Οι καλύτερες θεραπείες για την αναζωογόνηση του προσώπου

Οι διαδικασίες αντιγήρανσης βοηθούν ένα κορίτσι να διατηρεί το δέρμα του προσώπου της σε άριστη κατάσταση

Η κοσμετολογία είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της βιομηχανίας ομορφιάς. Οι σύγχρονες τεχνικές αναζωογόνησης σάς επιτρέπουν να διορθώσετε τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία και να αναζωογονήσετε το πρόσωπο και την περιοχή του ντεκολτέ. Οι καλύτερες διαδικασίες για την αναζωογόνηση του προσώπου καθιστούν δυνατή όχι μόνο την αφαίρεση των ρυτίδων, αλλά και τη διόρθωση του σχήματος του προσώπου και την εξάλειψη άλλων σημαδιών γήρανσης. Εξάλλου, τυχόν ατέλειες στην εμφάνιση μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοεκτίμηση μιας γυναίκας. Ποιες είναι οι καλύτερες διαδικασίες για την αναζωογόνηση του προσώπου αυτή τη στιγμή; Θα μιλήσουμε για αυτό τώρα.


Τι είναι οι θεραπείες αντιγήρανσης

Ατέλειες δέρματος προσώπου - ενδείξεις για διαδικασίες αντιγήρανσης

Είναι καλύτερα να μην λύσετε κανένα πρόβλημα, αλλά να αποτρέψετε την εμφάνισή του. Υπάρχει ένας κανόνας στην κοσμετολογία: είναι πιο ακριβό και πιο δύσκολο να διορθωθεί παρά να ληφθούν προληπτικά μέτρα: δεν πρέπει να περιμένετε να εμφανιστούν οι ρυτίδες και η χαλάρωση του δέρματος.

Ακολουθούν οι κύριες ενδείξεις για διαδικασίες αντιγήρανσης:

 • Απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος
 • Θαμπή επιδερμίδα
 • Οι πρώτες ρυτίδες
 • Αυξημένη ευαισθησία
 • Πρήξιμο των ιστών,
 • Απώλεια καθαρότητας του περιγράμματος του προσώπου,
 • Η εμφάνιση ξηρότητας και απολέπισης.

Οι αρνητικές αλλαγές τείνουν να συσσωρεύονται και τελικά ο προβληματισμός παύει να ευχαριστεί. Οι γυναίκες αρχίζουν να αναρωτιούνται ποια διαδικασία είναι η καλύτερη για την αναζωογόνηση του προσώπου. Δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτό το ερώτημα, επειδή η φροντίδα που στοχεύει στη διόρθωση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία είναι μια στρατηγική που απαιτεί μια λογική προσέγγιση και ένα σύνολο διαδικασιών στο γραφείο ενός κοσμετολόγου. Συνήθως δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί ένα αξιοσημείωτο και διαρκές αποτέλεσμα σε μία συνεδρία· κατά κανόνα, απαιτείται μια ολόκληρη σειρά διαδικασιών σε ένα σαλόνι ομορφιάς. Οι αισθητικές επεμβάσεις για το πρόσωπο χωρίζονται σε μηχανικές (χειροκίνητες), hardware και injection.

Ανάλογα με τη μέθοδο επιρροής, χωρίζονται συμβατικά στις ακόλουθες ομάδες:

 1. Θρεπτικές διαδικασίες, αναπληρώνουν τις ευεργετικές ουσίες που χρειάζεται το δέρμα.
 2. Διαδικασίες που διεγείρουν την ανανέωση. Βοηθούν στην έναρξη των διαδικασιών αναζωογόνησης στα κύτταρα.
 3. Οι υποστηρικτικές διαδικασίες βοηθούν στην επιβράδυνση του σχηματισμού πτυχών και ρυτίδων.
 4. Οι διορθωτικές διαδικασίες στοχεύουν στην οπτική βελτίωση της εμφάνισης μέσω τοπικών αλλαγών στον όγκο.

Οι καλύτερες αντιγηραντικές θεραπείες προσώπου συνδυάζουν πολλά σημεία. Για παράδειγμα, οι ενέσεις σκευασμάτων με υαλουρονικό οξύ αποκαθιστούν τον όγκο και παρέχουν ενυδάτωση, και το peeling εξομαλύνει το δέρμα και το θρέφει. Κατά την επιλογή μιας στρατηγικής για την επιλογή διαδικασιών, οι ειδικοί λαμβάνουν υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες:

 • ατομικά χαρακτηριστικά του προσώπου και του δέρματος του ασθενούς·
 • την παρουσία και τους τύπους σημαδιών γήρανσης, τη σοβαρότητά τους.
 • υπάρχοντα δερματολογικά προβλήματα, αντενδείξεις.
 • τον τρόπο ζωής που ακολουθεί ο ασθενής·
 • απαιτούμενο αποτέλεσμα.

