Κλασματική αναζωογόνηση

Το λέιζερ CO2 είναι μια ισχυρή συσκευή λέιζερ αντιγήρανσης. Η ακτίνα της, ενεργώντας στην οικεία περιοχή, ενεργοποιεί τις διαδικασίες επισκευής ιστών.

Η διαδικασία αναζωογόνησης δίνει πολλά θετικά αποτελέσματα ταυτόχρονα:

 • Βελτίωση της διατροφής και της κυκλοφορίας του αίματος - το λέιζερ διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες, οι ιστοί λαμβάνουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο. Μια γυναίκα ξυπνά πιο έντονα και λαμβάνει πιο θετικά συναισθήματα από την οικειότητα.
 • Αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης - οι διαδικασίες αυξάνουν την παραγωγή κολλαγόνου - μια πρωτεΐνη που σχηματίζει ένα πλαίσιο ιστού. Ως εκ τούτου, η οικεία περιοχή μετά από αυτούς δεν φαίνεται μόνο νέους, αλλά αποκτά «νεανικές» ιδιότητες.
 • Ανύψωση - το λέιζερ δρα στις πρωτεΐνες στους ιστούς των γεννητικών οργάνων. Η δέσμη λέιζερ συμπιέζει τα πρωτεϊνικά μόρια, αναγκάζοντας τον ιστό να σφίξει και να σφίξει.
 • Καταπολέμηση του ύπνου - το λέιζερ σφίγγει τον ιστό της βουβωνικής χώρας για την καταπολέμηση της ακράτειας ούρων που προκαλείται από την αποδυνάμωση των μυών και των συνδέσμων.
 • Ενίσχυση της τοπικής ανοσίας και αντιβακτηριακό αποτέλεσμα. Η δέσμη λέιζερ σκοτώνει παθογόνα και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ως εκ τούτου, οι διαδικασίες βελτιώνουν την κατάσταση των γυναικών που υποφέρουν από αργή χρόνια φλεγμονή που προκαλείται από δυσβολία και υποτροπιάζουσα τσίχλα.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ CO-2 πραγματοποιείται από γυναικολόγο σε καρέκλα εξέτασης. Ένα ειδικό ακροφύσιο εισάγεται στο γεννητικό σύστημα της γυναίκας, το οποίο εκπέμπει ακτίνες λέιζερ. Περιστρέφοντας το κατά 360 μοίρες, ο γιατρός ακτινοβολεί τον κολπικό βλεννογόνο. Στη συνέχεια, τα εξωτερικά γεννητικά όργανα και το περίνεο αντιμετωπίζονται με την ίδια συσκευή.

Οικεία αναζωογόνηση με λέιζερ CO-2

Η διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά, δεν απαιτεί αναισθησία και δεν συνοδεύεται από περίοδο ανάρρωσης. Αφού το ολοκληρώσετε, μπορείτε να φύγετε αμέσως από την κλινική. Ο αριθμός των συνεδριών είναι ατομικός για κάθε ασθενή και επιλέγεται από το γιατρό ανάλογα με την κατάσταση της οικείας υγείας της. Συνήθως πραγματοποιούνται 3-4 συνεδρίες με διάστημα 30-45 ημερών.

Μετά από τρεις συνεδρίες, ο κνησμός, το κάψιμο, η ξηρότητα στην οικεία περιοχή εξαφανίζονται, ο πόνος κατά τη συνουσία και η ακράτεια ούρων εξαφανίζονται και η έκκριση του λιπαντικού των γεννητικών οργάνων αυξάνεται. Η διέγερση αυξάνεται με την οικειότητα και η ίδια η επαφή συνοδεύεται από φωτεινότερες αισθήσεις.

Πίνακας: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα διαφορετικών τύπων αναζωογόνησης λέιζερ

