Αναζωογόνηση του δέρματος

Κρέμα Rechiol στο νησί της Κάσου

Κρέμα Rechiol
€ 39€ 78
4.128

Για παραγγελία Rechiol

Εκπτωση -50%

Πώς να παραγγείλετε κρέμα στην Ελλάδα

Αναζωογόνηση του δέρματος με το Rechiol, το οποίο σφίγγει το περίγραμμα του προσώπου. Μπορείτε να παραγγείλετε το ελιξίριο στον επίσημο ιστότοπο στο κατάστημα της Κάσου. Συμπληρώστε τη φόρμα για να επικοινωνήσει μαζί σας ο διαχειριστής. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από την πόλη.

Για όσους θέλουν να παραγγείλουν το Rechiol στην Ελλάδα, απλώς κάντε μια άμεση παραγγελία σε εκπτωτική τιμή, κάντε μια άμεση παραγγελία σε τιμή έκπτωσης, αναφέρετε τον αριθμό τηλεφώνου και το όνομά σας, ο διαχειριστής της εταιρείας θα σας καλέσει για να διευκρινίσετε λεπτομέρειες και να συμβουλευτείτε μια αίτηση αγοράς. Πληρώστε για τα αγαθά κατά την παραλαβή μέσω ταχυδρομείου. Ο ορός Rechiol είναι δημοφιλής στο χώρο της Κάσου. Μόνο σήμερα ΕΚΠΤΩΣΗ - 50%. Αγοράστε σε μειωμένη τιμή, για € 39, χωρίς κίνδυνο - πληρώστε μόνο μετά την παραλαβή μέσω ταχυδρομείου ή ταχυμεταφοράς.

Πώς να αγοράσει στο νησί της Κάσου Rechiol

Πώς να παραγγείλετε το Rechiol στην Ελλάδα (Νήσος Κάσος) στον επίσημο ιστότοπο

Το Rechiol Serum είναι μια αποτελεσματική κρέμα για την εξάλειψη των λεπτών και βαθιών ρυτίδων, ανασηκώνοντας το περίγραμμα του προσώπου. Η αναζωογόνηση του δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση γίνεται δυνατή με μια καινοτόμο σύνθεση. Το δραστικό συστατικό bakuchiol προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου, την εξάλειψη των εξανθημάτων, την ακμή. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας δεδομένα στη φόρμα παραγγελίας για να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Δεν χρειάζεται να καταθέσετε χρήματα εκ των προτέρων - η πληρωμή για την παραγγελία μέσω ταχυδρομείου είναι διαθέσιμη. Το κόστος αποστολής μέσω ταχυμεταφοράς στη διεύθυνση που καθορίσατε ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με την πόλη της Ελλάδας.

Είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε Rechiol στο κατάστημα της Κάσου:

  1. Εισαγάγετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας στη φόρμα παραγγελίας: όνομα, στοιχεία επικοινωνίας.
  2. Επιλέξτε μια μέθοδο παράδοσης και θα σας ενημερώσει για τον χρόνο παράδοσης και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας, διευκρινίζοντας τη διεύθυνση παράδοσης.
  3. Λάβετε και πληρώστε σε 2-14 ημέρες - δεν χρειάζεται να μεταφέρετε χρήματα εκ των προτέρων.

Το Rechiol Anti-Aging Serum αναζωογονεί το δέρμα, βοηθά στην απαλλαγή από τις βαθιές ρυτίδες χωρίς αλλεργική αντίδραση. Σας επιτρέπει να επαναφέρετε γρήγορα το στροφείο της επιδερμίδας, να σφίξετε το περίγραμμα του προσώπου. Το εργαστήριο της Κάσου έχει μεγάλη δημοτικότητα. Κερδοφόρα προώθηση - Προώθηση! Αγορά 50% έκπτωση. Το ελιξίριο μπορεί να αγοραστεί από το κέντρο της Κάσου σε ελκυστική τιμή με μόνο € 39.

Κριτικές για Rechiol στο νησί της Κάσου

  • Ευαγγελία
    Με την ηλικία, το δέρμα του προσώπου έγινε λίγο θαμπό, εμφανίστηκαν λεπτές ρυτίδες, αφού διάβασα σχόλια για το Rechiol, αποφάσισα να το δοκιμάσω μόνοι μου. Θέλω να πω ότι ήμουν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το δέρμα έγινε λείο, εξαφανίστηκαν οι λεπτές ρυτίδες. Προτείνετε για όλους.
    Rechiol