Η περίοδος ανάρρωσης μετά τις επεμβάσεις είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την επιλογή της διαδικασίας. Εξάλλου, ο ασθενής θέλει να έχει ένα ορατό αποτέλεσμα με τη μία, αλλά δεν είναι πάντα έτοιμος να ανεχτεί μια περίοδο ανάρρωσης που περιορίζει την κοινωνική δραστηριότητα.

Τύποι διαδικασιών αντιγήρανσης

 • Θρεπτικές θεραπείες

  Μπορείτε να αναπληρώσετε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται τόσο το δέρμα σας με διάφορους τρόπους, αλλά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι μέσω ενέσεων. Εάν δεν είστε ακόμη έτοιμες για σοβαρές αισθητικές παρεμβάσεις, τότε οι θρεπτικές μάσκες μπορούν να είναι μια εναλλακτική λύση. Ο κοσμετολόγος θα επιλέξει μια μάσκα λαμβάνοντας υπόψη τον τύπο του δέρματός σας και τις συγκεκριμένες εργασίες.

 • Διεγερτικές θεραπείες

  Διάφορες μη επεμβατικές διαδικασίες μπορούν να ξεκινήσουν διαδικασίες αναζωογόνησης στα κύτταρα:

  1. Το peeling με λέιζερ είναι μια επίδραση στο δέρμα χρησιμοποιώντας λέιζερ. Με τη βοήθειά του αφαιρείται το επιφανειακό στρώμα του δέρματος, γεγονός που οδηγεί στην έναρξη των διαδικασιών αναγέννησης. Έτσι, οι ρυτίδες εξομαλύνονται, οι ουλές, τα σημάδια ηλικίας, οι ουλές ελαχιστοποιούνται, οι πόροι στενεύουν, το δέρμα γίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.
  2. Μια άλλη δημοφιλής διεγερτική διαδικασία είναι η ανύψωση πλάσματος. Η αναζωογόνηση πραγματοποιείται χωρίς τη χρήση ξένων φαρμάκων· μόνο το πλάσμα αίματος του ίδιου του ασθενούς χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση των αναγεννητικών διεργασιών στο σώμα. Ως αποτέλεσμα της διαδικασίας λίφτινγκ με πλάσμα, το δέρμα του προσώπου γίνεται πιο ελαστικό και ενυδατωμένο, ελαττώματα όπως μετά την ακμή, μελάγχρωση, μικρές ουλές ελαχιστοποιούνται και εξαλείφονται οι λεπτές ρυτίδες και η ακμή.
  3. Οι διαδικασίες υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου προωθούν επίσης διαδικασίες αναγέννησης. Για παράδειγμα, θεραπεία προσώπου με τη χρήση της συσκευής Endosphere. Λόγω της συμπίεσης και των μικροδονήσεων, αυτή η διαδικασία βοηθά: στη μείωση του πρηξίματος, στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, καθώς και στην εξομάλυνση των ρυτίδων και στη σύσφιξη του δέρματος.
 • Υποστηρικτικές διαδικασίες

  Όπως έχουμε ήδη πει, είναι προτιμότερο να επιβραδύνεις τη διαδικασία σχηματισμού ρυτίδων παρά να τις καταπολεμήσεις αργότερα. Υποστηρικτικές διαδικασίες όπως ο καθαρισμός, το peeling και το μασάζ θα μας βοηθήσουν σε αυτό. Οι έγκαιρες και τακτικές διαδικασίες συντήρησης καθυστερούν τις διορθωτικές διαδικασίες.

 • Διορθωτικές διαδικασίες

  Οι διορθωτικές διαδικασίες δεν μπορούν να αποφευχθούν εάν απαιτείται οπτική βελτίωση στην εμφάνιση λόγω τοπικής αλλαγής του όγκου. Για παράδειγμα, θέλετε να κάνετε αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ. Μια διαδικασία διαμόρφωσης περιγράμματος σάς επιτρέπει να βελτιώσετε γρήγορα και με ασφάλεια την εμφάνισή σας. Γεμιστικά με βάση το υαλουρονικό οξύ γεμίζουν τα κενά και αναπληρώνουν τους όγκους, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το οβάλ του προσώπου και το σχήμα των χειλιών, του πηγουνιού, της μύτης και των ζυγωματικών. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των "ενέσεων ομορφιάς" είναι ότι χάρη στην ευεργετική σύνθεση του πληρωτικού, εμφανίζεται όχι μόνο οπτική αλλά και πραγματική αναζωογόνηση - η κατάσταση του δέρματος βελτιώνεται αισθητά.