Όνομα διαδικασίας Πλεονεκτήματα της διαδικασίας Μειονεκτήματα της διαδικασίας
Βιο-αναζωογόνηση με λέιζερ Περίοδος αποκατάστασης: κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης του δέρματος, απλά δεν μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία ενεργά, να μείνετε σε μπάνιο ή ατμόλουτρο για μεγάλο χρονικό διάστημα και να χρησιμοποιήσετε καλλυντικά για δύο ημέρες. Το δέρμα μετά τη διαδικασία φαίνεται ελκυστικό και καλλωπισμένο. Για να επιτευχθεί ένα ορατό αποτέλεσμα αναζωογόνησης, είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε περισσότερες από μία πορείες διαδικασιών (2 ή 3 σειρές με 3-6 διαδικασίες ανά έτος), και αυτό είναι ήδη σημαντικό ποσό.
Μη αφαιρετική αναζωογόνηση λέιζερ
 • χωρίς ερυθρότητα, απολέπιση και άλλα ορατά αποτελέσματα της θεραπείας με λέιζερ.
 • κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, μπορείτε όχι μόνο να κάνετε ηλιοθεραπεία, να πλύνετε στο μπάνιο ή στο χαμάμ και να εφαρμόσετε καλλυντικά για δύο ημέρες.
 • το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.
 • η διαδικασία έχει σωρευτικό αποτέλεσμα ·
 • βελτιώσεις στην κατάσταση του δέρματος είναι αισθητές ακόμη και μετά από έξι μήνες.
 • Ακόμη και μια διαδικασία βοηθά να απαλλαγούμε από μικρές ουλές και ρηχές γραμμές έκφρασης.
Για να αφαιρέσετε βαθιά ελαττώματα, είναι απαραίτητο να διεξαγάγετε πολλά μαθήματα.
Αφαιρετική αναζωογόνηση με λέιζερ
 • σημαντικές βελτιώσεις στην κατάσταση του δέρματος μετά από 2-3 διαδικασίες.
 • σχετικά σύντομη περίοδος αποκατάστασης ·
 • μέσος πόνος της διαδικασίας.
Κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ
Αναζωογόνηση λέιζερ νεοδυμίου
 • εξαιρετική πρόληψη ενάντια στα σημάδια γήρανσης
 • Ακόμη και μια διαδικασία βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής.
 • μετά τη διαδικασία, δεν παρατηρούνται ορατές εκδηλώσεις θεραπείας με λέιζερ.
Ακόμη και μια πορεία διαδικασιών δεν θα σας σώσει από βαθιές ρυτίδες ή άλλα ελαττώματα.
Αναζωογόνηση λέιζερ 2D, 3D, 4D και 5D Αυτοί οι τύποι αναζωογόνησης μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και σε ευαίσθητες βλεννογόνους. Η απουσία ορατών εκδηλώσεων θεραπείας με λέιζερ (ερυθρότητα, ξεφλούδισμα) μπορεί επίσης να ευχαριστήσει όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αναζωογόνηση με λέιζερ. Για ένα ορατό αποτέλεσμα, απαιτείται ένα μάθημα και μερικές φορές περισσότερα από ένα. Τα μικρά ελαττώματα δεν εξαφανίζονται ακόμη και μετά από 2-3 διαδικασίες.
Αναζωογόνηση λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα Το λέιζερ μπορεί να διεισδύσει στο μέγιστο βάθος, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση πολύ βαθιών ελαττωμάτων.
 • παρατεταμένη περίοδος αποκατάστασης ·
 • την εμφάνιση του δέρματος κατά την αποκατάσταση ·
 • πόνος της διαδικασίας.
Επανεμφάνιση λέιζερ

Η μέθοδος αναζωογόνησης με λέιζερ είναι μια καλή εναλλακτική λύση για την κοσμετολογία έγχυσης και την πλαστική χειρουργική. Αν και πρέπει να καταλάβετε ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί όχι μόνο από τα προσόντα του πλοιάρχου ή τον αριθμό των συνεδριών, αλλά και από τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς, τη συμπεριφορά του κατά την αποκατάσταση. Επομένως, πρώτα απ 'όλα, επανεξετάστε τη διατροφή σας, πιείτε περισσότερα υγρά και παίξτε σπορ - αυτό όχι μόνο θα βελτιώσει την ευημερία σας, αλλά και θα αυξήσει το αποτέλεσμα της διαδικασίας αναζωογόνησης με λέιζερ.

Πώς γίνεται η απολέπιση λέιζερ υλικού;

Η δράση της αποφλοίωσης με λέιζερ βασίζεται στις ακόλουθες αρχές:

 • Κλασματική φωτοθερμόλυση - φωτόνια δέσμης λέιζερ με υψηλή θερμική ενέργεια καταστρέφουν παλιά ή κατεστραμμένα κλάσματα του δέρματος.
 • Η επιλεκτική φωτοθερμόλυση είναι η καταστροφή των χρωστικών του δέρματος από φωτόνια λέιζερ.

Η δέσμη λέιζερ έχει καταστρεπτική επίδραση μόνο στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος, ενώ βιώνει μόνο βραχυπρόθεσμη, και επομένως απολύτως ασφαλή, επίδραση θερμοκρασίας στο βαθύτερο στρώμα.

