Θεραπείες αναζωογόνησης προσώπου

μέθοδοι αναζωογόνησης προσώπου

Αναζητώντας αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου, ένα άτομο έχει κάνει πολύ δρόμο από τις αλχημείες και όχι πολύ ανθρώπινες μεθόδους σε επιστημονικά τεκμηριωμένες και ανώδυνες μεθόδους. Πριν δοκιμάσετε τα σύμπλοκα των σύγχρονων διαδικασιών αντιγήρανσης, σας συμβουλεύουμε να εξοικειωθείτε με τις βασικές αρχές και την περιγραφή του υποσχεμένου αποτελέσματος των πιο δημοφιλών από αυτές.

Γενικές ενδείξεις για θεραπείες αντιγήρανσης

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να στραφούν στην αντιγηραντική φροντίδα όταν η κατάσταση του δέρματος του ασθενούς αρχίσει να ενοχλεί. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Οι μη χειρουργικές επεμβάσεις για την αναζωογόνηση του προσώπου «λειτουργούν» μόνο με υπονοούμενα καλλυντικά ελαττώματα, αποτελούν αξιόπιστο μέσο πρόληψης προβλημάτων με το δέρμα του προσώπου. Ένας καλός κοσμετολόγος θα σας συμβουλεύσει να μην περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν βαθιές ρυτίδες, οι ρυτίδες στο πρόσωπο είναι ξεκάθαρα σημάδια γήρανσης του δέρματος. Εκτός από αυτές τις ενδείξεις για αντιγηραντική φροντίδα, αξίζει να σημειωθεί:

 • οι πρώτες μικρότερες ρυτίδες?
 • μιμητική δραστηριότητα - εμφάνιση μικρών πτυχών του δέρματος, προδιάθεση για ελάττωμα.
 • χλωμό χρώμα δέρματος?
 • ανομοιόμορφη επιδερμίδα?
 • αίσθημα ξηρότητας, σφίξιμο του δέρματος.
 • «σακούλες», πρήξιμο, μώλωπες κάτω από τα μάτια.

Τα σημάδια της γήρανσης συσσωρεύονται σταδιακά. Οι διαδικασίες σε ένα σαλόνι ομορφιάς μπορούν να εγγυηθούν ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να υπομείνετε πόνο, να ανακτήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από συνεδρίες αναζωογόνησης προσώπου. Ωστόσο, αυτά δεν είναι όλα τα πλεονεκτήματα μιας μη χειρουργικής τεχνικής.

Γιατί είναι δημοφιλείς οι μη χειρουργικές διαδικασίες αντιγήρανσης;

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνο η πλαστική χειρουργική προσώπου χρησιμοποιήθηκε για την επίλυση αισθητικών προβλημάτων. Κατά τη χειρουργική επέμβαση, ο χειρουργός αφαιρεί το περιττό υποδόριο λίπος και το δέρμα, σφίγγοντας ελαφρά το οβάλ. Η πλαστική χειρουργική σάς επιτρέπει να σχηματίσετε καθαρά περιγράμματα προσώπου, να αφαιρέσετε τις ρυτίδες, τις πτυχές και τη χαλάρωση του δέρματος.

Το χειρουργικό λίφτινγκ προσώπου παρουσιάζει καλά αποτελέσματα σε ασθενείς ηλικίας 40+. Ωστόσο, η χειρουργική επέμβαση δεν δικαιολογείται για ασθενείς ηλικίας 25+, που συνήθως θέλουν να απαλλαγούν από τα σημάδια της φωτογήρανσης (που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο). Υπό την επίδραση του ηλιακού φωτός, το υαλουρονικό οξύ στα κύτταρα της επιδερμίδας διασπάται - το δέρμα χάνει την προηγούμενη ελαστικότητά του. Το πλαστικό σε αυτή την περίπτωση δεν είναι βοηθητικό: ανακατανέμει μόνο και συσφίγγει ελαφρώς το δέρμα χωρίς να επηρεάζει τη βασική αιτία του προβλήματος.

