Πώς να διατηρήσετε το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ νεανικό

νεανικό δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ

Οι γυναίκες προσπαθούν να φροντίζουν το δέρμα τους καθημερινά, αλλά συχνά ξεχνούν το λαιμό και το ντεκολτέ. Οι καλλυντικές κλινικές προσφέρουν αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους για την αποκατάσταση της ομορφιάς και της λάμψης στο δέρμα χωρίς μεγάλη περίοδο αποκατάστασης.

Χαρακτηριστικά της περιοχής του λαιμού και του ντεκολτέ

Σύμφωνα με την κατάσταση του λαιμού, του ντεκολτέ και του δέρματος των χεριών, η ηλικία μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια. Σε αυτές τις περιοχές, το δέρμα υφίσταται αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία πολύ νωρίτερα. Οι διεργασίες πρώιμης γήρανσης συμβαίνουν λόγω των ιδιαιτεροτήτων της δομής των ευαίσθητων ζωνών.

Το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ έχει ένα λεπτό στρώμα υποδόριου λίπους, επομένως προστατεύεται λιγότερο από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Χάνει γρηγορότερα την υγρασία, λόγω της μείωσης της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, ο τόνος, η ώθηση, η ελαστικότητα μειώνεται, η χαλάρωση, οι ρυτίδες, οι δακτύλιοι της Αφροδίτης εμφανίζονται. Τα τελευταία παρατηρούνται συχνά από μικρή ηλικία λόγω της ανατομικής δομής, αλλά υπάρχουν και άλλα αίτια που μπορούν να εξαλειφθούν.

Τα δαχτυλίδια της Αφροδίτης εμφανίζονται με την ηλικία σε όσους τους αρέσει να κοιμούνται σε ψηλά μαξιλάρια, καθώς και σε όσους περνούν πολύ χρόνο στον υπολογιστή και σε άλλα gadget, διαβάζοντας βιβλία ξαπλωμένοι. Κοιτάζοντας την οθόνη ενός gadget, ενός βιβλίου, ένα άτομο χαμηλώνει το κεφάλι του κατά 45-60 μοίρες και η εμφάνιση ρυτίδων είναι αναπόφευκτη. Επιπλέον, το φορτίο στους μύες του λαιμού αυξάνεται και με παρατεταμένο λάθος κάθισμα στον υπολογιστή, ασκεί πίεση και στη σπονδυλική στήλη. Συχνά, απαιτείται η βοήθεια όχι μόνο ενός κοσμετολόγου, αλλά και ενός χειροπράκτη.

Αν θέλετε να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, κρατήστε το κεφάλι σας ίσιο, ισιώστε τους ώμους σας και μην διαβάζετε ξαπλωμένοι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά είναι σημαντικό - θα επηρεάσει την κατάσταση του δέρματος και την υγεία γενικότερα. Κάθε κορίτσι, γυναίκα υπόκειται στη φροντίδα του δέρματός της για να αποτρέψει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, να καθυστερήσει την εμφάνιση των ρυτίδων. Η έγκαιρη φροντίδα πρέπει να ξεκινά από περίπου 23-25 ετών, γιατί μετά τα 35-40 αρχίζει ήδη η διαδικασία γήρανσης.

Πώς να διατηρήσετε το δέρμα του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ νεανικό

Ένα σημαντικό βήμα για τη διατήρηση της νεότητας είναι η φροντίδα στο σπίτι. Το λεπτό δέρμα στο λαιμό και το ντεκολτέ χρειάζεται καθημερινά:

 1. Καθαρισμός. Δώστε προτίμηση σε μαλακά, μη αλκαλικά προϊόντα, αποφύγετε την δημιουργία αφρού με τασιενεργά, οξέα. Είναι καλύτερα να επιλέξετε κρεμώδεις, λιπαρές υφές. Πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας για περίπου ένα λεπτό, είναι καλύτερα να μην σκουπίζετε το δέρμα με μια πετσέτα, αλλά να το βρέξετε με μια χαρτοπετσέτα.
 2. Τόνωση. Για να αποκαταστήσετε το pH του δέρματος, προετοιμαστείτε για περαιτέρω φροντίδα, έτσι ώστε οι οροί και οι κρέμες να απορροφώνται καλύτερα.
 3. Ενυδατικά καλλυντικά. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε κρέμες που περιέχουν πανθενόλη, τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), παλμιτοϋλογλυκίνη, νιασιναμίδη (βιταμίνη Β3).
 4. Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, ειδικά το καλοκαίρι.