Όταν χρησιμοποιείται μαζί με ειδικά καλλυντικά, επιτυγχάνεται ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, αναπτύχθηκε μια εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών για αυτήν τη συσκευή λέιζερ. Περιλαμβάνει νανολιποσώματα που αποτελούνται από 55 τυποποιημένα φυτικά εκχυλίσματα και έχουν δομή εναλλασσόμενων υδατικών και λιπιδικών στιβάδων.

Η χρήση αυτού του καλλυντικού εξαλείφει την επιθετική επίδραση της δέσμης λέιζερ στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος.

αναζωογόνηση δέρματος με λέιζερ

Μύθοι αναζωογόνησης με λέιζερ και πραγματικότητα

Πρέπει να κάνω παρόμοια διαδικασία; Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την αναζωογόνηση με λέιζερ. Συλλέξαμε τα πιο κοινά εδώ και τα αντικρούσαμε.

 1. Τα λέιζερ είναι τα ίδια. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συστήματα λέιζερ, όχι μόνο θεραπευτικά, αλλά και χειρουργικά. Διαφέρουν στο μήκος κύματος, έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στους ιστούς. Κάθε λέιζερ είναι μοναδικό, διότι επιλύει ορισμένα προβλήματα στην κοσμετολογία. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή μιας μεθόδου θεραπείας με λέιζερ, πρέπει να κατανοήσετε τις διαδικασίες σε βιολογικούς ιστούς υπό την επίδραση ενός λέιζερ. Επομένως, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με ειδικευμένους ειδικούς.
 2. Μόνο για ηλικιωμένους πελάτες. Είναι δυνατή η άρση των επιπτώσεων της ακμής για τους νέους με τη βοήθεια της θεραπείας με λέιζερ. Το πρόσωπο θα γίνει λείο, οι ουλές θα επουλωθούν. Σε μια πιο ώριμη ηλικία, η απολέπιση με λέιζερ αποκαθιστά την ελαστικότητα στο δέρμα και καταπολεμά τις ατέλειες: δίκτυα ρυτίδων, σημεία ηλικίας. Οι διαδικασίες θεραπείας με λέιζερ συνταγογραφούνται όχι με βάση την ηλικία του ασθενούς, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 3. Οι θεραπείες με λέιζερ είναι επιβλαβείς για το δέρμα. Σε σύγκριση με τις χημικές φλούδες, με αναζωογόνηση με λέιζερ, το βάθος της έκθεσης υπολογίζεται στο μικρότερο μέγεθος - μικρά. Στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, οι παράμετροι της διαδικασίας θα διαφέρουν από άλλα μέρη. Η επιλογή μεμονωμένων παραμέτρων για κάθε ασθενή θα κάνει τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και ασφαλή.
αναζωογόνηση με λέιζερ για το δέρμα του προσώπου

Σε ποιες ζώνες εφαρμόζεται

Η ανύψωση με λέιζερ καθιστά δυνατή την αντιμετώπιση των πρώτων σημείων γήρανσης. Η διαδικασία εφαρμόζεται σε τομείς όπως:

 1. Τα φρύδια, όταν είναι χαμηλά, προεξέχουν τα μάτια.
 2. Χαλάρωση του δέρματος στα άνω βλέφαρα.
 3. Nasolabial πτυχές?
 4. Μάγουλα. Πάχυνση της μέσης του προσώπου.
 5. Οβάλ του προσώπου, εάν το περίγραμμά του γίνει αόριστο.

Η διαδικασία αναζωογόνησης βοηθά επίσης να επηρεάσει όχι μόνο το πρόσωπο, αλλά και τα διάφορα μέρη του σώματος. Η διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ καθιστά δυνατή την εξάλειψη της χαλαρότητας του πηγουνιού, του λαιμού και του ντεκολτέ, βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή, καθώς και στην εσωτερική επιφάνεια των βραχιόνων, του μπροστινού και του πίσω μέρους των μηρών.

Παρενέργειες και δυσάρεστες συνέπειες

Στην ιδανική περίπτωση, η επανεμφάνιση λέιζερ δεν πρέπει να έχει παρενέργειες. Αλλά μερικές φορές συμβαίνει. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, αυτό οφείλεται στον μη επαγγελματισμό του αισθητικού που εκτελεί τη διαδικασία. Εάν ο πλοίαρχος ορίσει λάθος τρόπο λειτουργίας της συσκευής ή δεν έλαβε υπόψη τις ιδιαιτερότητες του δέρματος, τότε οι συνέπειες του λάθους του για το υπόλοιπο της ζωής του μπορούν να παραμείνουν στο πρόσωπο του πελάτη (ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος που έχει επεξεργασμένο με λέιζερ).