Οι σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην κοσμετολογική κλινική εγγυώνται ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Συνδυάζουν hardware, injection, laser, αισθητικές διαδικασίες που λύνουν το πρόβλημα εκ των έσω – όχι απλώς «μάσκα», αλλά αφαιρούν τα σημάδια της φωτογήρανσης και εμποδίζουν την επανεμφάνισή τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα στατιστικά στοιχεία του ISAPS επιβεβαιώνουν την αυξανόμενη δημοτικότητα των μη χειρουργικών τεχνικών - τα τελευταία δέκα χρόνια, ο αριθμός των καλλυντικών επεμβάσεων που πραγματοποιήθηκαν έχει αυξηθεί κατά 200%.

Κανόνες προετοιμασίας για διαδικασίες αντιγήρανσης

Όλες οι διαδικασίες για την αναζωογόνηση του προσώπου πραγματοποιούνται με προκαταρκτική προετοιμασία - το δέρμα πρέπει να προστατεύεται από το στρες και να ενυδατώνεται άφθονα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές ομορφιάς που πρέπει να έχετε κατά νου:

 • βεβαιωθείτε ότι έχουν περάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες (κατά προτίμηση τέσσερις) μετά την ενεργό έκθεση στον ήλιο.
 • εξαίρεση συνδυασμού συνεδριών παρόμοιων κατ' αρχήν·
 • λίγες ημέρες πριν από τη χειραγώγηση, αποφύγετε κάθε είδους κάπνισμα και κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.
 • Εάν είναι δυνατόν, αποκλείστε τα πολύ αλμυρά, πικάντικα τρόφιμα από τη διατροφή: φορτώνουν τα αιμοφόρα αγγεία και διεγείρουν το οίδημα.
 • μην ξεχάσετε να κάνετε μια πορεία ενεργού ενυδάτωσης του δέρματος - χρησιμοποιήστε ορούς και μάσκες.
 • ορισμένες διαδικασίες απαιτούν αρκετές ημέρες για να ανακάμψουν - προγραμματίστε το χρόνο σας.

Προληπτικά μέτρα

Η απόφαση για τη διενέργεια μιας συγκεκριμένης διαδικασίας θα πρέπει να ληφθεί μαζί με την αισθητικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ασθενής υποβάλλεται σε πρόσθετες διαγνωστικές εξετάσεις. Μια σειρά από διαδικασίες υλικού δεν εκτελούνται για άτομα με καρδιαγγειακές παθολογίες. Ορισμένες μέθοδοι ένεσης αντενδείκνυνται σε περίπτωση ανεπαρκούς πήξης του αίματος.

Περιορισμοί σε οποιεσδήποτε διαδικασίες αντιγήρανσης είναι πληγές στην περιοχή επιρροής, νεοπλάσματα, φλεγμονές και ιογενείς ασθένειες.

Ενέσιμες θεραπείες για την αναζωογόνηση του προσώπου

διαδικασίες ένεσης για αναζωογόνηση

Μιλάμε για ενέσεις φαρμάκων, τα ενεργά συστατικά των οποίων φτάνουν στο βαθύ στρώμα του δέρματος. Οι ενέσεις προάγουν την κυτταρική αναζωογόνηση, διεγείρουν τις διαδικασίες φυσικής ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος. Στη σύγχρονη κοσμετολογία με ένεση, χρησιμοποιούνται οι ακόλουθες μέθοδοι:

 • ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης - σας επιτρέπουν να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες του προσώπου και να αποτρέψετε την εμφάνισή τους.
 • βιοαναζωογόνηση (ενέσεις υαλουρονικού οξέος) - ενυδατώνει ενεργά το δέρμα, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, επιδεικνύει ένα ελαφρύ αποτέλεσμα ανύψωσης και προστατεύει το πρόσωπο από εξωτερικούς αρνητικούς παράγοντες.
 • λεύκανση (γέμισμα λεπτών ρυτίδων με Beloterosoft) - λειαίνει την ανακούφιση του δέρματος, βελτιώνει την επιδερμίδα.
 • μεσοθεραπεία (ενέσεις ομορφιάς, ενέσεις μεσο-κοκτέιλ) - θεραπεύει το δέρμα, προάγει την έγκαιρη φυσική του ανανέωση.
 • θεραπεία με όζον (ενέσεις όζοντος) - κορεσμός των κυττάρων του δέρματος με οξυγόνο, επιταχύνει το μεταβολισμό στους ιστούς, σταματά την τοπική φλεγμονή.
 • θεραπεία πλάσματος (ενέσεις του πλάσματος του ίδιου του ασθενούς) - βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος, ενεργοποιεί τις διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων, ενισχύει την τοπική ανοσία.
 • PRP-θεραπεία (ενέσεις πλάσματος αίματος με υψηλή περιεκτικότητα σε αιμοπετάλια) - ανακουφίζει από μικρές, μεσαίες ρυτίδες, εξομαλύνει την υφή του δέρματος, βελτιώνει την επιδερμίδα, αναζωογονεί το δέρμα κατά 5-10 χρόνια.

Η επίδραση των ενέσεων εξαρτάται όχι μόνο από την ποιότητα του χρησιμοποιούμενου φαρμάκου και την ικανότητα του κοσμετολόγου, αλλά και από τη φροντίδα του προσώπου στο σπίτι μετά τη διαδικασία. Τις πρώτες μέρες, οι ειδικοί συμβουλεύουν να μην τρίβετε το πρόσωπό σας, να μην χρησιμοποιείτε διακοσμητικά καλλυντικά. Τα καλλυντικά με αλκοόλ και οξέα στη σύνθεση απαγορεύονται αυστηρά. Τα αραιωτικά αίματος δεν πρέπει να λαμβάνονται ούτε κατά την περίοδο της ανάρρωσης.

Ανεξάρτητα από τον τύπο της διαδικασίας αναζωογόνησης με ένεση, για πρώτη φορά μετά τη συνεδρία, ο κοσμετολόγος θέτει ένα όριο στην επίσκεψη σε λουτρά, σάουνες, πισίνες και σολάριουμ, καθώς και στην κατανάλωση αλκοόλ και στο κάπνισμα.

Αμέσως μετά τις ενέσεις, μπορεί να εμφανιστούν μικρές σφραγίδες και μώλωπες στο πρόσωπο. Θα φύγουν από μόνα τους σε λίγες μέρες. Η περίοδος αποκατάστασης διαρκεί συνήθως μια εβδομάδα. Η συνιστώμενη συχνότητα των διαδικασιών ένεσης είναι αρκετές φορές το χρόνο.

Οι καλύτερες διαδικασίες υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου

Τα προϊόντα κοσμετολογίας υλικού επηρεάζουν ολόκληρη τη δομή του δέρματος, ενεργοποιώντας όλες τις εσωτερικές διεργασίες στα κύτταρα. Οι διαδικασίες αυτού του είδους είναι απολύτως ανώδυνες, επιδεικνύουν αισθητό και διαρκές αποτέλεσμα και έχουν πολύ περιορισμένο κατάλογο αντενδείξεων. Η αναζωογόνηση υλικού περιλαμβάνει τις ακόλουθες τεχνικές:

