Κριτικές για Rechiol

 • Ευαγγελία
  Με την ηλικία, το δέρμα του προσώπου έγινε λίγο θαμπό, εμφανίστηκαν λεπτές ρυτίδες, αφού διάβασα σχόλια για το Rechiol, αποφάσισα να το δοκιμάσω μόνοι μου. Θέλω να πω ότι ήμουν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το δέρμα έγινε λείο, εξαφανίστηκαν οι λεπτές ρυτίδες. Προτείνετε για όλους.
  Rechiol
 • Βασιλική
  Είμαι 40 ετών, ποτέ δεν παραπονέθηκα για το δέρμα. Αλλά όλα αλλάζουν με την ηλικία. Υπάρχουν σημεία ηλικίας, ερεθισμός, όλα σε συνδυασμό με τις ρυτίδες. Παραγγέλθηκε rechiol, το χρησιμοποίησε ως μάθημα. Μετά από αυτό, το πρόσωπο έγινε, νέο και φρέσκο, όλη η ερυθρότητα των αυτιών, καθώς και η χρώση. Χαίρομαι.
  Rechiol
 • Αικατερίνη
  Ένας φίλος συμβούλεψε τον ΡετσιόλΑρχικά, ντρέπομαι που η κρέμα πωλείται μόνο στο Διαδίκτυο. Αλλά το διέταξα. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Το δέρμα είναι καθαρό, λείο χωρίς ρυτίδες και διπλώνει στο μέτωπο.
  Rechiol
 • Αναστασία
  Πόσες καλλυντικές διαδικασίες δοκίμασα στον εαυτό μου, μετά το Botox, εμφανίστηκε οίδημα, αποχώρησα από αυτό για πολύ καιρό. Είδα μια διαφήμιση για rechiol στο Διαδίκτυο, διάβασα την περιγραφή, την παραγγέλνω. Μετά από μια εβδομάδα χρήσης, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά στο πρόσωπο. Ερεθισμός, οι σακούλες κάτω από τα μάτια έγιναν μικρότερες. Μετά από άλλη μια εβδομάδα, οι μιμητικές ρυτίδες σχεδόν εξαφανίστηκαν.
  Rechiol
 • Αναστασία
  Είμαι 39 ετών, το δέρμα είναι βασικά απαλλαγμένο από ελαττώματα. Ωστόσο, έχουν ήδη εμφανιστεί αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία. Οι τακτικές κρέμες δεν βοηθούν πολύ, απλώς ενυδατώνουν το δέρμα. Αποφάσισα να αγοράσω το Rechiol. Για να είμαι ειλικρινής, αμφιβάλλω στην αρχή, αλλά μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, όλες οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία εξαφανίστηκαν, επίσης και από τα γενέθλιά μου. Είμαι τόσο χαρούμενος. Ένα πραγματικό δώρο.
  Rechiol
Βαθμολογία χρηστών Rechiol
4.1
28