Η χρήση ορών και άλλων προϊόντων με αντιοξειδωτική δράση, προστασία UV θα σας σώσει από την καταστροφή του κολλαγόνου και τη φωτογήρανση.

Κοσμητολογικές επεμβάσεις για αναζωογόνηση προσώπου σε αισθητικό

Ο Johann Goethe αστειεύτηκε: «Η νεότητα είναι ένα μειονέκτημα που περνά γρήγορα», αλλά παρ' όλη την ορθότητα του φιλοσόφου, του ποιητή και του συγγραφέα, δεν θέλει κανείς να ανεχτεί μια τέτοια πραγματικότητα και δεν είναι απαραίτητο. Η σύγχρονη κοσμετολογία είναι ένα σύστημα που περιλαμβάνει πολλούς τρόπους για την επίλυση προβλημάτων του δέρματος και την αποκατάσταση της νεότητας σε αυτό. Κάθε χρόνο οι τεχνικές βελτιώνονται, γεγονός που καθιστά δυνατή την αύξηση και την εδραίωση του αποτελέσματος. Οι διαδικασίες για την πρόληψη και τη διόρθωση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία είναι ατομικές, επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη μια συγκεκριμένη κλινική περίπτωση.

Μεσοθεραπεία

Μία από τις πιο δημοφιλείς και διαδεδομένες αισθητικές επεμβάσεις στην αισθητική ιατρική. Συνίσταται στην εισαγωγή κοκτέιλ παρασκευασμάτων με εξαιρετικά λεπτές βελόνες. Η σύνθεση μπορεί να περιλαμβάνει: ιχνοστοιχεία, βιταμίνες, αμινοξέα, ολιγοστοιχεία και άλλα συστατικά. Η ουσία της διαδικασίας είναι ο κορεσμός του δέρματος με χρήσιμες ουσίες, αφυπνίζοντας τις φυσικές μεταβολικές διεργασίες. Βοηθά στην επίλυση των παρακάτω προβλημάτων:

 • σημάδια πρόωρης γήρανσης?
 • μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια?
 • σκοτεινά σημεία;
 • η παρουσία ρυτίδων?
 • θαμπό χρώμα δέρματος?
 • απώλεια ελαστικότητας?
 • χαλάρωση του δέρματος στις ρινοχειλικές πτυχές, αυλάκια στο στόμα.
 • κατάσταση μετά την ακμή?
 • ξηροδερμία, αφυδάτωση κ. λπ.

Η μεσοθεραπεία του δέρματος του λαιμού και του ντεκολτέ μπορεί να ξεκινήσει σε ηλικία περίπου 20 ετών. Το μάθημα αποτελείται από 5-6 διαδικασίες, ανάλογα με το πρόβλημα και τη σύνθεση του κοκτέιλ, χρειάζεται να επαναλαμβάνεται 1-2 φορές το χρόνο. Η τεχνική της ένεσης προσφέρει ελάχιστη ενόχληση, έχει μια μικρή λίστα αντενδείξεων και τα κοκτέιλ γίνονται τέλεια αντιληπτά από το δέρμα. Οι περιορισμοί περιλαμβάνουν:

 • λήψη αντιπηκτικών?
 • παραβίαση της λειτουργίας πήξης του αίματος.
 • ογκολογία?
 • οξεία περίοδος χρόνιων ασθενειών
 • φλεγμονώδεις διεργασίες στην περιοχή εργασίας.
 • περίοδος επιδείνωσης χρόνιων ασθενειών.
 • εγκυμοσύνη, γαλουχία?
 • σοβαρές παθολογίες από το καρδιαγγειακό σύστημα, τα νεφρά.