 • SMAS-lifting (έκθεση σε εστιασμένο υπέρηχο υψηλής έντασης) - επιστρέφει καθαρά περιγράμματα στο πρόσωπο, συσφίγγει ορατά το δέρμα και διεγείρει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου.
 • Ανύψωση ραδιοσυχνοτήτων (έκθεση σε ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής συχνότητας) - εξαλείφει το πλαδαρό, την ετερογένεια του δέρματος, διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου.
 • hardware carboxy therapy (υποδόρια χορήγηση καθαρού διοξειδίου του άνθρακα) - διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, θρέφει το δέρμα, επιταχύνει το μεταβολισμό και τις διαδικασίες αποκατάστασης.
 • μικρορεύματα (έκθεση σε ενέργεια ηλεκτρικής ώθησης χαμηλής συχνότητας) - προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στα κύτταρα, ενεργοποιεί τη διαδικασία αναγέννησης των κυττάρων.
 • μυοπλαστική (διέγερση των μυών του προσώπου με ασθενώς ισχυρούς παλμούς ρεύματος) - σχηματίζει ένα όμορφο οβάλ του προσώπου και εξαλείφει το διπλό πηγούνι, συσφίγγει τα μάγουλα, αφαιρεί τις "σακούλες" κάτω από τα μάτια.
 • κλασματική μεσοθεραπεία (διάτρηση του δέρματος με μικροβελόνες με ταυτόχρονη ένεση κοκτέιλ βιταμινών) - θρέφει τα στρώματα του δέρματος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει τις διαδικασίες εσωτερικής κυτταρικής ανανέωσης.
 • υδρομεσοθεραπεία (βαθιά έγχυση του φαρμάκου χωρίς χρήση βελόνας) - έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα, επιταχύνει το μεταβολισμό, προάγει τη φυσική αναζωογόνηση του προσώπου.
 • φωτοθεραπεία (χρήση παλμών φωτός διαφορετικών μηκών κύματος και φασμάτων) - διεγείρει τη φυσική αναγέννηση των κυττάρων, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος του προσώπου.

Η αναζωογόνηση υλικού δεν πραγματοποιείται για ασθενείς με ατομική δυσανεξία στην έκθεση, καρκίνο, επιδεινούμενες χρόνιες παθήσεις, καρδιακές παθήσεις. Οι έγκυες και οι θηλάζουσες γυναίκες θα πρέπει επίσης να απέχουν από τέτοιες διαδικασίες.

Θεραπείες λέιζερ αναζωογόνησης προσώπου

θεραπείες λέιζερ αναζωογόνησης προσώπου

Οι τεχνολογίες λέιζερ βασίζονται στη χρήση μιας συσκευής λέιζερ που επηρεάζει το δέρμα με την πιο λεπτή στενή δέσμη φωτός. Η αρχή λειτουργίας όλων αυτών των διαδικασιών είναι η ίδια - το λέιζερ θερμαίνει και εξατμίζει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, διεγείροντας έτσι τη διαδικασία κυτταρικής επιδιόρθωσης και ανανέωσης. Η αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ περιλαμβάνει διάφορες διαδικασίες δημοφιλείς στην εποχή μας:

 • άνθρακα (βαθύ) ξεφλούδισμα - θεραπεύει το δέρμα, διεγείρει τις βαθιές διαδικασίες αναγέννησης των ιστών.
 • ανανέωση του προσώπου με λέιζερ (σύνθετη αναζωογόνηση δέρματος με κλασματικό λέιζερ CO2) - αναζωογονεί ορατά το πρόσωπο, συσφίγγει το περίγραμμα, ξεκινά τη διαδικασία φυσικής σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ (διάτρηση του δέρματος με υπέρυθρο φως με μήκος κύματος 10, 6 microns) - έντονο αποτέλεσμα σύσφιξης του δέρματος, ενεργοποίηση της εσωτερικής διαδικασίας αναζωογόνησης.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ δεν πραγματοποιείται παρουσία φλεγμονής στην πληγείσα περιοχή, εγκύους, θηλάζουσες γυναίκες, ασθενείς με νεοπλάσματα στην περιοχή, ογκολογικά και καλοήθεις όγκους. Μεταξύ άλλων αντενδείξεων για τη χρήση ακτίνας λέιζερ:

 • αυτοάνοσο νόσημα;
 • λοιμώξεις, ιογενείς ασθένειες.
 • Διαβήτης;
 • επιληψία;
 • ψυχικές διαταραχές.

