Μη αφαιρετική φωτοθερμόλυση: μια ασφαλής τεχνική αναζωογόνησης

μη αφαιρετική επανεμφάνιση με λέιζερ

Σήμερα, διάφοροι κλάδοι της ιατρικής, ιδιαίτερα η κοσμετολογία, χρησιμοποιούν διάφορες προηγμένες τεχνικές αναζωογόνησης, οι οποίες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σας επιτρέπουν να έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τεχνικές λέιζερ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με και χωρίς βλάβη στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος. Η μη αφαιρετική θερμόλυση θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της νεανικότητας στο δέρμα.

Η κλασματική ανανέωση δέρματος προσώπου και σώματος είναι μια τεχνολογία λέιζερ που εφευρέθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2004 και έλαβε θετικές κριτικές παγκοσμίως για την αποτελεσματική εξάλειψη και θεραπεία διαφόρων εκδηλώσεων γήρανσης του δέρματος και όχι μόνο. Σήμερα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, αυτή είναι η πιο διάσημη και περιζήτητη επέμβαση λέιζερ στην αγορά της αισθητικής ιατρικής.

Μετά από τέτοιες διαδικασίες αναζωογόνησης, η αναγέννηση και η αποκατάσταση των ιστών πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε τρία επίπεδα: στην επιφάνεια του δέρματος, στα μεσαία και βαθιά στρώματα των ιστών του χορίου μεταξύ των θερμικών καναλιών πήξης.

Μη αφαιρετική φωτοθερμόλυση - σύγχρονη πρόοδος στην κοσμετολογία

Αυτή η διαδικασία είναι μια ασφαλής και μη χειρουργική μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος, η δράση της οποίας στοχεύει στην τόνωση και τη διόρθωση της δομής των κυττάρων του δέρματος χωρίς επιβλαβείς αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. Η μη αφαιρετική φωτοθερμόλυση σήμερα καθιστά δυνατή:

  • Αφαιρέστε τις μιμικές ρυτίδες χωρίς ίχνος.
  • Μειώστε την επέκταση των πόρων.
  • Αναζωογονεί πλήρως τον τόνο του δέρματος.

Επιπλέον, αυτή η τεχνική είναι πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση της μελάγχρωσης του δέρματος, των ραγάδων και των ουλών που σχηματίζονται με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από βαθύτερες και παλαιότερες ουλές.

Για τη διεξαγωγή αυτής της διαδικασίας, χρησιμοποιείται μια ειδική δέσμη λέιζερ, η οποία, κατά τη λειτουργία, εξακολουθεί να χωρίζεται σε μικρές μικροακτίνες. Έτσι, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναζωογόνησης, το βάθος και ο βαθμός πρόσκρουσης της συσκευής ελέγχονται πλήρως χωρίς να καταστρέφεται το ανώτερο στρώμα της επιδερμίδας. Σε γενικές γραμμές, η επίδραση αυτής της δέσμης μπορεί να συγκριθεί με μια διαδικασία απολέπισης ή ειδικής επαναφοράς, αλλά σε αντίθεση με αυτές, έχει πιο αποτελεσματικό αποτέλεσμα αναζωογόνησης του δέρματος. Δηλαδή, κατά την επεξεργασία μιας περιοχής δέρματος, παραμένουν στην επιφάνειά του κάποια μικροεγκαύματα, τα οποία φυσικά απορρίπτονται κατά την περαιτέρω επεξεργασία. Επιπλέον, στις κατεστραμμένες περιοχές, το κολλαγόνο αρχίζει να παράγεται γρήγορα, το οποίο συμβάλλει στο σχηματισμό νέων νεαρών υγιών κυττάρων.

Μετά από μια σειρά από παρόμοιες διαδικασίες, το αποτέλεσμα θα γίνει αμέσως αντιληπτό. Το δέρμα του ασθενούς γίνεται πιο ομοιόμορφο με υγιές χρώμα και λάμψη. Με μια λέξη, η μη αφαιρετική μέθοδος φωτοθερμόλυσης είναι η καλύτερη στη σημερινή αναζωογόνηση του δέρματος και με πολύ λογικό κόστος που μπορεί να αντέξει ο καθένας.