Η μεσοθεραπεία βελτιώνει σημαντικά την κατάσταση του δέρματος: αυξάνει την ελαστικότητά του, την ελαστικότητά του, δίνει αποτέλεσμα lifting, εξαλείφει τις τοπικές εναποθέσεις λίπους, τις κηλίδες γήρανσης. Η τεχνική είναι αποτελεσματική κατά του δεύτερου πηγουνιού και των φλεβών αράχνης. Η διαδικασία αναζωογόνησης προσώπου μπορείπερνούν και γυναίκες και άνδρες.

Βιοαναζωογόνηση

Μια σύγχρονη μη χειρουργική τεχνική που στοχεύει στη βελτίωση της δομής και της όψης του δέρματος με σκευάσματα με υαλουρονικό οξύ. Οι ουσίες χορηγούνται κατά σημείο και δοσολογούνται. Αυτός είναι ένας αποτελεσματικός τρόποςδιατηρήστε τη νεανική επιδερμίδα του προσώπου μετά τα 25αν και μπορεί να ασκηθεί σε μικρότερη ηλικία. Το αποτέλεσμα αποθηκεύεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο εξαρτάται από τον αριθμό των διαδικασιών.

Το υαλουρονικό οξύ είναι υπεύθυνο για την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος. Σε νεαρή ηλικία, αρκεί να διατηρήσετε μια φυσιολογική ισορροπία νερού χωρίς πρόσθετες αισθητικές επεμβάσεις. Μετά από 25-30 χρόνια, το επίπεδο αρχίζει να μειώνεται - το δέρμα χάνει υγρασία, ελαστικότητα, ξεθωριάζει και γενικά γερνάει, αρχίζουν να δημιουργούνται ρυτίδες.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας σημαντικός υπερασπιστής στην καταπολέμηση της ηλικίας. Η ισχυρή και μακροχρόνια ενυδάτωση βοηθά στη βελτίωση των βιοχημικών διεργασιών στο έργο των κυττάρων του δέρματος - οι ρυτίδες δεν έχουν την ευκαιρία να υπάρξουν. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την πρώτη διαδικασία. Το δέρμα είναι κορεσμένο με υγρασία, γίνεται πιο ελαστικό και το χρώμα είναι πιο ομοιόμορφο, εμφανίζεται ένα ρουζ. Το μάθημα αποτελείται από 3-6 διαδικασίες, συνιστάται η επανάληψη τους 1-2 φορές το χρόνο.

θεραπεία με κολλαγόνο

Αποτελεσματική μέθοδοςδιατηρούν τη νεανική επιδερμίδα του προσώπου μετά από 30-35 χρόνια. Σε αυτή την ηλικία διαταράσσονται οι διαδικασίες παραγωγής του δικού σας κολλαγόνου και ελαστίνης. Για να αντισταθμίσετε την απώλεια και να τονώσετε το δικό σας κολλαγόνο, είναι απαραίτητη η θεραπεία με κολλαγόνο του δέρματος του λαιμού και του ντεκολτέ. Το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Το κολλαγόνο είναι η πιο σημαντική πρωτεΐνη στο δέρμα, που αποτελεί το 90% του δέρματος και το διατηρεί νεανικό και υγιές.

Η μέθοδος θεραπείας με κολλαγόνο περιλαμβάνει την εισαγωγή του κάτω από το δέρμα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες βελόνες για να επιστρέψει το δέρμα στο πλαίσιο. Η ουσία που εγχέεται επαναλαμβάνει πλήρως τη δομή του ανθρώπινου κολλαγόνου, λειτουργεί ως μήτρα για το σχηματισμό νέου ιστού. Η διαδικασία δίνει ένα σταθερό αποτέλεσμα, η πρωτεΐνη έχει πιο παρατεταμένη δράση, αν τη συγκρίνουμε, για παράδειγμα, με το υαλουρονικό οξύ, το οποίο διασπάται και αποβάλλεται από τον οργανισμό πιο γρήγορα από το κολλαγόνο. Ενδείξεις για την πραγματοποίηση:

 • χρονο-, φωτογήρανση;
 • αποκατάσταση του πλαισίου κολλαγόνου της γήρανσης του δέρματος.
 • διόρθωση ουλών, ραγάδων.
 • προετοιμασία για μεσαία peeling, laser resurfacing και η περίοδος αποκατάστασης μετά από αυτά. /li>

Μετά από μια αισθητική διαδικασία αναζωογόνησης προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, ο αριθμός των ρυτίδων μειώνεται σημαντικά. Το δέρμα πυκνώνει, γίνεται ελαστικό, λείο, λαμπερό, τα σημάδια χαλάρωσης εξαφανίζονται.