Κατά τη θερινή περίοδο, η επαναφορά με λέιζερ γίνεται μόνο με δύο κανόνες:

 • ο ασθενής δεν πρέπει να βρίσκεται στον ήλιο για τουλάχιστον 2 εβδομάδες μετά τη διαδικασία.
 • ακόμη και με σύντομη έκθεση στον ήλιο, ο ασθενής πρέπει να χρησιμοποιεί αντηλιακό.

Οι καλύτερες αισθητικές επεμβάσεις για την αναζωογόνηση του προσώπου

Η αισθητική κοσμετολογία βασίζεται στη χρήση πληρωτικών, μεσοκλωστών και άλλων ειδικών παρασκευασμάτων που σας επιτρέπουν να αποκαταστήσετε τους χαμένους μαλακούς ιστούς. Οι διαδικασίες αυτού του τύπου όχι μόνο διορθώνουν αισθητά το περίγραμμα του προσώπου, αλλά ενεργοποιούν και τις διαδικασίες εσωτερικής κυτταρικής ανανέωσης. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει τις ακόλουθες μεθόδους αναζωογόνησης προσώπου:

 • lifting Radiesse (διόρθωση περιγράμματος προσώπου με εξειδικευμένο παρασκεύασμα) - επαναφέρει το πρόσωπο στην προηγούμενη νεότητά του, επιδεικνύει έντονο αποτέλεσμα ανύψωσης.
 • ανύψωση προσώπου με νήματα (λίφτινγκ δέρματος με μεσοκλωστές) - αποκαθιστά την ανακούφιση του δέρματος, περιγράφει τα περιγράμματα του προσώπου.
 • 3D-lifting (μοντελοποίηση προσώπου με ειδικά νήματα) - ευθυγραμμίζει τις γραμμές του προσώπου, διορθώνει τις διαφορές στο ανάγλυφο.
 • γέμισμα ρυτίδων με πληρωτικά (πλαστικό περιγράμματος χωρίς χειρουργική επέμβαση) - αναζωογονεί αμέσως το πρόσωπο, διαμορφώνει τα περιγράμματα του προσώπου.
 • peeling PRX-T33 (διέγερση της δραστηριότητας των ινοβλαστών και σύνθεση φυσικού κολλαγόνου) - εξομαλύνει και αναζωογονεί το πρόσωπο, εξαλείφει ουλές, ουλές και πτυχές.

Είναι αδύνατη η χρήση πληρωτικών, μεσοκλωστών και άλλων επαγγελματικών μέσων για αναζωογόνηση εάν παρουσιάζουν ατομική δυσανεξία στο σώμα του ασθενούς. Μεταξύ των αντενδείξεων για αισθητικές διαδικασίες:

 • καρκινικές ασθένειες?
 • δερματικές βλάβες σε τοπικές περιοχές.
 • ακμή στο οξύ στάδιο?
 • λοιμώξεις και ιογενείς ασθένειες·
 • εγκυμοσύνη;
 • γαλουχιά.

Αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης μετά από 30–35 χρόνια

Με την προϋπόθεση ότι οργανωθεί η κατάλληλη φροντίδα του δέρματος στο σπίτι, τα πρώτα σημάδια μαρασμού γίνονται αισθητά μόνο μετά από 30 χρόνια. Οι βασικές αρχές της φροντίδας ενός προσώπου στην ηλικία των 30–35 ετών είναι η τακτική ανανέωση και θρέψη του δέρματος από μέσα. Και, ίσως, το τρίτο σημαντικό σημείο είναι η πρόληψη της εμφάνισης σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

Μετά τα 30, το δέρμα δεν θα κάνει χωρίς βαθύ καθαρισμό με τη χρήση χημικών peeling. Οι διαδικασίες επιτρέπουν την έγκαιρη αφαίρεση της κεράτινης στιβάδας, ανανεώνοντας την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα - το πρόσωπο φαίνεται φρέσκο, οι μικρότερες ρυτίδες εξαφανίζονται.

