Αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ: η ουσία της μεθόδου

δέσμη λέιζερ για αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ είναι μια μέθοδος που βασίζεται στην ενεργοποίηση της φυσικής αναγέννησης του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια της βιολογικής γήρανσης, η διαδικασία επηρεάζει όλα τα όργανα και τις δομές του ανθρώπινου σώματος. Το άτομο εμπλέκεται πιο γρήγορα σε αυτήν τη διαδικασία λόγω των επιπτώσεων ενός τεράστιου αριθμού δυσμενών επιπτώσεων του εξωτερικού περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, η νεολαία και η ίδια η αντίληψη ενός ατόμου εξαρτάται από το πόσο καλή εμφάνιση του προσώπου, η οποία εκφράζεται στη φυσική επιθυμία όλων να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και να γυρίσουν πίσω το ρολόι. Μία από τις μεθόδους που μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη να φανεί υπέροχη είναι η αναζωογόνηση με λέιζερ.

Η ουσία της μεθόδου έκθεσης με λέιζερ στο πρόσωπο με σκοπό την αναζωογόνηση

Η ουσία αυτής της μεθόδου είναι μια κλασματική επίδραση στο δέρμα του προσώπου χρησιμοποιώντας λέιζερ. Η δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε πολλά μικρότερα ρεύματα, επηρεάζοντας τις περιοχές του δέρματος σε ένα ορισμένο βάθος, που ορίζεται από το πρόγραμμα διαδικασίας, και εξατμίζεται. Τα κύτταρα μεταξύ των εξατμισμένων κυττάρων διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα για αναγέννηση. Μετά τη διαδικασία, η επιδερμίδα βελτιώνεται σημαντικά, οι λεπτές και μεσαίες ρυτίδες ισιώνονται, οι σάκοι κάτω από τα μάτια εξαφανίζονται και το οβάλ του προσώπου γίνεται πιο τονισμένο. Η αναζωογόνηση με λέιζερ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο χωριστά όσο και σε συνδυασμό με την αναγέννηση του δέρματος ή με πλαστική χειρουργική.

Ενδείξεις για θεραπεία με λέιζερ στην κοσμετολογία

 1. Αποκατάσταση δέρματος - μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή, όχι μόνο στο πρόσωπο.
 2. Με έντονη ροδόχρου ακμή και έντονη χρώση.
 3. Με μεγεθυνμένους πόρους για να τους μειώσει.
 4. Η παρουσία ραγάδων, ουλών και ουλών.
 5. Λεύκανση του δέρματος.
 6. Όταν εμφανίζονται ρυτίδες.
 7. Για ανανέωση δέρματος και διόρθωση περιγράμματος προσώπου.
τι δερματικά προβλήματα επιλύει η αναζωογόνηση με λέιζερ;

Εκτός από το θετικό αποτέλεσμα, η διαδικασία μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Πότε συμβαίνει αυτό και ποιο είναι το εμπόδιο στη διαδικασία;

Αντενδείξεις

 1. Ο χρόνος της κύησης και του θηλασμού του μωρού.
 2. Κάθε φλεγμονώδης διαδικασία αποκλείει την περιοχή από πιθανές επιπτώσεις.
 3. Δερματικές παθήσεις οποιασδήποτε αιτιολογίας.
 4. Πρόσφατη χρήση χημικών φλούδων (2 εβδομάδες).
 5. Ογκολογία οποιουδήποτε εντοπισμού.
 6. Συστηματικές ασθένειες.
 7. Σοβαρός σακχαρώδης διαβήτης.
 8. Σοβαρές μορφές ισχαιμικών καρδιακών παθήσεων και υπέρτασης.
 9. Η τάση του ασθενούς να σχηματίζει κολλοειδείς ουλές.
 10. Κληρονομική προδιάθεση για λεύκη.

Οφέλη της αναζωογόνησης με λέιζερ

Η μέθοδος βασίζεται στη φυσική αναγέννηση του σώματος, λόγω της οποίας το αποτέλεσμα είναι αισθητό για μεγάλο χρονικό διάστημα και συσσωρεύεται σταδιακά μετά τη διαδικασία. Ο αντίκτυπος είναι συγκεκριμένος στις επιλεγμένες περιοχές, γεγονός που επιτρέπει τη διαδικασία με υψηλή απόδοση, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά.

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα μάτια, το ντεκολτέ και ο λαιμός.

Παρά το γεγονός ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες, η πιθανότητα εμφάνισης αυτών πρέπει να εξεταστεί πριν από τη διαδικασία. Κνησμός του δέρματος, κρούστα στο σημείο έκθεσης, αυξημένη χρώση ή υπερανάπτυξη του χηλοειδούς ιστού.

Μετά τη διαδικασία

Για αρκετές ημέρες, οι κρέμες χρησιμοποιούνται για να επιταχύνουν την αναγέννηση, μετά την επούλωση των διαταραγμένων στοιχείων, συνιστάται η χρήση κρεμών που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, η επιλογή δίνεται στα καλλυντικά που αντιστοιχούν στην ηλικία. Δεν επιτρέπονται υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην χρησιμοποιείτε το θεμέλιο για 3 ημέρες.

Μετά τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε κρέμες με υψηλό παράγοντα προστασίας λόγω της υψηλής ευαισθησίας στο φως του ήλιου.

Πρόσθετες συστάσεις εξαρτώνται από την κατάσταση του δέρματος. Εάν ακολουθήσετε τη συμβουλή του ειδικού που πραγματοποίησε τη διαδικασία, μπορείτε να επιτύχετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και να παρατείνετε όχι μόνο την ομορφιά, αλλά και τη νεότητα του προσώπου σας.