Βαθμολογία αισθητικών επεμβάσεων για το πρόσωπο

Θρεπτική μάσκα για την αναπλήρωση των θρεπτικών συστατικών και την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη διαδικασία για να αναζωογονήσετε το πρόσωπό σας; Μόνο ένας κοσμετολόγος μπορεί να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση μετά από μια εξέταση. Μπορούμε να απαριθμήσουμε τις κορυφαίες αντιγηραντικές διαδικασίες προσώπου με βάση τις κριτικές των πελατών μας.

 1. Plasmolifting– το πλάσμα αίματος του ασθενούς χρησιμοποιείται για τη διαδικασία· η ροή του πλάσματος ενεργοποιεί συγκεκριμένους μηχανισμούς σε βιολογικούς ιστούς. Αυτό το αποτέλεσμα πλάσματος επιτρέπει την απολέπιση, την αναγέννηση και την ενδυνάμωση των ιστών και βελτιώνει την ανοσία. Η διαδικασία βοηθά στην αντιμετώπιση των αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία και διεγείρει τη φυσική παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου.
 2. Μεσοκλωστές- Πρόκειται για ειδικά επεξεργασμένες βιοδιασπώμενες ίνες που εισάγονται στην επιφανειακή στιβάδα του δέρματος για να συσφίξουν το δέρμα και να του δώσουν ελαστικότητα. Κατά την εισαγωγή μεσοκλωστών για το πρόσωπο από απορροφήσιμα υλικά, σχηματίζεται γύρω τους ένα πλαίσιο από ίνες κολλαγόνου με την πάροδο του χρόνου, το οποίο οδηγεί σε ενίσχυση, συμπύκνωση και σύσφιξη του ιστού.
 3. Αναζωογόνηση με λέιζερ– εκτελείται σε εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για την εξάλειψη δερματολογικών προβλημάτων και καλλυντικών δερματικών ελαττωμάτων. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, αυτή η τεχνική υλικού έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Βοηθά στην απαλλαγή από την ανεπιθύμητη μελάγχρωση, τα ίχνη ακμής, βοηθά στη σύσφιξη των πόρων, στην απαλλαγή από ραγάδες και ουλές.
 4. Πλακουντική θεραπείαπραγματοποιείται με τη χρήση ιαπωνικών φαρμάκων από ανθρώπινο πλακούντα. Έχουν αναζωογονητική δράση σε ολόκληρο το σώμα. Αυτές οι διαδικασίες έχουν γρήγορη επίδραση στο δέρμα του προσώπου. Εάν θέλετε να έχετε ένα σωρευτικό αποτέλεσμα από τις διαδικασίες, τότε οι παρακάτω διαδικασίες είναι κατάλληλες για εσάς.
 5. Ενέσεις υαλουρονικού οξέοςθα παρατείνει τη νεότητα του δέρματός σας. Τα αποτελέσματα της διαδικασίας είναι ορατά ήδη τη δεύτερη ημέρα. Η διαδικασία πραγματοποιείται με την εισαγωγή υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, το οποίο αλληλεπιδρά με τους κυτταρικούς υποδοχείς και διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Αυτό το οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματός μας και παράγεται στον οργανισμό ανεξάρτητα· είναι υπεύθυνο για τη φυσική υγρασία του δέρματος, την ελαστικότητα και τη νεότητά του.
 6. Μεσοθεραπεία– αυτή είναι η εισαγωγή υαλουρονικού οξέος κάτω από το δέρμα μαζί με ένα κοκτέιλ βιταμινών για αναζωογόνηση και εξάλειψη των σημαδιών κόπωσης. Η διαδικασία καταπολεμά αποτελεσματικά τις ρυτίδες και δίνει στο δέρμα μια υγιή, λαμπερή όψη.
 7. Πίλινγκεκτελούνται για την αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου, την εξάλειψη των ορατών ελαττωμάτων (ουλές, ουλές και μετά την ακμή), τη βελτίωση της σκουριάς και της διαπερατότητας, τον καθαρισμό των ακαθαρσιών, τον περιορισμό των πόρων και τη μείωση της μελάγχρωσης. Το υπερηχητικό και το συνδυασμένο peeling προσώπου δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικά αλλά και ασφαλή.
 8. Η πιο προηγμένη συσκευή για αναζωογόνηση είναιτα χέρια του κυρίου. Αν ακολουθήσετε την τεχνική του μασάζ, το πρόσωπό σας κυριολεκτικά μεταμορφώνεται: τα περιγράμματα σφίγγονται, το πρήξιμο εξαφανίζεται, οι ρυτίδες λειαίνουν, η επιδερμίδα βελτιώνεται και το δέρμα τονώνεται.

Έχουμε παραθέσει τις κορυφαίες καλύτερες διαδικασίες για την αναζωογόνηση του προσώπου και ποια είναι καλύτερη να επιλέξετε, μόνο ένας ειδικός θα απαντήσει αφού εξετάσει το δέρμα σας.