Βαθιά θρέψη και ενυδάτωση του δέρματος σε αυτή την ηλικία θα προσφέρει η μεσοθεραπεία, η βιοαναζωογόνηση. Για τους σκοπούς αυτούς, θα πρέπει να επισκέπτεστε έναν αισθητικό μία φορά κάθε έξι μήνες. Αυτό θα είναι αρκετό για να διατηρήσει τη φυσική ομορφιά του προσώπου.

Οι ασθενείς με ενεργές εκφράσεις του προσώπου θα πρέπει να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στη θεραπεία με αλλαντίαση. Η διαδικασία θα αποτρέψει το σχηματισμό μεσαίων και βαθιών ρυτίδων, μειώνοντας τη δύναμη της συστολής των μυών του προσώπου.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, μετά από 30 χρόνια, είναι σημαντικό να πραγματοποιηθεί θεραπεία με μικρορεύματα, ηλεκτροδιάτρηση, λεύκανση και πλήρωση των ρυτίδων με πληρωτικά.

Αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου μετά από 40 χρόνια

Στην ηλικία των 40, είναι εύκολο να αναγνωρίσεις ένα πρόσωπο που έχει περιποιηθεί καλά τα τελευταία 10 χρόνια και ένα πρόσωπο που δεν έχει υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις. Για τη γήρανση του δέρματος, οι εφάπαξ συνεδρίες ενυδάτωσης και διατροφής δεν είναι πλέον αρκετές. Στην ηλικία των 40 ετών, στο πρόσωπο εμφανίζονται αισθητές βαθιές ρυτίδες, οι οποίες απαιτούν πολύπλοκη φροντίδα.

Το πιο έντονο αποτέλεσμα αποδεικνύεται από τεχνικές υλικού και ένεσης που στοχεύουν στη σύσφιξη του δέρματος παράλληλα με το περίγραμμα με πληρωτικά. Μετά τα 40, υπάρχει ένας καλός λόγος να συνηθίσετε τη θεραπεία με αλλαντίαση, καθώς η γήρανση του δέρματος γίνεται καμβάς για μιμικές ρυτίδες.

Οι ενέσεις σκευασμάτων βιταμινών είναι σε θέση να θρέψουν εντατικά το δέρμα σε αυτή την ηλικία. Οι ενέσεις συνιστάται να γίνονται σε μια πορεία 4-6 συνεδριών, επειδή το γερασμένο δέρμα χρειάζεται περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

Καθώς το δέρμα γερνάει, οι διαδικασίες αναγέννησης στους ιστούς επιβραδύνονται. Μπορούν να διασκορπιστούν με διαδικασίες υλικού ή έγχυσης. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αναζωογονήσετε το πρόσωπο στα 40 είναι τα μικρορεύματα σε συνδυασμό με θεραπεία πλάσματος. Ένα τέτοιο tandem θα ενισχύσει σημαντικά την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία θα φροντίσουν την ομορφιά και τη νεανικότητα του δέρματος.

Διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου μετά από 50 χρόνια

διαδικασίες για αναζωογόνηση μετά από 50 χρόνια

Μπορείτε να ανανεώσετε το πρόσωπό σας χωρίς χειρουργικό νυστέρι σε οποιαδήποτε ηλικία - ακόμα και μετά από 50 χρόνια. Η διαφορά είναι μόνο στην ένταση της επίδρασης των μέσων που χρησιμοποιούνται. Οι ασθενείς άνω των 50 ετών θα πρέπει να επικεντρωθούν στη βαθιά ανανέωση του δέρματος, στην αναπλήρωση των όγκων που λείπουν και στην ενισχυμένη διατροφή.