ερυθρότητα του δέρματος μετά την αναζωογόνηση με λέιζερ

Η πιο συνηθισμένη επιπλοκή της επανεμφάνισης λέιζερ είναι ένα χαρακτηριστικό πλέγμα στο δέρμα, το οποίο κανονικά θα πρέπει να εξαφανιστεί μετά από μερικές ημέρες, αλλά συχνά παραμένει

Σημαντικές προσωρινές και μόνιμες παρενέργειες:

 1. Οίδημα, ερυθρότητα. Εμφανίζονται ως απάντηση στο τραύμα της επιδερμίδας και εξαφανίζονται καθώς ανακάμπτει. Μερικές φορές μπορεί να παρατηρηθεί ένας κόκκινος τόνος δέρματος για αρκετούς μήνες. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται ερύθημα. Συνδέεται με την επέκταση των τριχοειδών αγγείων.
 2. Κνησμός και απολέπιση. Παρατηρούνται ότι η επούλωση εξελίσσεται λόγω του γεγονότος ότι το ανώτερο στρώμα του δέρματος ξεφλουδίζει, στο οποίο σχηματίστηκαν μικροοργανισμοί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
 3. Διαταραχές χρωματισμού. Αρκετά ένα σπάνιο φαινόμενο που σχετίζεται με μια ατομική αντίδραση του σώματος σε μια ακτίνα λέιζερ. Διακρίνεται η υπερχρωματισμός, που χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση κηλίδων και η υποχρωματισμός που σχετίζεται με το θάνατο των μελανοκυττάρων και, ως αποτέλεσμα, ο αποχρωματισμός του δέρματος. Στη δεύτερη περίπτωση, οι συνέπειες μπορεί να διαρκέσουν.
 4. Εγκαύματα και επακόλουθες ουλές ιστών. Η πιο επικίνδυνη επιπλοκή. Εάν συμβεί, τα σημάδια στο δέρμα μπορεί να παραμείνουν για πάντα. Το αν θα είναι δυνατή η αφαίρεσή τους και ποια μέθοδος είναι κατάλληλη για αυτό εξαρτάται από το βάθος και τη φύση της ζημιάς.
 5. Μόλυνση. Συνδέεται με τη μη συμμόρφωση με τους αντισηπτικούς κανόνες και την είσοδο μικροβίων σε κατεστραμμένο δέρμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επανεμφάνιση λέιζερ προκαλεί την αφύπνιση της δικής της λοίμωξης, η οποία προηγουμένως βρισκόταν σε «αδρανής» κατάσταση στα βαθιά στρώματα του δέρματος.
 6. Πλέξτε στο δέρμα. Η πιο συνηθισμένη αιτία καταγγελιών από άτομα που έχουν υποβληθεί σε επανεμφάνιση λέιζερ. Εάν το δέρμα έχει ήδη επουλωθεί, αλλά το πλέγμα παραμένει, τότε θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το ξεφορτωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρειάζονται περισσότερο από ένα έτος και μια σειρά από ειδικές αισθητικές επεμβάσεις. Το κόστος τους είναι σημαντικό, επομένως είναι καλύτερο να ζητήσετε χρήματα για αποκατάσταση από την κλινική στην οποία προκλήθηκε η ζημιά. Ίσως αυτό να γίνει μέσω των δικαστηρίων.

Ενδείξεις για τη διαδικασία αναζωογόνησης με λέιζερ

Η αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ είναι μια ασφαλής κλασματική τεχνολογία που είναι ένα ισχυρό διεγερτικό για την ενεργοποίηση εσωτερικών διαδικασιών.

Οι διαδικασίες εκτελούνται για τις ακόλουθες ενδείξεις:

 • Θαμπή επιδερμίδα, υπερχρωματισμός.
 • Η παρουσία αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, οι βαθιές ρυτίδες στην περιοφθαλμική ζώνη, οι ρινοβολικές ρυτίδες.
 • Σκοτεινοί κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια.
 • Τάση στην αποδόμηση, διασταλμένα αγγεία.
 • Αρνητικές αλλαγές στην υφή της επιδερμίδας.
 • Εκφρασμένη ανακούφιση, παρουσία ουλών και ουλών στο δέρμα.
 • Απώλεια σαφήνειας γραμμών, πρησμένο οβάλ του προσώπου.
 • Μια τάση για εξάρσεις ακμής, ίχνη ακμής και μετά την ακμή, διογκωμένους πόρους.

Οι κοσμετολόγοι συνιστούν τη διεξαγωγή θεραπείας με λέιζερ προκειμένου να αποφευχθούν οι διαδικασίες γήρανσης, η βαθιά ανανέωση και η αποκατάσταση της δομής του δέρματος.

