Κλασματική αναζωογόνηση προσώπου με λέιζερ: ασυναγώνιστη επίδραση

Πώς να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα του προσώπου είναι τέλειο: χωρίς ρυτίδες, χαλάρωση, χαλάρωση; Υπάρχουν πολλοί τρόποι αποτελεσματικότητας. Αλλά το πιο αποτελεσματικό είναι η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ (επιστημονική ονομασία - φωτοθερμόλυση). Αυτή είναι μια πραγματικά μοναδική μέθοδος με την οποία μπορείτε όχι μόνο να «κρύψετε την ηλικία», αλλά στην πραγματικότητα να αναζωογονήσετε το δέρμα, να τονώσετε τα κύτταρα του να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως σε έναν νέο οργανισμό!

Το λέιζερ σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες - συμπεριλαμβανομένων των πιο επίμονων, μιμητικών ρυτίδων, να αφαιρέσετε τα πόδια του κοράκι, να κάνετε ομοιόμορφο το χρώμα του δέρματος, να βελτιώσετε τον τόνο του δέρματος, ο οποίος θα γίνει ελαστικός και λαμπερός, όπως στη νεολαία. Επιπλέον, η διαδικασία φωτοθερμόλυσης είναι πολύ ασφαλέστερη από, για παράδειγμα, την επανεμφάνιση λέιζερ και σχεδόν ποτέ δεν συνοδεύεται από παρενέργειες. Φυσικά, μια επιτυχημένη έκβαση της επέμβασης είναι δυνατή μόνο όταν πραγματοποιείται σε μια αξιόπιστη κλινική, με τη βοήθεια σύγχρονου εξοπλισμού και, το πιο σημαντικό, από έναν έμπειρο ειδικό με ανώτερη εξειδικευμένη εκπαίδευση! Επομένως, σας συνιστούμε να επιλέξετε προσεκτικά μια κλινική καλλυντικών: η προσφορά είναι τώρα τέλεια και είναι σημαντικό να βρείτε ένα πραγματικά καλό ίδρυμα ανάμεσα στην αφθονία των κλινικών και των κομμωτηρίων.

πριν και μετά την κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ

Ποια είναι η αξία μιας διαδικασίας λέιζερ;

Με τη βοήθεια ακτίνων λέιζερ αυστηρά καθορισμένου μήκους, μπορείτε όχι μόνο να αφαιρέσετε τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος, αλλά και να τονώσετε την ανάπτυξη νέων, υγιών. Χάρη στο λέιζερ, η ανοσία των κυττάρων αυξάνεται, η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται και, το πιο σημαντικό, διεγείρεται η παραγωγή των πιο σημαντικών ενώσεων: η ελαστίνη και το κολλαγόνο. Αυτές οι πρωτεΐνες είναι υπεύθυνες για τη σφριγηλότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος - και τελικά για αυτό που ονομάζεται "υγιή επιδερμίδα". Έτσι, το δέρμα θεραπεύεται πραγματικά, παίρνει πραγματικά ένα νέο ερέθισμα για ανανέωση - όχι μόνο στην επιφάνεια, αλλά και στα βαθιά στρώματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς εγγυάται ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Η κλασματική αναζωογόνηση λέιζερ έχει ορατό αποτέλεσμα μετά από 2-3 διαδικασίες (το βέλτιστο διάλειμμα μεταξύ των διαδικασιών είναι μία εβδομάδα). Η βελτίωση της επιδερμίδας, η σφριγηλότητα του δέρματος και η εξομάλυνση των ρυτίδων και των πτυχών είναι μερικά από τα προφανή σημάδια ότι οι θεραπείες με λέιζερ είναι πραγματικά ευεργετικές. Η πλήρης πορεία των διαδικασιών - ανάλογα με τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς, το μάθημα περιλαμβάνει 5-7 συνεδρίες - σας επιτρέπει να ξεχάσετε για «ηλικιακά» δερματικά προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αν, μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, φροντίζετε προσεκτικά το δέρμα σας, ακολουθείτε τις συστάσεις ενός κοσμετολόγου, τότε το αποτέλεσμα της αναζωογόνησης θα παρατηρηθεί καθόλου για πολλά χρόνια!