Μπορείτε, φυσικά, να συνεχίσετε να κάνετε τακτικά χημικά πίλινγκ, αλλά το peeling με λέιζερ θα δώσει πιο αισθητό αποτέλεσμα που διαρκεί σε αυτή την ηλικία. Η συνεδρία θα ανανεώσει το ανώτερο στρώμα του δέρματος και θα ξεκινήσει μια ισχυρή διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.

Μετά από 50 ασθενείς συνήθως ανησυχούν για πολύ λεπτά χείλη, έντονες «σακούλες» κάτω από τα μάτια, βαθιές ρινοχειλικές πτυχές και διπλό πηγούνι. Όλα αυτά τα δυσάρεστα σημάδια μπορούν να ισοπεδωθούν καταφεύγοντας σε μια μη χειρουργική μέθοδο - το contouring. Fillers γεμίζουν τις ρυτίδες, πτυχές στο πρόσωπο, διορθώνουν το οβάλ του προσώπου. Αναπληρώνοντας τον όγκο με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να σφίξετε αισθητά το πρόσωπο.

Η μεσοθεραπεία, η θεραπεία πλάσματος, η βιοαναζωογόνηση θα προσφέρουν αξιοπρεπή θρέψη για τη γήρανση του δέρματος. Οι συνειδητοί ασθενείς ήταν εξοικειωμένοι με αυτές τις διαδικασίες ακόμη νωρίτερα. Μόνο μετά την ηλικία των 50 ετών, θα πρέπει να παρακολουθείτε μαθήματα αντιγηραντικών διαδικασιών για 8-12 συνεδρίες και με μικρότερο διάστημα.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω συστάσεις, μπορούν να εξαχθούν 2 κύρια συμπεράσματα:

 1. Με ήπια σημάδια γήρανσης του δέρματος, οι ενέσεις ομορφιάς και οι διαδικασίες υλικού είναι αρκετές για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της ορατής αναζωογόνησης του προσώπου. Διακρίνονται από μια «λεπτή» επίδραση στο δέρμα, η οποία βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.
 2. Οι έντονες δερματικές αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία απαιτούν τη χρήση τεχνικών λέιζερ, επεμβάσεων αισθητικής κοσμετολογίας. Αυτά τα μέτρα θα σας επιτρέψουν να απαλλαγείτε ακόμη και από βαθιές ρυτίδες και πτυχές, την ασυμμετρία του προσώπου. Οι ενέσεις και οι διαδικασίες υλικού θα βοηθήσουν στη διατήρηση του αποτελέσματος.

Λειτουργική αρχή

Αξίζει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά - ακόμη και οι πιο αποτελεσματικές διαδικασίες αναζωογόνησης προσώπου δεν αντέχουν στη φύση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστα. Η θεραπεία αντιγήρανσης είναι σε θέση να «επιβραδύνει» τη γήρανση του δέρματος βελτιώνοντας την κυκλοφορία και την αποχέτευση του αίματος, ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στα κύτταρα του δέρματος.

Η πλαστική χειρουργική περιγράμματος σάς επιτρέπει να διορθώσετε οπτικά ένα γερασμένο πρόσωπο και τα peeling και οι τεχνικές λέιζερ χρησιμοποιούν το εσωτερικό απόθεμα του δέρματος, το οποίο θα ξεκινήσει τη διαδικασία ανανέωσής του.

Για να προσδιορίσετε με ακρίβεια ποιες από τις διαδικασίες είναι σχετικές να πραγματοποιήσετε στην περίπτωσή σας, σας συμβουλεύουμε να εγγραφείτε για μια διαβούλευση με έναν επαγγελματία κοσμετολόγο. Η εμπειρία, ο πλούσιος εξοπλισμός της κλινικής και τα πιστοποιημένα επαγγελματικά προϊόντα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε υψηλής ποιότητας και βιώσιμα αποτελέσματα.