Η αποτελεσματικότητα της τεχνικής

όμορφο δέρμα μετά από κλασματική αναζωογόνηση

Μετά την πλήρη επούλωση των ιστών, οι ρυτίδες λειαίνονται, το δέρμα γίνεται πιο πυκνό και πιο ελαστικό. Είναι δυνατή η αποκατάσταση ενός ομοιόμορφου τόνου, η ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου, της ελαστίνης, η απομάκρυνση των ουλών και των ουλών.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να γίνουν καθορίζεται από τον ειδικό ανάλογα με τα δερματικά προβλήματα και τον επιλεγμένο τύπο λέιζερ. Κατά μέσο όρο, απαιτούνται 3 έως 7 συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιούνται την περίοδο φθινοπώρου-χειμώνα, η άνοιξη και το καλοκαίρι αποτελούν αντένδειξη για το άλεσμα.

Το αποτέλεσμα εξαρτάται από το βάθος του αντίκτυπου και διαρκεί 3-4 χρόνια. Οι ειδικοί δεν συνιστούν βαθιά λείανση περισσότερες από 2-3 φορές καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής λόγω της επώδυνης και τραυματικής φύσης της τεχνικής.

Αποτέλεσμα:

 • λεύκανση των στοιχείων;
 • πρόληψη και διόρθωση αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία ·
 • ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων
 • έντονη ανύψωση
 • αποκατάσταση μιας ομαλής δομής ·
 • ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών.

Τι να μην περιμένετε από τη διαδικασία

Δεν πρέπει να περιμένετε μια έντονη απομάκρυνση από τη διαδικασία, το αποτέλεσμα ενός λίφτινγκ, ειδικά σε μια πιο ώριμη ηλικία - μετά από 40-45. Για την αναζωογόνηση του πιο ώριμου δέρματος, η μοντέρνα κοσμετολογία προσφέρει άλλους τύπους έκθεσης υλικού.

Μπορεί να έχετε ακούσει για μεθόδους όπως η θερμομόνωση ή η αναζωογόνηση 3D. Η θερμομόνωση πραγματοποιείται σε μια ειδική συσκευή, αλλά με διαφορετικό προσάρτημα, και αυτό είναι ένα βαθύτερο αποτέλεσμα στο δέρμα και μια πιο σοβαρή διαδικασία.

Η τρισδιάστατη αναζωογόνηση είναι ένας συνδυασμός 3 διαφορετικών μεθόδων για ταυτόχρονη επιρροή στους τρεις βασικούς δείκτες ποιότητας του δέρματος - χρώμα, υφή και τόνος.

κλασματική μηχανή αναζωογόνησης

Τύποι ανύψωσης λέιζερ

Η διαδικασία της επανεισόδου προσώπου χαρακτηρίζεται από την επίδραση της ακτινοβολίας λέιζερ στους βιολογικούς ιστούς. Ουσίες-χρωμοφόρα απορροφούν επιλεκτικά το φως, για κάθε περιοχή είναι διαφορετική: το πράσινο φως είναι κατάλληλο για αιμοσφαιρίνη, κόκκινο φως για μελανίνη, υπέρυθρο φάσμα για νερό. Η ελαφριά ενέργεια μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια στην περιοχή με το χρωμοφόρο.

ανύψωση πηγούνι λέιζερ

Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούνται διαφορετικοί τύποι μη χειρουργικής ανύψωσης λέιζερ:

 1. Μη αφαιρετική (φωτοθερμόλυση)
 2. Κλασματικός.

Η κύρια δράση και των δύο μεθόδων στοχεύει στη διέγερση των διαδικασιών σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτές οι πρωτεΐνες βοηθούν την επιδερμίδα να παραμείνει σταθερή. Σε νεαρό δέρμα, παράγονται χωρίς επιπλέον διέγερση, αλλά από την ηλικία των 30-35 σε πολλές γυναίκες, αρχίζουν να παράγονται σε μικρότερες ποσότητες, γεγονός που οδηγεί στα πρώτα σημάδια μαρασμού του δέρματος.

Και οι δύο τύποι σύσφιξης λειτουργούν αρκετά έντονα και βαθιά. Το λέιζερ άνθρακα επιβραδύνει και σταματά τη διαδικασία γήρανσης.

Προετοιμασία για κλασματική αναζωογόνηση και διαδικασία προσώπου

Μια εβδομάδα πριν από την πρώτη συνεδρία λέιζερ, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά με ρετινοειδή - παράγωγα της βιταμίνης Α. Αυτές οι ουσίες αυξάνουν τη φωτοευαισθησία του δέρματος και μπορούν να προκαλέσουν σημάδια ηλικίας.

