμη λέιζερ επηρεάζει ταυτόχρονα το εξωτερικό και το μεσαίο στρώμα του δέρματος. Για παράδειγμα, η διαδικασία Fraxel είναι μη αφαιρετική, δηλαδή το αποτέλεσμα είναι μόνο στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος. Επομένως, η περίοδος ανάρρωσής της είναι κάπως μικρότερη. Διαφορετικά, αυτές οι διαδικασίες είναι παρόμοιες.

Πώς να προετοιμαστείτε για το DOT

Δεν απαιτείται προετοιμασία για το DOT. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι για τη διενέργεια το δέρμα πρέπει να είναι ελαφρύ και χωρίς μαύρισμα. Επομένως, μερικές εβδομάδες πριν από τη συνεδρία, θα πρέπει να αποκλείσετε την επίσκεψη στην παραλία και το σολάριουμ. Θα χρειαστεί επίσης να κλείσετε ένα πρώτο ραντεβού με έναν ειδικό. Αυτή η προσέγγιση είναι απαραίτητη για:

 • Ο γιατρός πραγματοποίησε μια διαβούλευση, είπε για την αναζωογόνηση του προσώπου, τι είναι, πώς θα πάει η διαδικασία. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε τον γιατρό οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη διαδικασία.
 • Ο ειδικός σας έλεγξε για αντενδείξεις.
 • Μάθετε πόσο αποτελεσματική θα είναι η διαδικασία στην περίπτωσή σας.
 • Προσδιορίστε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τη συσκευή λέιζερ.
όμορφο πρόσωπο μετά την ανανέωση υλικού με λέιζερ

Πώς λειτουργεί η διαδικασία DOT;

Μετά το αρχικό ραντεβού θα μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία. Είναι αλήθεια, μόνο υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε αντενδείξεις.

Το DOT (ανανέωση υλικού) δεν πραγματοποιείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εγκυμοσύνη και γαλουχία.
 • Ιογενείς λοιμώξεις.
 • Κακοήθη νεοπλάσματα.
 • Επιδείνωση δερματικών παθήσεων.

Η ίδια η συνεδρία διαρκεί από 10 έως 85 λεπτά (ανάλογα με την περιοχή της περιοχής του δέρματος που πρόκειται να αντιμετωπιστεί). Για να έχετε ένα έντονο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να διεξάγετε περίπου τρεις συνεδρίες με συχνότητα μία φορά κάθε 30-50 ημέρες. Οι συνεδρίες συντήρησης πραγματοποιούνται μία φορά κάθε 0, 5-1, 5 χρόνια.

Για να μειωθεί η ενόχληση, εφαρμόζεται αναισθητικό στο δέρμα πριν από τη συνεδρία. Στο τέλος της συνεδρίας, το δέρμα θα περιποιηθεί επιπλέον με ειδική κρέμα με επουλωτικά και καταπραϋντικά αποτελέσματα. Θα λάβετε επίσης οδηγίες από το γιατρό για την περίοδο μετά την επέμβαση.

Το πρήξιμο και η ερυθρότητα συνήθως εξαφανίζονται μέσα στις πρώτες δύο έως τρεις ημέρες. Αλλά η πλήρης επούλωση θα συμβεί σε περίπου μια εβδομάδα. Τις πρώτες μέρες, δεν θα είναι δυνατή η χρήση συνηθισμένου νερού για πλύσιμο. Επιπλέον, θα χρειαστεί να αποφύγετε τη χρήση μακιγιάζ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο γιατρός μπορεί να συστήσει άλλες διαδικασίες για να επιταχύνει την επούλωση. Κατά κανόνα, αυτές είναι οι συνεδρίες που στοχεύουν στην ενυδάτωση των ιστών. Για παράδειγμα, βιοαναζωογόνηση ή μεσοθεραπεία.

Αποτελέσματα της διαδικασίας DOT

Μετά από μια πλήρη σειρά διαδικασιών αναζωογόνησης δέρματος με λέιζερ, μπορούν να διακριθούν οι ακόλουθες θετικές αλλαγές στο δέρμα:

 • στένωση των πόρων?
 • μείωση της σοβαρότητας των ραγάδων.
 • εξίσωση του τόνου του δέρματος.
 • εξάλειψη των ουλών, μετά την ακμή.
 • εξομάλυνση ρυτίδων και πτυχών.
 • αύξηση του τόνου του δέρματος.

Εναλλακτική των διαδικασιών DOT

Η κοσμετολογία υλικού για την αναζωογόνηση του δέρματος περιλαμβάνει άλλες αποτελεσματικές διαδικασίες:

 1. LPG μασάζ προσώπου. Πραγματοποιείται με χρήση ειδικής συσκευής μασάζ LPG. Η ουσία της διαδικασίας είναι να κάνετε μασάζ στο πρόσωπο με μια ειδική λαβή, η οποία θα προσφέρει ένα έντονο, αλλά ασφαλές και λεπτό μασάζ. Αυτή η διαδικασία έχει ισχυρό αποτέλεσμα λεμφικής παροχέτευσης, επομένως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά του πρηξίματος, των κύκλων κάτω από τα μάτια, καθώς και κατά των ρυτίδων.
 2. Φωτοανάπλαση. Το δέρμα εκτίθεται σε γρήγορους παλμούς φωτός ευρέος φάσματος. Ως αποτέλεσμα, η ροή φωτός απορροφάται όχι μόνο από τη μελανίνη, αλλά και από την αιμοσφαιρίνη. Αυτό σας επιτρέπει να λύσετε μια ολόκληρη σειρά δερματικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων ηλικίας, της ακμής, των ρυτίδων και των τριχοειδών αγγείων.
 3. Πίλινγκ με υπερήχους. Διαδικασία απολέπισης για νεκρό δέρμα. Ως αποτέλεσμα της εφαρμογής του, μπορείτε να καθαρίσετε και να συσφίξετε το δέρμα, να στενέψετε τους πόρους, να εξομαλύνετε μικρές ρυτίδες στο πρόσωπο.
 4. Η επίδραση του ηλεκτρικού ρεύματος. Ρεύμα υψηλής συχνότητας εφαρμόζεται στο δέρμα μέσω της χειρολαβής. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επιτύχει σύσφιξη του δέρματος, στένωση των πόρων, λείανση μικρών ρυτίδων, αφαίρεση του πρηξίματος, εξάλειψη της ακμής και των κηλίδων ηλικίας.
 5. Ανύψωση RF. Μια διαδικασία υλικού, η ουσία της οποίας είναι η επίδραση στους ιστούς ραδιοκυμάτων συγκεκριμένης συχνότητας. Ως αποτέλεσμα, ενεργοποιείται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, η ανακούφιση και ο τόνος του δέρματος εξομαλύνεται.

Όπως μπορείτε να δείτε, η κοσμετολογία υλικού για την αναζωογόνηση προσώπου περιλαμβάνει περισσότερες από μία διαδικασίες. Για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς, συνιστάται να κλείσετε ένα ραντεβού με έναν κοσμητολόγο.