Μέθοδοι αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ

πώς να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες με την αναζωογόνηση με λέιζερ

Ευτυχώς για κάθε κορίτσι που θέλει να διορθώσει την εμφάνισή της, η βιομηχανία κοσμητολογίας εξελίσσεται συνεχώς, επινοώντας νέους τρόπους αποκατάστασης της ομορφιάς.

Τώρα, κυρίες που θέλουν να εξαλείψουν τα σημάδια μαρασμού και να ενισχύσουν το οβάλ του προσώπου δεν χρειάζεται να πάνε κάτω από το μαχαίρι ενός πλαστικού χειρουργού. Μπορείτε να κάνετε μία από τις μη χειρουργικές διαδικασίες αναζωογόνησης. Υπάρχουν πολλά από αυτά: μεσοθεραπεία και θεραπεία με πλάσμα, ενέσεις botox και θερμότητα.

Σήμερα θα επικεντρωθούμε στις πιο δημοφιλείς από αυτές τις μεθόδους: αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ. Δηλαδή, πώς συμβαίνει, πώς πηγαίνει, ποιος εμφανίζεται και ποιος απαγορεύεται, καθώς και άλλες σημαντικές αποχρώσεις.

Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ

Η κλασματική αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ είναι μια από τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κοσμετολογίας υλικού. Κατασκευάζεται λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου, τα κύτταρα αρχίζουν να λειτουργούν πιο αδύναμα και στη συνέχεια εξαφανίζονται εντελώς. Όπως γνωρίζετε, αυτό οδηγεί στη διακοπή της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στην απαιτούμενη ποσότητα και, ως αποτέλεσμα, σε ξηρότητα, αφθονία και γήρανση του δέρματος του προσώπου.

κλασματική αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Το λέιζερ σάς επιτρέπει να διορθώσετε το ζήτημα: υπό τη δράση του, οι ιστοί δέχονται θερμικό σοκ, το οποίο τα μη λειτουργικά κύτταρα οδηγούν στον τελικό θάνατο και τα υγιή αυτά τα αναγκάζουν να χωρίσουν εντατικά, αναπληρώνοντας τις απώλειες. Τα κύτταρα φαίνεται να ξυπνούν και η σύνθεση της ελαστίνης και του κολλαγόνου είναι πολύ ταχύτερη.

Για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία με ελάχιστη ζημιά στο πρόσωπο, η δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε πολλές λεπτότερες δοκούς που σχηματίζουν ένα είδος πλέγματος, δηλαδή, κλάσματα - εξ ου και το όνομα. Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα, την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος του ασθενούς, ο κύριος μπορεί να ρυθμίσει το βάθος της διείσδυσης με λέιζερ και τη θερμοκρασία του.

Η αναζωογόνηση του δέρματος με λέιζερ γίνεται με λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα, το οποίο επηρεάζει όχι μόνο τα βαθιά, αλλά και τα επιφανειακά στρώματα. Για μη αφαιρετική παρέμβαση, χρησιμοποιείται λέιζερ erbium, το οποίο λειτουργεί μόνο με τα βαθιά στρώματα του δέρματος, χωρίς να καταστρέφει τις εξωτερικές του περιοχές.

Ο κοσμετολόγος θα σας συμβουλεύσει ποια επιλογή είναι καλύτερη να επιλέξετε λαμβάνοντας υπόψη μια ατομική προσέγγιση.

Γενικά, η κλασματική αναζωογόνηση είναι ικανή:

 • αφαιρέστε σημάδια ακμής, ουλές και φλέβες αράχνης.
 • συρρικνωθεί τους πόρους και ελαφρύνει τα σημεία ηλικίας
 • Κάντε το δέρμα πιο σφριγηλό και πιο σφριγηλό.
 • σφίξτε το οβάλ του προσώπου και εξομαλύνετε τις ρυτίδες.
 • βελτιώστε το χρώμα του δέρματος.

Φυσικά, υπάρχουν επίσης αντενδείξεις σε μια τέτοια διαδικασία. Μεταξύ αυτών είναι τυχόν φλεγμονώδεις διεργασίες στο πρόσωπο, μολυσματικές ασθένειες, επιληψία, ψωρίαση, κακοήθεις όγκοι, εγκυμοσύνη.

Η συνεδρία διαρκεί περίπου μία ώρα. Πριν από την έναρξη της επέμβασης, το δέρμα καθαρίζεται από σκόνη και καλλυντικά και εφαρμόζεται αναισθητικό τζελ, καθώς η διαδικασία είναι επώδυνη. Με την ολοκλήρωση, το πρόσωπο αντιμετωπίζεται με μια καταπραϋντική κρέμα. Η αποκατάσταση διαρκεί έως και δύο εβδομάδες. Πλήρης σειρά μαθημάτων - από μία έως τρεις επισκέψεις.