Πριν από τη διαδικασία, ένας ειδικός αντιμετωπίζει το δέρμα με προϊόντα που καθαρίζουν το δέρμα του προσώπου και βελτιώνουν τη διείσδυση της δέσμης λέιζερ. Τα μάτια προστατεύονται με ειδικά γυαλιά. Το λέιζερ απευθύνεται στην περιοχή όπου υπάρχουν δερματικά προβλήματα - άνιση υφή, αυξημένη χρώση, ρυτίδες και άλλες ατέλειες.

Μετά από αυτό, πραγματοποιείται μια συνεδρία αναζωογόνησης, η διάρκεια της οποίας είναι 20-50 λεπτά. Ο γιατρός διασφαλίζει ότι όλες οι απαραίτητες περιοχές αντιμετωπίζονται προσεκτικά. Η έκθεση με λέιζερ δεν συνοδεύεται από πόνο και δυσφορία. Μόνο η ζεστασιά και μια ελαφριά αίσθηση μυρμήγκιασσης γίνονται αισθητές, που δεν δημιουργούν ενόχληση. Μετά το τέλος της διαδικασίας, μπορείτε να φύγετε αμέσως από την κλινική.

Οφέλη από τη λειτουργία λέιζερ νεοδυμίου

λέιζερ νεοδυμίου για αναζωογόνηση

Το λέιζερ νεοδυμίου χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία λόγω της ευελιξίας του.

Πλεονεκτήματα της χρήσης λέιζερ νεοδυμίου στην κοσμετολογία:

 • αφαίρεση ανεπιθύμητων μαλλιών
 • μείωση της εμφάνισης κηλίδων ηλικίας, ανεξάρτητα από την προέλευση
 • για φλεγμονώδεις διεργασίες στο δέρμα και μετά την ακμή
 • αφαίρεση τατουάζ ή διόρθωση μόνιμου μακιγιάζ
 • αναζωογόνηση του δέρματος
 • την ικανότητα διεξαγωγής διαδικασιών ανεξάρτητα από τον τύπο χρώματος του δέρματος ή των μαλλιών
 • είναι δυνατή η πραγματοποίηση διαδικασιών ακόμη και το καλοκαίρι (ενώ άλλες συσκευές λέιζερ κατά τη χειραγώγηση το καλοκαίρι μπορούν να οδηγήσουν στο σχηματισμό εγκαυμάτων, καθώς το βάθος των ακτίνων τους είναι ασήμαντο)
 • ασφάλεια, πόνος και ταχύτητα χειρισμού (η διαδικασία έκθεσης σε λέιζερ νεοδυμίου πραγματοποιείται γρήγορα)
 • δεν απαιτεί ειδική φροντίδα μετά την έκθεση στο δέρμα και σπάνια εμφανίζονται επιπλοκές όπως εγκαύματα στο δέρμα

Η ουσία της διαδικασίας αναζωογόνησης με λέιζερ

Η αναζωογόνηση με λέιζερ είναι ένας συλλογικός όρος, καθώς για ένα θετικό αποτέλεσμα, μπορείτε να προσφέρετε διάφορα είδη απολέπισης, μασάζ και πολλά άλλα. Η διαδικασία βασίζεται στην αρχή της υψηλής ακρίβειας δράσης μιας δέσμης λέιζερ σε προβληματικές περιοχές του δέρματος. Ο κοσμετολόγος, εστιάζοντας σε μεμονωμένους δείκτες, επιλέγει την επιθυμητή θερμοκρασία (μπορεί να κυμαίνεται από 42 ° C έως 150 ° C) και το βάθος της έκθεσης στη δέσμη λέιζερ (από 0, 5 έως 3 mm) για αποτελεσματική αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου. Το λέιζερ καίει παλιά κύτταρα του δέρματος, στη θέση των οποίων, χάρη στη φυσική αναγέννηση, σχηματίζονται νέα. Οι περιοχές που θεραπεύονται επουλώνονται σε περίπου 5-7 ημέρες.

Πότε θα βοηθήσει η αναζωογόνηση με λέιζερ;

Η αναζωογόνηση του προσώπου με λέιζερ είναι μια διαδικασία που ταιριάζει σε όλους, αλλά το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αισθητό για άτομα άνω των τριάντα. Σε αυτήν την ηλικία εμφανίζονται σαφώς ορατά σημάδια γήρανσης:

 • ξεθώριασμα χροιά?
 • λεπτές ρυτίδες;
 • χαλαρότητα και αφθονία του δέρματος.
 • επέκταση των πόρων.

