Εμπειρία χρήσης Rechiol

Εμπειρία από την Alexa, πόλη της Denia

εμπειρία χρήσης, φωτογραφία προϊόντος

Η κρέμα Rechiol προσελκύεται με τη φυσική της σύνθεση. Τα προϊόντα που πωλούνται σε καταστήματα και φαρμακεία περιέχουν πολλά αφύσικα συστατικά, πολλά από τα οποία προκαλούν αλλεργική αντίδραση, οίδημα. Παρατήρησα ότι τα κύρια συστατικά του bakuchiol είναι η φυσική ρετινόλη. Τα υπόλοιπα συστατικά, επίσης βιολογικά, συμβάλλουν στη σύνθεση της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Και οι βιταμίνες θρέφουν, ενυδατώνουν το δέρμα, κορεσμό με ενέργεια.

Γνώρισα τη λεπτομερή περιγραφή του ελιξίριου της νεολαίας στον ιστότοπο του Rechiol. Στην αρχή, ειδοποιήθηκα ότι ο ορός πωλείται μόνο στο Διαδίκτυο και δεν μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο. Αλλά αποφάσισα να πάρω μια ευκαιρία και να αγοράσω το προϊόν, επειδή ο κατασκευαστής υποσχέθηκε αποτελεσματική και γρήγορη αναζωογόνηση του δέρματος χωρίς botox, χειρουργική επέμβαση. Παραγγέλνω Rechiol, μου άρεσε το λεπτό άρωμα, η ελαφριά υφή του ορού. Πρώτον, διάβασα προσεκτικά τις οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιώ το αντιγηραντικό ελιξίριο.

Εφέ εργαλείου

Εμπειρία χρήσης του φαρμάκου από την Alexa, πριν και μετά τις φωτογραφίες

Μετά την εφαρμογή του προϊόντος για μια εβδομάδα, παρατήρησα ότι οι ρυτίδες άρχισαν να εξαφανίζονται, οι βαθιές ρινοχειλικές πτυχές φαινόταν να γεμίζουν, το δέρμα εξισορροπήθηκε, η χρώση εξαφανίστηκε. Μετά από άλλες δύο εβδομάδες, οι αλλαγές ήταν απλώς εκπληκτικές, το δέρμα απέκτησε σφριγηλότητα, λάμψη και απίστευτη φρεσκάδα. Στο τέλος του μαθήματος, το οβάλ του προσώπου σφίγγτηκε, οι βαθιές πτυχές, η ερυθρότητα εξαφανίστηκε. Το δέρμα έχει γίνει ομοιόμορφο και όμορφο.

Χρησιμοποίησα το προϊόν αυστηρά σύμφωνα με τις πλήρεις οδηγίες κάθε μέρα. Δεν είχα αλλεργικές αντιδράσεις ή πρήξιμο. Ο αντιγηραντικός ορός είναι ιδανικός ως βασική βάση. Το μακιγιάζ είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Θέλω να σημειώσω ότι έχω μια θετική εμπειρία με τον Rechiol, ήμουν ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν και προτείνω σε όλους να δοκιμάσουν τη θεραπεία, η οποία είναι πραγματικά μια εναλλακτική λύση για το Botox και τις ακριβές καλλυντικές διαδικασίες.