βιοαναζωογόνηση με λέιζερ ως μέθοδο αναζωογόνησης χωρίς ενέσεις

Βιο-αναζωογόνηση με λέιζερ

Αυτός είναι ένας άλλος αρκετά νέος και πολύ δημοφιλής τύπος αναζωογόνησης προσώπου με λέιζερ. Αυτή η βιο-αναζωογόνηση χωρίς ένεση αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στη Γερμανία. Ένας ειδικός τύπος λέιζερ χρησιμοποιείται για αυτό - υπέρυθρες χαμηλής έντασης, ονομάζεται επίσης κρύο.

Πριν από την έκθεση με λέιζερ, εφαρμόζεται χαμηλό μοριακό βάρος υαλουρονικό οξύ στις επιθυμητές περιοχές του δέρματος και αφού το λέιζερ ανοίξει τα κανάλια μεταφοράς, εισέρχεται στα βαθιά στρώματα των ιστών και κατανέμεται ομοιόμορφα εκεί.

Ταυτόχρονα, το πρόσωπο δεν θερμαίνεται, δεν υπάρχει πόνος, και στο τέλος της διαδικασίας, το δέρμα δεν ξεφλουδίζει και δεν φοβάται την υπεριώδη ακτινοβολία, έτσι ώστε η βιο-αναζωογόνηση με λέιζερ μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή το έτος. Επιπλέον, η έκθεση επιτρέπεται ακόμη και στο ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια.

Βασικά εξαιτίας αυτού, αυτή η μέθοδος μη χειρουργικής αναζωογόνησης λαμβάνει πολλές θετικές κριτικές.

αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Ο κατάλογος των αντενδείξεων για αυτήν τη διαδικασία περιλαμβάνει εγκυμοσύνη, γαλουχία, παρουσία κακοήθους ή καλοήθους όγκου, αλλεργία στο υαλουρονικό οξύ, σοβαρή υπέρταση και προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα, ασθένειες του αίματος, φυματίωση, επιληψία, μολυσματικές ασθένειες και δερματικές παθήσεις στην οξεία στάδιο.

Η επίδραση της βιοαναβίωσης λέιζερ έχει ως εξής:

 • τα κύτταρα είναι κορεσμένα με υγρασία.
 • η ανακούφιση και η επιδερμίδα είναι ισοπεδωμένες.
 • το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και πιο σφριγηλό.
 • Οι μεταβολικές διεργασίες στους ιστούς ενεργοποιούνται.
 • οι λεπτές ρυτίδες λειαίνονται.

Η διαδικασία έχει ως εξής: πρώτον, ο αισθητικός καθαρίζει το πρόσωπο και εφαρμόζει ένα μείγμα υαλουρονικού οξέος με κολλαγόνο. Περαιτέρω, ξεκινά η ίδια η δράση του λέιζερ, και στη συνέχεια γίνεται μάσκα που ενισχύει το αποτέλεσμα της υαλουρονικής γέλης.

Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται περίοδος αποκατάστασης. Μετά τη βιο-αναζωογόνηση, απλά πρέπει να πιείτε περισσότερο καθαρό νερό και μην ξεχάσετε να ενυδατώσετε το δέρμα.

Το πλήρες μάθημα είναι 7-10 διαδικασίες.

Δέρμα με λέιζερ

Ονομάζεται επίσης λέιζερ peeling ή λέιζερ επανεμφάνιση.

Πρόκειται για μια μάλλον σοβαρή διαδικασία, η προετοιμασία για την οποία είναι καλύτερα να ξεκινήσετε εκ των προτέρων. Περίπου ένα μήνα πριν από αυτήν, συνιστάται να μην πίνετε αντισυλληπτικά, καθώς διατηρούν νερό στο σώμα και μπορούν να προκαλέσουν μελάγχρωση.

laser dembrasion ως μέθοδος αναζωογόνησης του δέρματος

Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε μια γλυκολική ή ρετινοϊκή κρέμα για να απαλλαγείτε από το δέρμα των νεκρών κυττάρων και να διευκολύνετε τη διείσδυση του λέιζερ στον ιστό. Ο κοσμετολόγος θα σας πει για άλλες αποχρώσεις ανάλογα με τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά του δέρματος.