Ενδείξεις για τη διαδικασία μπορούν να εξεταστούν:

 • διασταλμένα αγγειακά δίκτυα
 • βαθιές ρινοχειλικές πτυχές.
 • μιμείται τις ρυτίδες;
 • διογκωμένοι πόροι
 • σκοτεινά σημεία;
 • σπυράκια και σπυράκια
 • διάφορα είδη ανωμαλιών του δέρματος (ουλές, ουλές).

Όταν δεν μπορείτε να κάνετε αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ

Η διαδικασία απαγορεύεται αυστηρά για άτομα που πάσχουν από:

 • φλεγμονώδεις διεργασίες στο πρόσωπο.
 • έρπης;
 • ψωρίαση;
 • δερματοπάθεια;
 • σακχαρώδης διαβήτης 1 βαθμός.

Δεν μπορείτε να υποβληθείτε στη διαδικασία και σε όσους έχουν καρκίνο ή προβλήματα με πήξη του αίματος, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες. Και παρόλο που η αναζωογόνηση με λέιζερ δεν επηρεάζει καθόλου το παιδί, το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο σε αυτές τις ευαίσθητες στιγμές, επομένως, είναι δυνατή η χρώση των υπό θεραπεία περιοχών ή η υπερβολικά μεγάλη επούλωση της επεξεργασμένης επιφάνειας.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε διαδικασία δεν συνιστάται να κάνουν απολέπιση 2 εβδομάδες πριν από την αναζωογόνηση με λέιζερ. Διαφορετικά, το δέρμα θα είναι πολύ ευαίσθητο στη δέσμη λέιζερ, η οποία μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες (για παράδειγμα, μεγαλύτερη αποκατάσταση).

Διακριτικά χαρακτηριστικά της διαδικασίας

Τα κύρια χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη διαδικασία λέιζερ από άλλες τεχνικές είναι η απουσία θερμικών επιδράσεων στο δέρμα. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα δεν έχει υποστεί βλάβη. Επιπλέον, η τεχνολογία λέιζερ είναι σε θέση να παρέχει πλήρη απομόνωση περιοχών με μικρο ζημίες από την επαφή με αρνητικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το ανώτερο στρώμα του δέρματος παραμένει άθικτο. Αυτό το πλεονέκτημα καθιστά δυνατή την εξάλειψη του κινδύνου ουλής, έτσι ώστε η διαδικασία να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τον απαιτούμενο αριθμό φορών και να μην προκαλεί βλάβη.

Διαφορές μεταξύ αναζωογόνησης λέιζερ και παραδοσιακών μεθόδων που αποσκοπούν στο να δώσουν στο δέρμα τη νεότητα:

 • Δεν χρειάζεται αναισθησία.
 • Δεν παραμένουν ουλές.
 • Δεν συμβαίνουν αλλαγές στη μελάγχρωση της επιδερμίδας.
 • Πρακτικά δεν υπάρχουν περιορισμοί πριν και μετά τη διαδικασία.
 • Γρήγορη αποκατάσταση;
 • Η χρήση της τεχνολογίας σε οποιεσδήποτε περιοχές του δέρματος, με στόχο τη διόρθωση ελαττωμάτων του δέρματος, χαρίζοντας νεότητα.

Η αναζωογόνηση με λέιζερ γίνεται μια δημοφιλής τεχνολογία που καθιστά δυνατή την καλή εμφάνιση, το ελαστικό και τονισμένο σώμα.

Μετά τη διαδικασία, πρέπει να ακολουθήσετε τις συστάσεις.

 • Εξάλειψη τραυματισμού σε επιφάνειες δέρματος που έχουν υποστεί επεξεργασία με λέιζερ
 • Απαγορεύεται να πλένετε το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια της ημέρας μετά τη διαδικασία.
 • Το μακιγιάζ δεν πρέπει να εφαρμόζεται.
 • 4 ώρες μετά τη διαδικασία, πρέπει να εφαρμόσετε μια ειδική κρέμα και βάλσαμο για να αποφύγετε την ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και τη σφίξιμο του δέρματος.
 • Αντιμετωπίστε τις περιοχές όπου η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με ενυδατικό διάλυμα.
 • Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο, μην επισκεφτείτε το σολάριουμ για 2 εβδομάδες.

Μετά την αναζωογόνηση με λέιζερ, οι περιοχές του δέρματος που έχουν επηρεαστεί πρέπει να αντιμετωπίζονται προσεκτικά ώστε να μην βλάψουν το δέρμα.