Διόρθωση των «δαχτυλιδιών της Αφροδίτης» με fillers

Τα fillers είναι παρασκευάσματα για το γέμισμα των ρυτίδων, αναπληρώνοντας τον απαιτούμενο όγκο. Οι επαγγελματικές κλινικές χρησιμοποιούν σταθεροποιημένα πληρωτικά υαλουρονικού οξέος για να βοηθήσουν στην εξάλειψη των ρυτίδων, των γραμμών και των πτυχών που έχουν σχηματιστεί με τα χρόνια. Πλεονεκτήματα της διαδικασίας:

 • Γρήγορο ορατό αποτέλεσμα.
 • ασφάλεια - οι ειδικοί της κλινικής χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα φάρμακα.
 • ελάχιστη ενόχληση - η διαδικασία πραγματοποιείται με λεπτές βελόνες, εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα στην περιοχή εργασίας.
 • αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Μπορείτε να αξιολογήσετε το αποτέλεσμα αμέσως μετά τις ενέσεις, το τελικό αποτέλεσμα είναι αισθητό μετά από 3-4 εβδομάδες. Οι πτυχές λειαίνονται, το πλαδαρό δέρμα συσφίγγεται, η ελαστικότητά του αυξάνεται, η ανακούφιση εξομαλύνεται.

Θεραπεία αλλαντίασης

Άλλη μια αποτελεσματική διαδικασία για την αναζωογόνηση του προσώπου, η οποία σχετίζεται με την εισαγωγή της αλλαντοτοξίνης τύπου Α. Αναφέρεται σε πρωτεΐνες που διαταράσσουν τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων στους μύες. Μετά την ένεση, χαλαρώνουν, ως αποτέλεσμα - το δέρμα ισιώνει, την εξαφάνιση των ρυτίδων στην περιοχή δράσης του φαρμάκου.

Η βοτουλινική τοξίνη είναι δηλητήριο. Εάν καταποθεί, μπορεί να προκαλέσει παράλυση ζωτικών οργάνων. Όμως τα σκευάσματα που βασίζονται σε αυτό, τα οποία χρησιμοποιούνται από τους γιατρούς, δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, καθώς σε αυτά η βοτουλινική τοξίνη συνδέεται με βοηθητικές πρωτεΐνες. Σοβαρές συνέπειες είναι δυνατές μόνο εάν εισέλθουν στο σώμα περισσότερες από 2000 μονάδες. Υπάρχουν 50-100 από αυτά σε ένα φιαλίδιο, δηλαδή, περίπου 20-40 φιαλίδια θα πρέπει να χορηγούνται σε ένα άτομο τη φορά, κάτι που είναι απλά αδύνατο - ούτε ένας ειδικός δεν θα το κάνει αυτό.

Η τεχνική είναι καλά μελετημένη, αποδεδειγμένη, ασφαλής και σας επιτρέπει να εξαλείψετε τις ρυτίδες σχεδόν οποιουδήποτε βάθους. Αυτό είναι υπέροχοδιαδικασία αναζωογόνησης προσώπου μετά από 40 χρόνιακαι ακόμη και σε μικρότερη ηλικία, εάν ενδείκνυται.

Τα σκευάσματα εγχέονται με εξαιρετικά λεπτές βελόνες - ο τραυματισμός του δέρματος είναι ελάχιστος. Το αποτέλεσμα διαρκεί κατά μέσο όρο 3-6 μήνες, ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος. Η διαδικασία δεν παίρνει πολύ χρόνο, περίπου 10-15 λεπτά.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και τον επαγγελματισμό, οι ειδικοί της κλινικής θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση για κάθε πρόβλημα. Ο κοσμετολόγος θα σας πει αναλυτικά στην πρώτη συνεννόηση τιδιαδικασίες αναζωογόνησηςαπαραίτητο για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά του δέρματος.