Αναζωογόνηση του δέρματος

Κρέμα Rechiol στη Λέρο

Κρέμα Rechiol
€ 39€ 78
4.128

Για παραγγελία Rechiol

Εκπτωση -50%

Πώς να παραγγείλετε κρέμα στην Ελλάδα

Αναζωογόνηση του δέρματος με το Rechiol, το οποίο σφίγγει το περίγραμμα του προσώπου. Μπορείτε να παραγγείλετε το ελιξίριο στον επίσημο ιστότοπο στη Λέρο. Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας ο διαχειριστής. Το ακριβές κόστος παράδοσης από τον ταχυδρόμο στην καθορισμένη διεύθυνση ενδέχεται να διαφέρει σε διαφορετικές πόλεις.

Για όσους επιθυμούν να λάβουν το Rechiol στην Ελλάδα, απλώς αφήνετε ένα αίτημα στον ιστότοπό μας, αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομά σας, ο διευθυντής της εταιρείας θα σας καλέσει για να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες και να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την παράδοση. Αφού λάβετε το δέμα, το πληρώνετε μέσω ταχυδρομείου. Ο ορός Rechiol είναι δημοφιλής στη Λέρο. Μόνο σήμερα ΕΚΠΤΩΣΗ - 50%. Αγοράστε με έκπτωση, με € 39, χωρίς κίνδυνο - μπορείτε να παραλάβετε το δέμα από το ταχυδρομείο ή ο κούριερ θα το παραδώσει στο σπίτι σας. Πληρωμή μετά την παραλαβή.

Πώς να αγοράσει στη Λέρο Rechiol

Πώς να παραγγείλετε το Rechiol στην Ελλάδα (Λέρος) στον επίσημο ιστότοπο

Το Rechiol Serum είναι μια αποτελεσματική κρέμα για την εξάλειψη των λεπτών και βαθιών ρυτίδων, ανασηκώνοντας το περίγραμμα του προσώπου. Η αναζωογόνηση του δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση γίνεται δυνατή με μια καινοτόμο σύνθεση. Το δραστικό συστατικό bakuchiol προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου, την εξάλειψη των εξανθημάτων, την ακμή. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας δεδομένα στη φόρμα παραγγελίας για να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Δεν χρειάζεται να καταθέσετε χρήματα εκ των προτέρων - είναι διαθέσιμο όταν λάβετε το μήνυμα, μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία. Το ακριβές κόστος αποστολής δεμάτων μπορεί να διαφέρει από πόλη σε πόλη στην Ελλάδα.

Η λήψη του Rechiol στη Λέρο είναι εύκολη:

  1. Αφήστε ένα αίτημα μέσω της φόρμας παραγγελίας: όνομα, στοιχεία επικοινωνίας.
  2. Περιμένετε μια κλήση από έναν υπάλληλο της εταιρείας και συμφωνήστε με τις λεπτομέρειες, για διαβούλευση σχετικά με την παραγγελία και την εγγραφή μιας αίτησης για παράδοση στη διεύθυνσή σας, διευκρίνιση της διεύθυνσης παράδοσης.
  3. Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας μέσω ταχυδρομείου - δεν πρέπει να μεταφέρετε χρήματα εκ των προτέρων.

Το Rechiol Anti-Aging Serum αναζωογονεί το δέρμα, βοηθά στην απαλλαγή από τις βαθιές ρυτίδες χωρίς αλλεργική αντίδραση. Σας επιτρέπει να επαναφέρετε γρήγορα το στροφείο της επιδερμίδας, να σφίξετε το περίγραμμα του προσώπου. Το Λέρο είναι πολύ δημοφιλές. Ευνοϊκή προσφορά - Μόνο σήμερα ΕΚΠΤΩΣΗ -50%, έχετε χρόνο παραγγελίας σε χαμηλή τιμή. Το ελιξίριο μπορεί να αγοραστεί από τη Λέρο σε ελκυστική τιμή μόνο με € 39.