Αντενδείξεις

Πριν ξεκινήσετε την πορεία, ο αισθητικός πρέπει να προειδοποιήσει ότι με τις ακόλουθες αντενδείξεις, η πορεία σύσφιξης δεν μπορεί να γίνει:

 • Οποιεσδήποτε επιδεινωμένες ασθένειες
 • Λοιμώξεις
 • Νεοπλάσματα, ογκολογία;
 • Η τάση του καλύμματος να σχηματίζει χηλοειδή σημάδια.
 • Με σακχαρώδη διαβήτη
 • Διαταραχές πήξης αίματος
 • Σε ηλικία άνω των 55 ετών, τέτοια αναζωογόνηση είναι αναποτελεσματική.

Η διαδικασία δεν θεωρείται τραυματική, αλλά απαιτείται κατάλληλη φροντίδα του δέρματος κατά την περίοδο αποκατάστασης. Θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε γρηγορότερα. Ας εξετάσουμε ποιες διαδικασίες πρέπει να εκτελεστούν μετά την εμφάνιση του προσώπου με λέιζερ.

Περίοδος αποκατάστασης

Αμέσως μετά τη διαδικασία, οι ασθενείς ανησυχούν για πόνο και σοβαρό οίδημα ιστών. Θα είναι ευκολότερο εάν εφαρμόζετε τακτικά, κάθε 3-4 ώρες, μια συμπίεση με πάγο στην περιοχή του δέρματος που έχει υποστεί επεξεργασία (παγάκια τυλιγμένα σε χαρτοπετσέτα ή πετσέτα ή παγωμένο μπουκάλι νερό). Μπορείτε να πάτε έξω / για να εργαστείτε την επόμενη μέρα, αλλά θα ήταν καλύτερα να περιμένετε 2-3 ημέρες στο σπίτι, κάνοντας κομπρέσες και λιπαίνοντας το δέρμα με κρέμα ψύξης. Χωρίς σωματική άσκηση, ηλιοθεραπεία ή ακόμη και ζεστό ντους. Ξεκουραστείτε, ζεστό ντους, κρέμα και κομπρέσες - τουλάχιστον για 2 ημέρες.

Στη συνέχεια, το δέρμα θα επουλωθεί - πρώτα σχηματίζονται ξηρές κρούστες και μετά αρχίζουν να ξεφλουδίζουν και να πέφτουν. Δεν χρειάζεται να αγγίξετε, πόσο μάλλον να τα σκίσετε. Τα καλλυντικά που περιέχουν αλκοόλ (λοσιόν, τονωτικά) για την περίοδο ανάρρωσης πρέπει να απορρίπτονται. Τα διακοσμητικά καλλυντικά επιτρέπονται 2-3 ημέρες μετά τη διαδικασία.

Τι συμβαίνει μετά την κλασματική αναζωογόνηση του προσώπου

Μετά τη διαδικασία, ενδέχεται να εμφανίσετε ελαφρά ερυθρότητα και πρήξιμο στο πρόσωπο, αλλά το δέρμα δεν θα είναι πολύ κόκκινο και ξεφλουδισμένο. Μετά από μερικές μέρες, όλα εξαφανίζονται.

Για να επιτύχετε το πλήρες αποτέλεσμα, συνιστάται να κάνετε 3-5 συνεδρίες με διάστημα 2-6 εβδομάδων. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα της αναζωογόνησης με λέιζερ δεν θα αποδώσουν στο αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται μετά από μηχανική επανεμφάνιση και άλλες καλλυντικές μεθόδους.

Το αποτέλεσμα δεν είναι άμεσα ορατό και εξαρτάται από τα υπάρχοντα προβλήματα. Οι χρωματισμένες κηλίδες φωτίζονται σε μία ή δύο συνεδρίες, ουλές και ρυτίδες μπορούν να αφαιρεθούν σε 3-5 επισκέψεις στην κλινική. Μετά το τέλος της διαδικασίας, η κατάσταση του δέρματος θα βελτιωθεί για άλλες έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Κατά την πρώτη εβδομάδα μετά τη διαδικασία, ένα απαλό καθαριστικό, ενυδατικό πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα δύο φορές την ημέρα. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή απολέπισης και ερεθισμού του δέρματος. Το πλύσιμο με παγωμένο νερό δίνει ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι χρήσιμο να λαμβάνετε ασκορβικό οξύ - βιταμίνη C.

Μετά την έκθεση στο λέιζερ, πρέπει να προστατεύσετε το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες, οπότε ένα ενυδατικό αντηλιακό πρέπει να εφαρμόζεται για ένα μήνα. Δεν μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία και να χρησιμοποιήσετε το σολάριουμ.

Απαγορεύεται η εφαρμογή ναρκωτικών στο πρόσωπο που δεν συνιστώνται από έναν κοσμετολόγο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση κηλίδων ηλικίας, ερεθισμού, απολέπισης και ανάπτυξης λοίμωξης.