Το laser dermabrasion σάς επιτρέπει να:

 • απαλλαγείτε από ουλές, φλέβες από αράχνη, μετά την ακμή.
 • αφαιρέστε τις φακίδες και τα σημάδια ηλικίας, εγκαύματα.
 • ομαλοποιεί το λιπαρό δέρμα και συσφίγγει τους πόρους.
 • απαλύνει τις ρυτίδες και σφίγγει το δέρμα.
 • αφαιρέστε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Μεταξύ των αντενδείξεων είναι η φτωχή πήξη του αίματος, ο διαβήτης, οι πυώδεις και φλεγμονώδεις δερματικές παθήσεις, τα καρδιακά και νεφρικά προβλήματα, η φυματίωση, η επιληψία, η προδιάθεση για το σχηματισμό χηλοειδών ουλών, η εγκυμοσύνη και η γαλουχία.

πριν και μετά την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου με λέιζερ

Αυτή είναι μια επιθετική διαδικασία που απαιτεί ανακούφιση από τον πόνο. Για δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση, το πρόσωπο φαίνεται κόκκινο, πόνο και μπορεί να είναι πόνο. Στη συνέχεια, καλύπτεται με μια πυκνή κρούστα, η οποία απολέπιση σταδιακά, ανανεώνοντας το δέρμα. Προς το παρόν, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φλούδες και απολέπιση, να επισκεφθείτε το σολάριουμ, το λουτρό και τη σάουνα, τις παραλίες. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να προστατεύετε το πρόσωπό σας από τον ήλιο και να το ενυδατώνετε έγκαιρα.

Αλλά η επίδραση της απολέπισης λέιζερ διαρκεί περίπου πέντε χρόνια.

Μαρτυρίες

 • Η πρώτη κριτική: «Αγοράζοντας για μια όμορφη διαφήμιση, έσπευσα σε κλασματική αναζωογόνηση μόλις αυτή η διαδικασία έγινε διαθέσιμη στην πόλη μας. Ήταν πολύ πρησμένο, σε μέρη που έβγαινε αίμα, ήταν αδύνατο να ξαπλώσουμε στο μαξιλάρι. Το πρωί Ξύπνησα πρησμένη, λες και μετά από δαγκώθηκαν από εκατοντάδες μέλισσες. Αυτός ο τρόμος διήρκεσε τρεις μέρες και μετά άρχισε να υποχωρεί. Αλλά το δέρμα επουλώθηκε εντελώς μόνο μετά από δύο εβδομάδες. Ναι, έχω εξαφανιστεί οι ρυτίδες κοντά στα μάτια, το δέρμα έγιναν πιο ελαστικοί, τα ρινοκολλητικά σχεδόν εξομαλύνονταν. Αλλά, για μένα, δεν αξίζει τον πόνο και τον πόνο, εκτός από το ότι είναι πολύ ακριβό. Μπορείτε να βρείτε πιο πιστές μεθόδους αναζωογόνησης. "
 • Επανεξέταση του δεύτερου: "Και για μένα η κλασματική αναζωογόνηση βοήθησε στη βελτίωση της υφής του δέρματος. Από την εφηβεία του υπήρχε ένας τεράστιος αριθμός σημείων ακμής που έμοιαζαν με ουλές. Αλλά πραγματικά πονάει σαν κόλαση! Τα δάκρυα κυλούσαν μέσα χαλάζι από μόνα τους. Η αναισθησία ήταν είτε αδύναμη, είτε δεν το πήρε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ένιωσα μια φοβερή αίσθηση καψίματος. Όλα εξαφανίστηκαν μετά από 8 ημέρες. Το δέρμα έγινε, πράγματι, πιο ομαλό και πιο ομαλό, οι ουλές και οι ρυτίδες σχεδόν εξαφανίστηκαν Είμαι έτοιμος να επαναλάβω τη διαδικασία σε 1, 5 χρόνια. "
 • Τρίτη κριτική: «Έκανα βιοαναζωογόνηση με λέιζερ. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, ακόμη και, πολύ, ευχάριστα, χαλαρωτική. Το πρόσωπο μετά από αυτό είναι τόσο ενυδατωμένο, όμορφο χρώμα πορσελάνης, χωρίς ερυθρότητα και φλεγμονή, το δέρμα είναι καθαρά φρέσκο. Πήγα πέντε φορές. Αυτό είναι ακριβώς το αποτέλεσμα για μένα. Ενώ πήγα στις διαδικασίες, κράτησα. Και όταν σταμάτησα, άρχισα να εξαφανίζομαι γρήγορα, και τώρα μου φαίνεται ότι όλα είναι ξανά όπως πριν: τα πόδια της κοράκι είναι στη θέση τους και το δέρμα δεν είναι τόσο ελαστικό. Είτε η βιο-αναζωογόνηση δεν είναι πολύ κατάλληλη για μένα, ή, πράγματι, λειτουργεί μόνο όταν παρακολουθείτε τις συνεδρίες. "